Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 19:09

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 293 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 30  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Proiect Campionatul National de Pescuit Stationar
MesajScris: 31 Ian 2010, 19:10 
Neconectat

[quote="Radu"]Ok, clar trebuie sa ma cobor la nivelul tau Einstein....

1. Te-am lasat sa ma judeci
2. Te-am lasat in elementul tau, dar vad ca ti-o iei in cap......
3. Cine esti????
4. Nu ma apuc sa iti explic ce inseamna ca si imagine modul in care denigrezi blazonul pe care il reprezinti. Daca ai fi avut bunul simt sa citesti tot ce am postat ai fi vazut o analiza strict de management in care am oferit alternative pentru a diminua costurile si de a le aduce pe un plan secund.
Tot respectul pentru Tibi si ceilalti care au venit si au exprimat real un punct de vedere.

Modul in care te-ai exprimat sub culorile lui Energo atat la inceput cat si acum cand m-ai jignit, ar trebui sa te faca sa gandesti cum postezi de azi inainte.
Ceea ce eu am expus a fost ma repet sa ma asigur ca intelegi, ANALIZA DE MANAGEMENT pentru un proiect care are ca scop multe lucruri pe care vad ca nu le intekegi.
In lumea ta de concurent cu orizonturi limitate, primeste un sfat si apreciaza ca ma cobor la nivelul tau:
VORBESTE PENTRU TINE , NU PENTRU ENERGO PENTRU CA VEI CREEA CONFUZII GRAVE PE VIITOR

sati raspund la intrebari PLATON
1 eu nu team judecat tu ai fost cel care s-a luat de mine (mai verifica)
2 eu nu mi-am luat-o in cap poate tu, ca ai inceput sa te iei de toti si de firma sus mentionata
3 sunt un simplu concurent ca si oricare de aici nu ma simt mai presus de nici unul(pt tine einstein)
4 sunt oameni care se ocupa si se vor ocupa de pescuitul comp. ca noi ne agitam aiurea cu prostiile nu o sa se schimbe nimic in bine aia ii sigur
si nu am vorbit in numele energo nu stiu de unde ai tras concluzia
eu daca nu is de acord sau x si y cu acest proiect nu inseamna ca energo nu e de acord
parerea este a mea si DOAR a mea!!!!!!

si acum eu
1 nu stiu cu ce sau de ce te-ai luat de mine ( ca doara eu is ala cu ideile alea aiurea poate)
2 de ce te bagi in discutii si agiti spiritele???
3e pacat sa tragi concluzii aiurea (se vede ca nu cunosti multe lucruri)

cu stima si respect Szilagyi Zsolt(divizionar A) :D

Sus

MesajScris: 31 Ian 2010, 19:19 
Neconectat

Am incercat sa expun avantajele acestei schimbari. E mult mai greu sa aduci sponsori care sa respecte ideologia de baza dupa care ne defasuram activitatea in campionat, decat sa aduci reguli la un sistem deja creeat.
Aceasta a si fost ideea de baza.
Ca o forma preliminara , acest sistem a fost structurat cu autofinantare la un anumit moment.
Sunt anumite artificii financiare care, dpdv al anului fiscal iti permit directionarea unor fonduri pe care statul le cere ca si impozit pe CA ( cifra de afaceri), sub forma de sponsorizare.

Din acest punct de vedere, consider ca avem 2 avantajei prin adoptarea acestui proiect:
Stabilirea unor taxe de participare care sa permita prezenta TUTUROR divizionarilor
Premiile sa fie in bani si nu in produse pentru a reda un confort financiar minim si justificat celor care dezvolta performanta.
O pondere din fondurile stranse la fiecare etapa si un aport al organizatorilor sa constituie baza financiara pentru lotul national.

E greu sa mergi catre un sponsorr care are deja o competitie sa il deviezi catre un sistem rigid , criticat si lasat in bataia vantului.
Acest proiect , diplomatic vorbind, nu face decat :
sa respecte regulile deja creeate : cele ale organizatorului si realizate si asa dupa regulamentul standard si in vigoare
sa aduca avantaje concurentilor : un sistem de punctaj bine structurat ( trebuie creeat si asa cum a spus si Tibi e de lucrat la el pentru a fi cat mai bun)
un suport financiar aproape inexistent : posibilitate de autofinantare, si posibilitatea de a genera fonduri pentru lot.

Ce pare a fi in neregula?

Sus

MesajScris: 31 Ian 2010, 19:57 
Neconectat

Radu scrie:
Am incercat sa expun avantajele acestei schimbari. E mult mai greu sa aduci sponsori care sa respecte ideologia de baza dupa care ne defasuram activitatea in campionat, decat sa aduci reguli la un sistem deja creeat.
Aceasta a si fost ideea de baza.
Ca o forma preliminara , acest sistem a fost structurat cu autofinantare la un anumit moment.
Sunt anumite artificii financiare care, dpdv al anului fiscal iti permit directionarea unor fonduri pe care statul le cere ca si impozit pe CA ( cifra de afaceri), sub forma de sponsorizare.

Din acest punct de vedere, consider ca avem 2 avantajei prin adoptarea acestui proiect:
Stabilirea unor taxe de participare care sa permita prezenta TUTUROR divizionarilor
Premiile sa fie in bani si nu in produse pentru a reda un confort financiar minim si justificat celor care dezvolta performanta.
O pondere din fondurile stranse la fiecare etapa si un aport al organizatorilor sa constituie baza financiara pentru lotul national.

E greu sa mergi catre un sponsorr care are deja o competitie sa il deviezi catre un sistem rigid , criticat si lasat in bataia vantului.
Acest proiect , diplomatic vorbind, nu face decat :
sa respecte regulile deja creeate : cele ale organizatorului si realizate si asa dupa regulamentul standard si in vigoare
sa aduca avantaje concurentilor : un sistem de punctaj bine structurat ( trebuie creeat si asa cum a spus si Tibi e de lucrat la el pentru a fi cat mai bun)
un suport financiar aproape inexistent : posibilitate de autofinantare, si posibilitatea de a genera fonduri pentru lot.

Ce pare a fi in neregula?

1.....stabilirea unor taxe de participare..............tuturor divizionarilor...
si ceilalti care nu sunt divizionari ce fac?
2.....premii justificate ........etc
daca citesc ,,ideea,,cu taxele apoi pe cea cu premiile inteleg ca ei centreaza ei dau cu capul.
3...aportul organizatorilor...care ...cei privati ? nu intelegi ca este f greu spre imposibil sa cada la intelegere privatul cu agvps . si chiar daca o face ...NU SE PUPA SCOPUL ORGANIZARII UNEI CUPE PRIVATE CU REGULILE DE FUNCTIONARE A UNUI CAMPIONAT DE PESCUIT CE ARE CA FINALITATE DESEMNAREA LOTULUI PT MONDIALE INDIVIDUAL.

in alta ordine de idei discutia a plecat de la faptul ca 3 manse pe o singura locatie nu sunt concludente pt desemnarea unui campion...si acum cu scuze , inseamna ca jigniti campionii de pana acum. ca parca la mondiale sunt tot 3 manse si vreo 6 etape iar alde raison , traiasca antrenorul lui , a avut bulan la greu in ultimii ani.
dupa mine primul pas catre o schimbare ar fi cautarea unor piste echilibrate si atat.

Sus

MesajScris: 31 Ian 2010, 20:14 
Neconectat

De acord cu tine.

Corect ar fi sa ne intalnim cei interesati ( si nu ma refer la sedinta AGVPS) , sa le punem pe hartie si sa gasim o formula.Multe nu se pupa, dar clar pot fi "lipite".
In continuare trebuie catalogat ca "proiect" si nu "necesitate de schimbare". Este mare diferenta dar limita este subtire si multe raspunsuri treceau in cea din urma categorie.

Cred ca se poate organiza o intalnire de acest gen, unde fiecare vine cu temele facute si se iau in considerare cele mai bune solutii. Scopul este acela de a genera un proiect solid, fara nise, cat mai bine structurat.
In final, exista probabilitatea ( eu unul asa vad) ca acest campionat privat existent sa dispara si sa devina parte componenta in acest proiect sub o alta forma , mult mai complexa. Trebuie gasit un algoritm prin care cei care nu vor sa faca performanta sa beneficieze totusi de un stand in concursuri.
Despre asta e vorba pana la urma.

Daca gresesc te rog corecteaza-ma.

Sus

MesajScris: 31 Ian 2010, 20:45 
Neconectat

o treime din problema , in viziunea mea , este si situatia celor care nu vor sa faca performanta...
cealalta treime este data de schimbarile venite de la an la an ...s-a scos obletul de parca la mondiale este mansa fara oblet [nu am citit nicaieri]...au bagat mansa de rube si separat match, obligatorie ca tot ei au ajuns sa pescuiasca pe bolcas la rube si match ,sau pe vantul ala la medgidia....au bagat 3 manse in loc de doua ca suntem mai cu mot decat mondialele ...vazand ca nu se ating anumite scopuri acum se vor 6 etape. eu respect propunerea proiectului dar dupa mine e plecat gresit din start cand spune ,,,majoritatea pescarilor de competitie,, care sunt aia frate ca doar stiu sa inumar.in felul asta multi pescari cu state vechi nu vor tine pasul financiar iar din urma nu vine nimeni ca devine mai costisitor ca formula 1.
ultima treime din problema este ca nu incercam nici in al 12 ceas sa identificam adevaratele probleme...adica a pistelor care sa semene cu mondialele. adica in primul rand salbatice . asta daca avem pretentii ...daca nu ...o sa ne antrenam la apullum si o sa pescuim pe Vah.

Sus

MesajScris: 31 Ian 2010, 21:06 
Neconectat
Moderator global

Nitu V scrie:
. asta daca avem pretentii ...daca nu ...o sa ne antrenam la apullum si o sa pescuim pe Vah.

subtil atac, multumim.

Sus

MesajScris: 01 Feb 2010, 19:19 
Neconectat

ce va doresc eu voua sa-mi dea DUMNEZEU mie.

Sus

MesajScris: 02 Feb 2010, 11:19 
Neconectat

Nitu V scrie:
o treime din problema , in viziunea mea , este si situatia celor care nu vor sa faca performanta...
cealalta treime este data de schimbarile venite de la an la an ...s-a scos obletul de parca la mondiale este mansa fara oblet [nu am citit nicaieri]...au bagat mansa de rube si separat match, obligatorie ca tot ei au ajuns sa pescuiasca pe bolcas la rube si match ,sau pe vantul ala la medgidia....au bagat 3 manse in loc de doua ca suntem mai cu mot decat mondialele ...vazand ca nu se ating anumite scopuri acum se vor 6 etape. eu respect propunerea proiectului dar dupa mine e plecat gresit din start cand spune ,,,majoritatea pescarilor de competitie,, care sunt aia frate ca doar stiu sa inumar.in felul asta multi pescari cu state vechi nu vor tine pasul financiar iar din urma nu vine nimeni ca devine mai costisitor ca formula 1.
ultima treime din problema este ca nu incercam nici in al 12 ceas sa identificam adevaratele probleme...adica a pistelor care sa semene cu mondialele. adica in primul rand salbatice . asta daca avem pretentii ...daca nu ...o sa ne antrenam la apullum si o sa pescuim pe Vah.

ma bucur ca imi esti prieten ! ;)

Sus

MesajScris: 02 Feb 2010, 14:19 
Neconectat

Probabil ca englezii sunt tampiti ca au un alt sistem decat al nostru ... si ca nu pescuiesc la obleti! - in oricare din concursurile de mai jos identificati daca s-a castigat cu obleti ...

Darren Cox: Exemplu de englez "absent" de la urmatoarele concursuri (in 2008):

1. Sensas Challenge Final - France
2. White Acres Van den Eynde Festival
3. Garbolino Mosella Silver Fish Festival in
Cornwall
4. Tunnel Barn Farm, in January, on
one of our league matches
5 Fish O Mania

etc. ....

Si cam asa arata resume-ul unui pescar de nationala englez (dar este de-a dreptul cretin si risipitor cand putea sa concureze doar in Liga engleza, IDIOT!) :shock: :

Angling Times British Junior Champion (1981)
Top ten individual in three Nationals
10 National medals (Team & individual)
Twice Embassy Pairs finalist. Top points individual 2003
Hardy Team Bitter winning team (Denmark 1998) Joint 1st Individual.
Individual winner of Drennan Superleague final on Trent (1998)
Third individual of Drennan Superleague final on Trent (1999)
Individual winner of Drennan Superleague final at Heyford (2000)
Drennan Superleague Team champions (2000)
British Open Champion 2002
Qualifier of Kamasan final for seven years in succession
3 England caps in 6 Nations (2002 - 2004)
5 England caps at European championships (2005 - 2009)
Skolmasters £25,000 Final winner (2002)
Sensas Challenge final team winner (France 2002)
Fish O Mania qualifier 2003 (runner-up in final)
Fish O Mania qualifier 2004
Angling Times Winter League Team Champions 2004 & 2007
Division 1 National Team Champions 2005
White Acres Garbolino Silver Festival winner 2006
White Acres Milo Festival winner 2007.
UK Champs runner up 2007 & 2009
UK Sensas Challenge Final day 1 individual winner
Fish O Mania Qualifier 2008
Division 1 National Team Champions 2008
Makins Phase 2 record holder - 216lb 10oz (2008)
4 x Argos National Champion.
Midland Angler of Year runner-up 2008
Shakespeare Evesham £6,000 winner 2009

E patetic sa afisez aici cateva CV-uri de finalisti A, care fug de Doripesco sau alte concursuri private ca "dracul de tamaie!"
Sau care dupa o mansa proasta abandoneaza concursul ...

Sus

MesajScris: 02 Feb 2010, 16:00 
Neconectat

Radu, eu sunt Sabau Savinel, nutzu cum ma mai cunosc prietenii. Am doar doua intrebari pt tine si anume;

1 Tu personal iti permiti ca in 4 luni de zile sa cheltui minim 90 milioane pe 6 etape de pescuit???
2 Tu iti permiti ca in 4 luni de zile sa fii plecat 30 de zile, adica o luna din 4 la acele 6 etape????

Parerea mea e ca nu concurezi sau o faci de fun atunci cand timpul ti-o permite fiindca altfel ai fi stiut ca nu calculezi 6 etape intr-un an ci in 4 luni. Adica mai, iunie. iulie si putin din septembrie deoarece atunci poti sa prinzi peste cat de cat. Mai repede de mai nu prea iti permite vremea, mai tarziu de septembrie la fel, plus ca in sept mai e si finala pe echipe.

Probabil din ambitie o sa postezi ca iti permiti si ca totusi se poate. In cazul asta hai sa iti dezvalui tie si celorlalti ce inseamna atat timp si bani investiti si astfel iti expun cazul meu.

Am inceput pescuitul de competitie in 2006, an in care m-am si casatorit. In 2006 am participat la max 2 sau 3 concursuri afara din judet. In 2007 a inceput psihoza si goana dupa rezultate.Astfel timp si bani investiti si totusi mai mult de 5 concursuri afara din judet nu erau.Totul minunat, au venit si rezultate, unele chiar foarte bune la care altii viseaza si dupa 20 ani de competitii. In 2008 am divortat. Nu pot sa dau vina numai pe pescuit dar in proportie de 70% acesta si-a jucat rolul. Banii cheltuiti puteau fi folositi la altceva, iar timpul...timpul putea si el sa fie folosit altfel. Pe mine nu ma incalzeste deloc faptul ca maxim 5-7 concurenti din tara isi permit luxul de a fute bani si timp pe malul apei pentru niste tinichele care si alea se oxideaza (chiar ma uit la ele).

Concluzia???? Posteaza ceva logic si realizabil si mai ales permisiv pentru banii si timpul pe care ii ai in aceasta tara frumoasa Romania!!

PS- eu de la anu am plecat definitiv din tara fiindca eu nu mai pot de cati bani si timp poti sa ai aici!

Si inca o chestie. Vad ca tu inca nu stii sa faci diferenta intre concurentii de Open-uri si cei calificati la un concurs final. Mai documenteaza-te si asa o sa intelegi ce zice Tibi in legatura cu vecinii juniori de standuri la un concurs Open (adica unde se inscrie oricine pe bani) si unul final unde cel care e acolo si-a castigat participarea, nu a platit-o!

Ultima oară modificat de nutzu_z pe 02 Feb 2010, 16:11, modificat 1 dată în total.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 293 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 30  Următorul

Ora este UTC [ DST ]