Pescuit Stationar

Acum este 16 Noi 2024, 20:29

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 20 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: recomandare prastie
MesajScris: 21 Dec 2012, 12:41 
Neconectat

alex gavan scrie:
Drennan rosu este prastia care se potriveste cel mai bine pentru ce zici ca ai nevoie.

hocman scrie:
daca nu vi le permiteti pe amandoua v`o recomand pe ce`a rosie cu cea rosie poti sa dai si la 40 m si la 60,70 de metri daca este nevoie in schimb cu aia verde nu prea aveti sase:D :!: :!: :!: :!:

:shock: :shock: :shock: mai usor cu distantele astea!! La 60, 70 metri mai greu e sa lansezi, ca sa nu mai vorbim de nadit.
La asa distanta nu dai cu drennan rosu, mai degraba cu prastie tubertini gorila.

Sa arunci la distanta se rezolva cu un match de 4.50 un wagler de 18 gr...etc si cu multe ore state cu prastia in mana...arunci si la distanta de 60 de m.......si ca sa nu te uiti cu binoclu dupa o antena subtire ...pui una mai groasa:D

P.S cred ca se poate da cu drennanu rosu la 60 de m in apropierea waglerului:D

Sus

MesajScris: 21 Dec 2012, 12:49 
Neconectat

am luat Drennan Groundbait Caty 80m
http://www.fisela.ro/produse/198/3695/P ... t-80m.html
nu apucat sa o incerc .... ma luat prin surprindere iarna in decembrie ... ce sa faci sunt si eu roman ;)

Sus

MesajScris: 21 Dec 2012, 12:55 
Neconectat

zigi2611 scrie:
am luat Drennan Groundbait Caty 80m
http://www.fisela.ro/produse/198/3695/P ... t-80m.html
nu apucat sa o incerc .... ma luat prin surprindere iarna in decembrie ... ce sa faci sunt si eu roman ;)

Ii buna si asta da asta ii pt arucari la distanta mare:D!!O sa o incercati si o sa vedeti cum merge :!: :!: :!:

Sus

MesajScris: 21 Dec 2012, 17:09 
Neconectat

hocman scrie:
alex gavan scrie:
Drennan rosu este prastia care se potriveste cel mai bine pentru ce zici ca ai nevoie.

hocman scrie:
daca nu vi le permiteti pe amandoua v`o recomand pe ce`a rosie cu cea rosie poti sa dai si la 40 m si la 60,70 de metri daca este nevoie in schimb cu aia verde nu prea aveti sase:D :!: :!: :!: :!:

:shock: :shock: :shock: mai usor cu distantele astea!! La 60, 70 metri mai greu e sa lansezi, ca sa nu mai vorbim de nadit.
La asa distanta nu dai cu drennan rosu, mai degraba cu prastie tubertini gorila.

Sa arunci la distanta se rezolva cu un match de 4.50 un wagler de 18 gr...etc si cu multe ore state cu prastia in mana...arunci si la distanta de 60 de m.......si ca sa nu te uiti cu binoclu dupa o antena subtire ...pui una mai groasa:D

P.S cred ca se poate da cu drennanu rosu la 60 de m in apropierea waglerului:D

daca zici tu asta asa convins... nu pot sa te contrazic. pot numai sa iti urez spor la lucru :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 21 Dec 2012, 23:22 
Neconectat

hocman scrie:

La asa distanta nu dai cu drennan rosu, mai degraba cu prastie tubertini gorila.[/quote]

P.S cred ca se poate da cu drennanu rosu la 60 de m in apropierea waglerului:D[/quote]

daca zici tu asta asa convins... nu pot sa te contrazic. pot numai sa iti urez spor la lucru :lol: :lol: :lol:[/quote]
Multumesc ....si sper sa nu fiu nevoit sa pescuiesc la distante asa mari cu matchul...spuneam numai pt altcineava....care poate este interesat :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Sus

MesajScris: 22 Dec 2012, 23:14 
Neconectat

ION scrie:
Hai sa va dau una despre prastii....cand eram mic imi faceam prastii din camere de la bicicleta ...si cand trageam in vre-un geam cu prastia si nu ajungeam pana la el (fiind-ca era tare guma)....ma apropiam pana imi atingeam tinta ...asa ii si acuma daca am o prastie cu care nu am precizie la o anumita distanta revin cu lansarea pana unde am precizia optima ...ideea ii ca precizia cea mai buna o scoti dintr-o prastie cand ii folosita la maxima ei putere....deci nu poti folosi un drennen rosu la distanta de 30 m cum nu poti folosi un drennen verde la 50 m ...sunt multe de vb despre prastii dar eu am incercat sa va prezint pe scurt cam despre ce este vb....binenteles ca se pot dezvolta discutiile ...dar asta ii voi lasa pe profesori sa va prezinte continuarea

ati inceract sa dati cu drenanu rosu la 30 de m ...sa dati cu bolta sa faca qliuq:D.....incercat sa vedeti daca se poate:D

Sus

MesajScris: 23 Dec 2012, 08:07 
Neconectat

Da... mai ales daca bate vantul din lateral: sa vezi ce precizie fantastica ai daca dai cu bolta... Din punctul meu de vedere este simplu: pentru distante diferite, am prastii diferite (chiar daca nu este cea mai ieftina varianta, dar ma intereseaza in primul rand precizia - ori nu prea ai cum cu aceeasi prastie sa ai aceeasi precizie la distante diferite). Precizia cea mai buna o ai atunci cand ai elasticul intins la maxim, ai reper luat pe malul opus si ai un reper de inaltime. Plus ca trebuie sa tii cont de viteza vantului (sunt destul de putine zilele fara vant). Cam asta inseamna din punctul meu de vedere precizie cu prastia. Si sincer sa fiu, mai lucrez inca la asta...

Sus

MesajScris: 23 Dec 2012, 14:52 
Neconectat

doar pentru viermi, la distanta de maxim 10-15ml, ce-mi recomandati?
multumesc,

Sus

MesajScris: 23 Dec 2012, 17:56 
Neconectat

Pentru 10-15 m eu folosesc modelele astea de la Drennan: http://drennantackle.com/viewProductFrame.php?id=271
Pentru 20 m, cu viermi, porumb sau pelete, modelul asta: http://www.bigfish.ro/accesorii-nadire/ ... -3556.html (soft)

Sus

MesajScris: 24 Dec 2012, 00:03 
Neconectat

daca tot faceti mare scandal care trage cum si cat trage incercati drenan verde cu 2 tipuri de bulgari (bile si sarmale) bila se duce cu minim 5 10 mt mai departe cel putin "sarmaua" se duce mai putin dar duce mai multa nada / tragere deci depinde si ce tragi si cum tragi
pana in 40 de mt merge cea verde(poti trage si peste dar pierzi ft mult din precizie),peste e recomendata cea rosie pt ca are putere mult mai mare ( creste distanta de aruncare),
pt concursuri iti trebuie ambele pt pescuit de placere doar cea verd (zic eu)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 20 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC [ DST ]