Pescuit Stationar

Acum este 06 Noi 2024, 20:44

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Intamplare noua...ciudata
MesajScris: 16 Dec 2012, 00:18 
Neconectat

Ma Adi tu ce tot zici de spritz si coniac? Tu nu sti ca la mine bere ii la putere?

Sus

MesajScris: 16 Dec 2012, 08:45 
Neconectat
Moderator global

sapsiluap scrie:
Hai sa-ti zic eu cum sta treaba , ca deja e cam inflorita treaba asta rau.

De cand mi-a dat sculele , Vali m-a sunat prima si ultima data acum 2 ani si i-am zis ca mi-au fost furate . Iar acum de ceva timp ( o spat aprox. ) sunt sunat de 10 ori pe zi , acest Claudiu , Si da i-am zis ca o sa i le platesc , desi m-a luat la pule si aminintari ca vine peste mine si chestii dinastea . Sincer nu stau in 3-400lei , dar sa astepte sa treaca Sarbatorile , sa ajung si eu acasa.

Ieri , i-am povestit intamplarea prietenului si colegului meu Luci P , care spre suprinderea lui Claudiu ,e chiar avocat . Si Luci a vorbit la telefon cu acest baiat si a fost luat si el la pule si amenintari... , ca ne da in judecata si tot felul .

In primul rand eu nu am de unde sa stiu ca sunt sculele lui Caludiu , apoi nu el mi le-a dat mie ...si apoi ma poate acuza de ce vrea el... pt ca nu ma consider vinovat cu nimic.

Nu inteleg , de ce te ca...i pe tine? Daca ti-au dat sculele imprumut , este responsabilitatea ta . Ca ti-au fost furate , le-ai scapat in garla sau mai stiu eu ce , nu este problema lor. Plateste-le si sigur nu vei mai fi sunat de 10 ori/zi. Reclama asta cred ca va reduce numarul celor care-ti vor mai imprumuta scule... Nu-si gaseste rostul... Am mai auzit in trecut astfel de povesti despre tine , de la Berari din Cluj... Nu le-am crezut , dar ...???
Oricum , trist...
PS Sunt curios ce-i putea spune Luci (al carui caracter nu lasa loc de dubii) acestui baiat despre faptul ca de 2-3 ani nu reusesti sa rezolvi o situatie penibila. Mai gandeste-te. Daca le-ai luat , ai toate responsabilitatile.Deci , nu vad care ti-ar fi scuzele.
In rest , Sarbatori Fericite sa aveti cu totii si sa va rezolvati ca domnii problema. ;)

Sus

MesajScris: 16 Dec 2012, 11:21 
Neconectat

RaduDan scrie:
nutzu_z scrie:
...tot aia e, Paul mi-a dat-o mie iar eu lu' Chuck Norris!

Nutzule tata, macar fii corect si spune-le tuturor la ce foloseste Chuck Norris rola. Daca nu stii, iti spun eu, o foloseste pe post de cupa de nadit pe bologneza lui. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

BĂĂĂĂĂĂ, NU VĂ PRICEPEȚI BĂĂĂĂĂĂĂ!!!! Rola e pentru ciocanul lui cel lung. Când fute Chuck Norris își pune ciocanul pe rolă pentru a face mișcarea de dute-vino.

PS-Chuck Norris e fratele mai mic a lu Doctoru' referitor la acest aspect!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 16 Dec 2012, 14:05 
Neconectat

Claudiu Steau scrie:
Ma Adi tu ce tot zici de spritz si coniac? Tu nu sti ca la mine bere ii la putere?

Ce spui tu strine/ Stefan e departe/ Mana lui prin taberi/ Mii de ... ..., pardon, scuze asta e din alt film. ;) .
Ce tot spui tu acolo? Azi vara cand am venit pe balta la Vintz sau Lancram cum ii spuneti voi parca erai bun prieten cu licoarea lui Bachus... Sau nu mai sti ce era in pahar?

Da' io, am o intrebare. Ce te grabestia asa sa-ti vezi banii pe sculele alea pana in 19 dec? Nu ai citit atent postare lui ca Paul are "probleme de familie"? Mai lasa omu' cateva zile sa respire. Nu mai ai rabdare? Aaaaaaaaaaaaaaa!!!! Am priceput de ce te grabesti!!! Vine Apocalipsa pe 21 dec. Si vrei si tu sa-ti cumperi ceva de banii aia. Aaaaaaaaaaaaaa!!! Am inteles despre ce-i vorba. Nu vrei sa mori treaz :lol: :lol: :lol: vrei sa-ti cumperi bericioaica. Am priceput de ce graba asta. Iti raman 3 zile sa treci marea bariera energetica sub inflenta hameiului. :lol: :lol: :lol: Iti doresc "succesuri"!!!

Sus

MesajScris: 17 Dec 2012, 09:56 
Neconectat

nicolae adrian scrie:
Claudiu Steau scrie:
Am priceput de ce graba asta. Iti raman 3 zile sa treci marea bariera energetica sub inflenta hameiului. :lol: :lol: :lol: Iti doresc "succesuri"!!!

Ma Adi, cum ai calculat tu 3 zile? De unde si pana unde? Din 19 decembrie si pana in 21 decembrie sunt 2 zile. Adica 19-20 si 20-21. Ce-i cu tine? Esti dus cu pluta... Torpedo Tuning? :lol:
Sau te-ai turmentat cu coniac si pe urma ai inceput sa scrii aici pe forum? ;)

Toata chestia este sa vad cat de parolist este d-l Ispas. Adica sa vad cand face plata...

Sus

MesajScris: 17 Dec 2012, 11:53 
Neconectat

Ma gandeam zilele astea la problemele prietenului Paul si am ajuns la concluzia ca nu e vorba doar de o returnare a bunurilor sau de plata contravalorii lor ci de o.."jecmaneala". Daca Paul trebuie sa plateasca 400 de lei mi se pare mult prea mult avand in vedere ca cea mai scumpa rola Sensas costa undeva la 80 de lire, model 2012. Avand in vedere ca rola a ajuns la Paul prin 2011, cuget ca modelul rolei este unul 2010-2011 caz in care pretul ei nu poate fi mai mare de 100-150 de lei cu indulgenta. Daca mai punem mulineta Carp Expert care costa vreo 80 de lei rezulta un maxim de 250 lei...Sau poate aveti vreo chitanta cu care sa demonstrati ca la momentul achizitiei rola a costat 300 de lei si mulineta 100...
Stiu si eu...?

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 17 Dec 2012, 12:30 
Neconectat

RaduDan scrie:
Ma gandeam zilele astea la problemele prietenului Paul si am ajuns la concluzia ca nu e vorba doar de o returnare a bunurilor .....

Tare mi-e frica!!! :o ...ca daca mai "cujeti" mult, vei ajunge la concluzia ca de fapt omul si-a furat singur sculele si acum i cere si banii pe ele :twisted: :twisted:

Sus

MesajScris: 17 Dec 2012, 15:47 
Neconectat
Moderator global

RaduDan scrie:
Ma gandeam zilele astea la problemele prietenului Paul si am ajuns la concluzia ca nu e vorba doar de o returnare a bunurilor sau de plata contravalorii lor ci de o.."jecmaneala". Daca Paul trebuie sa plateasca 400 de lei mi se pare mult prea mult avand in vedere ca cea mai scumpa rola Sensas costa undeva la 80 de lire, model 2012. Avand in vedere ca rola a ajuns la Paul prin 2011, cuget ca modelul rolei este unul 2010-2011 caz in care pretul ei nu poate fi mai mare de 100-150 de lei cu indulgenta. Daca mai punem mulineta Carp Expert care costa vreo 80 de lei rezulta un maxim de 250 lei...Sau poate aveti vreo chitanta cu care sa demonstrati ca la momentul achizitiei rola a costat 300 de lei si mulineta 100...
Stiu si eu...?

Esti chiar absurd :shock: :shock:
Daca imprumuti ceva de la cineva returneaza obiectul, logic. Suma a fost stabilita de comun acord. Daca nu, sa-i cumpere sculele similare. Mahhhhh........a trecut doi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

ps. Radu nu imi imprumuti scaunul tau Rive :D :D :D :D Dupa vreo 5ani o sa-ti dau inapoi 100euro ca nu mai are valoare :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ps2 sunte-ti penibili. Ce vina are proprietarul ca iau fost furate sculele lui Paul :o

Sus

MesajScris: 17 Dec 2012, 16:23 
Neconectat

cam asa ceva :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=NwRem6EiAWI

Sus

MesajScris: 17 Dec 2012, 17:05 
Neconectat

Andrei Ghioghiu scrie:
Esti chiar absurd :shock: :shock:
Daca imprumuti ceva de la cineva returneaza obiectul, logic. Suma a fost stabilita de comun acord. Daca nu, sa-i cumpere sculele similare. Mahhhhh........a trecut doi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

ps. Radu nu imi imprumuti scaunul tau Rive :D :D :D :D Dupa vreo 5ani o sa-ti dau inapoi 100euro ca nu mai are valoare :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ps2 sunte-ti penibili. Ce vina are proprietarul ca iau fost furate sculele lui Paul :o

Bine Micutzule, tu esti bun eu sunt rau, tu esti destept, eu sunt prost, tu esti genial eu sunt retardat. Asa e bine?

Adevarul este ca voi stiti mai bine, totul. SUnteti cei mai destepti, cei mai inteligenti, cei mai cerebrali, cei mai cei...Manca-v-ar premiul nobel pentru ingeniozitate...

The more I practice the luckier i get!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Următorul

Ora este UTC [ DST ]