Pescuit Stationar

Acum este 07 Noi 2024, 16:31

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 62 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: SCHIMBARE DE MENTALITATE LA ORGANIZATORII DE CONCURSURI
MesajScris: 26 Dec 2012, 13:38 
Neconectat
Moderator global

Cu 250 nu le-a placut nici Doripesco. In conditiile in care taxa de pescuit pe 3 zile era 240... Probabil nici data aleasa n-a fost cea mai inspirata. ;) Dar , ceata este persistenta , cred ca asta-i motivul .

Sus

Subiectul mesajului: Re: SCHIMBARE DE MENTALITATE LA ORGANIZATORII DE CONCURSURI
MesajScris: 26 Dec 2012, 13:58 
Neconectat

Mai Tudule citesc ce scrii tu aici si ma uit la cupa de pe raft ,cred ca si daca puneai taxa mai mare toti atatia concurenti aveai dar macar luam un premiu mai mare . Uitate bine la istoricul concursurilor si vei vedea ca 80 de procente sant aceeasi oameni care sant pe listele cu participanti si nu sant convins ca daca o sa fie taxa de participare mai mica si premiile sa ramana macar atat de consistente nu o sa fie mai mult de 10 procente mai multi participanti. Bine ar fi sa ma insel . Sa auzim de bine.

Sus

MesajScris: 26 Dec 2012, 15:06 
Neconectat

peste ar fi pe olt dar ce te faci cu cazarea si cu posibilitatea ca bastinasii sa plasuiasca un baraj cum au facut la ionesti de acum luai 6 7 kg de babusca si anul viitor luai maxim 1 kg?? :shock: nu au destula grija de baraje ca sa ai certitudinea ca cu 2 sapt innainte de concurs nu curata baietii o zona cu plasele si te trezesti ca faci concurs cu grame nu kg :( sau iti freaca astia de la baraj nivelul cu 1 mt de nu mai iei tipenie de peste + ca mai e faza cu accesul pe baraj... te lasa nu te lasa.......
locuri ar fi si pt mondiale ca daca te uiti cata placa dreapta e aproape ca nu ii vezi sfarsitul dar mereu tre sa fie un impediment + ca nu sti cum incepe lumea sa urle ca au dat bani de participare si au prins doar cateva babusti si cativa carasi.....
ar fi frumos pe olt daca ar curge intr-o tara normala fara atat braconaj :cry: :cry:

Sus

MesajScris: 26 Dec 2012, 15:37 
Neconectat

Scade apa, creste apa, asta e pentru toti. Oricum e mai bine pentru orice organizator, pretul e altul, modic, intereseaza numai premiile :!: .
Si fie vorba intre noi, asta se mai poate si aranja. Bag mana in foc ca se poate :!: . Oricum se intampla f rar.
Dar, hai sa fac o provocare, care ma roade de ceva timp :?:
Care e dom'le reglementul la concursurile astea cu PASTA :?:
Se mai respecta cumva vreo pagina/rand de la fraierii astia care au inventat concursurile de pescuit :?:
Nu-mi permit, dar as deschide un topic cu titlul asta, pentru ca pe mine m-au invatat cei mai "batrani si mai buni", sa pun pluta in picioare, sa nu dau pe fund cu montura decat ....%, si numai vad nimic din toate astea, s-a dus dracu tot, trebuie numai sa scot repede monstrii de pe Doripesco.
Si mai am o intrebare :?: Stie cineva care e taxa de participare la concursurile din Ungaria :?: Glukas, Adi, Nutzu, cred ca puteti spune ceva :shock:
Ce dracu, acolo se poate si aici nu :?:

Sus

MesajScris: 26 Dec 2012, 16:06 
Neconectat
Moderator global

Stie cineva care e taxa de participare la concursurile din Ungaria :?: Glukas, Adi, Nutzu, cred ca puteti spune ceva :shock:

...cele de o mansa :5.000 - 6.000 forinti iar cele de doua manse si antrenament : 10.000 - 12.000 forinti
100 forint = 1,56 lei

deci aproximativ 80 lei taxa la o mansa si 160 lei taxa la doua manse ;) ;) ;) ;) ;) .... dar ce-i drept nici nu se omoara cu premiile :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . In afara de locul 1 , restul sant simbolice dar , ar fii de remarcat ca se aduna cam la fiecare concurs mare in jur de 180-200 concurenti platitori de taxa , se premiaza , tot simbolic , mai multe categorii , etc ....au o alta politica fata de noi dar tot bazata pe PROFIT . stati linistiti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:........... aici nu ne deosebim .

180 concurenti x 12.000 ft = 2.160.000 ft / 280 ft(1 euro) = 7.700 euro
sa admitem rubeziana de la locul 1 seniori ( care de regula se da fara kituri , simpla) , si sa fim generosi , sa o evaluam la 1.000 euro, dar sigur nu e atata :lol: :lol: :lol: ....si restul va las pe voi sa calculati :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 26 Dec 2012, 16:14 
Neconectat

Fara cuvinte :lol: :lol: :lol:
Spune "rege al match-ului", cum e cu pasta :?: Cred ca sunt pe alta lume sau tac :?:

Sus

MesajScris: 26 Dec 2012, 16:16 
Neconectat
Moderator global

alintudose scrie:
Cu 250 nu le-a placut nici Doripesco. In conditiile in care taxa de pescuit pe 3 zile era 240... Probabil nici data aleasa n-a fost cea mai inspirata. ;) Dar , ceata este persistenta , cred ca asta-i motivul .

cel mai mult au contat datele de organizare si nu taxa la Apullum , din cauza lor nu s-a prezentat lumea . Anul asta a fost cu o saptamana inainte de finala si lumea nu a avut suficiente resurse financiare sa suporte ambele concursuri iar anul trecut a fost "impins' mult prea spre sfarsitul toamnei de ne-a si nins acolo mansa a doua ;) ;) ;) ;) ;) ;)...plus ca la sfarsit de zezon lumea nu prea mai are "resurse" pentru concursuri ...

ia pune-l anul viitor in luna iunie , pe Doripesco , cu taxa de 250 lei si mai vorbim ....... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Sus

MesajScris: 26 Dec 2012, 16:22 
Neconectat

"ia pune-l anul viitor in luna iunie , pe Doripesco , cu taxa de 250 lei si mai vorbim ....... "
Daca au fost 78 anul asta, la anu' ai 200. Sti cati vor sa vina, dar nu au banii necesari :?:
Fac pariu ca nu o sa mai fie locuri si daca pui pe D+, pe la WC-uri spre plute :!:

Sus

MesajScris: 26 Dec 2012, 16:25 
Neconectat
Moderator global

CatalinVL scrie:
Fara cuvinte :lol: :lol: :lol:
Spune "rege al match-ului", cum e cu pasta :?: Cred ca sunt pe alta lume sau tac :?:

eu am fost tot timpul adeptul regulamentului , adica fara pasta , dar s-au facut presiuni din toate partile si s-a admis pasta la unele concursuri crezand ca avantajeaza pe cineva :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: si reuseste si el sa castige pe Doripesco :lol: :lol: :lol: , dar care , dupa parerea mea a stricat concursurile foarte mult .
Aici nu mai striga nimeni ca iesim afara la mondiale si nu e voie cu pasta si nu ar trebuii sa o folosim nici noi ..... numai carpodroamele sant nocive pentru mondiale .....pasta NU :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
....m-am adaptat si am pescuit cum au fost regulule , am si avut succesuri :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: cu pasta , dar as renunta la ea cu placere ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Sus

MesajScris: 26 Dec 2012, 16:39 
Neconectat

Mare pescar, esti de admirat pentru sinceritate!
Cred ca se vor schimba multe anul asta, iar asta va fi, in parte, contributia celor care au facut rezultate prin Ro. Lupei, Pertisor, Aline, e cineva prin zona :!:
Puteti sa afirmati ceva, si cei ca mine si ca multi altii nu au alt ceva decat sa ia aminte :roll: .
Nu va ridic in slavi, dar grupul vostru de elita, chiar daca nu va mai numiti sub o echipa, poate sa spuna multe, altfel de unde drac sa stii ceva.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 62 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul

Ora este UTC [ DST ]