Pescuit Stationar

Acum este 07 Noi 2024, 18:42

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 62 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: SCHIMBARE DE MENTALITATE LA ORGANIZATORII DE CONCURSURI
MesajScris: 27 Dec 2012, 09:17 
Neconectat

alintudose scrie:
Cu 250 nu le-a placut nici Doripesco. In conditiile in care taxa de pescuit pe 3 zile era 240... Probabil nici data aleasa n-a fost cea mai inspirata. ;) Dar , ceata este persistenta , cred ca asta-i motivul .

Nu te-ai prins,in Romania trebuie sa fie inscrierea si cazarea moca,transportul decontat de sponsor si premiile in bani, de multe mii de euro pana la locul 72.....,divizionarii au voie pe pista numai ca arbitri
Nu sunt sigur nici asa ,ca nu vor fi contestatari si nemultumiti,ori a batut vantul de la stanga si el nu a avut plute decat de dreapta,ori sponsorul i-a dat nada expirata sau nepotrivita,ori crapii sunt prea mari si deci pista nu e buna etc etc.
Nu tata....taxa mare,premii mari,cel ce vrea sa-si faca reclama sa sara la cap cu produse(premii)de ultima generatie nu cu ce nu se vinde prin depozit ,asa evoluam si ne ascutim tehnica....restul e can-can,vrei socializare?,dute cu prietenii la un gratar pe malul oricarei ape , cu o varga si gata
Vrei performata?...baga mana adanc, in buzunar si apoi mai vezi tu ce faci pe pista :twisted:

Sus

Subiectul mesajului: Re: SCHIMBARE DE MENTALITATE LA ORGANIZATORII DE CONCURSURI
MesajScris: 27 Dec 2012, 09:21 
Neconectat

Cataline,cine e Pertisor asta?...parca mi-e cunoscut numele,dar nu stiu de unde sa-l iau? :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 27 Dec 2012, 09:22 
Neconectat

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 27 Dec 2012, 10:56 
Neconectat

adi suciu scrie:
alintudose scrie:
Cu 250 nu le-a placut nici Doripesco. In conditiile in care taxa de pescuit pe 3 zile era 240... Probabil nici data aleasa n-a fost cea mai inspirata. ;) Dar , ceata este persistenta , cred ca asta-i motivul .

cel mai mult au contat datele de organizare si nu taxa la Apullum , din cauza lor nu s-a prezentat lumea . Anul asta a fost cu o saptamana inainte de finala si lumea nu a avut suficiente resurse financiare sa suporte ambele concursuri iar anul trecut a fost "impins' mult prea spre sfarsitul toamnei de ne-a si nins acolo mansa a doua ;) ;) ;) ;) ;) ;)...plus ca la sfarsit de zezon lumea nu prea mai are "resurse" pentru concursuri ...

ia pune-l anul viitor in luna iunie , pe Doripesco , cu taxa de 250 lei si mai vorbim ....... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Cu toate ca nu particip la concursuri mi-ar placea sa mai vad un Apullum pe Doripesco si in 2013. Mai gandeste-te Aline in legatura cu locul de organizare pentru editia urmatoare, sustin afirmatia lui Adi si cred ca perioada a fost aleasa putin nepotrivit datorita circumstantelor. Apullum pe Doripesco in 2013 chiar suna bine.

Sus

MesajScris: 27 Dec 2012, 11:15 
Neconectat

Toata lumea vrea Doripesco dar mondialele se castiga cu maruntis.A era o vorba pe aci pe forum ca nu ne prostituam cu pesti mici

Sus

MesajScris: 27 Dec 2012, 12:07 
Neconectat
Moderator global

seba33 scrie:
Toata lumea vrea Doripesco dar mondialele se castiga cu maruntis.A era o vorba pe aci pe forum ca nu ne prostituam cu pesti mici

cine vrea sa mearga la mondiale sa mearga la concursurile cu maruntis nu-i obliga nimeni sa vina la peste mare . Am tot auzit povestea asta de ani de zile , mai lasati-o in p..a ca-i depasita . 10 ani de-acu ` nainte daca se v-a pescuii numai la maruntis tot prost o sa iesim la mondiale....garantat !!!!!!!!!!

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 27 Dec 2012, 16:38 
Neconectat

Lugojul va fi prezent pe doripesco indiferent de concurs. Si eu zic ca merita concursuri acolo, e o placere.

La Multi Ani!
Echipa MAVER Lugoj

Sus

MesajScris: 28 Dec 2012, 08:40 
Neconectat

apropo de doripesco, scrie pe un site crapist ca s-ar fi scos la sfarsitul lui 2012 din balta 4 aproape tot crapul de pana in 3 kg, fitofagul si somnul si s-au eliberat 2t de amur si crap mare

Sus

MesajScris: 08 Ian 2013, 19:42 
Neconectat

Ce mai liniste! :lol:
Intrebare ?
Ce regulament va fi :?: , ala cu ...fara plumb, biloiul pe fund :?: , sau ala, dupa care ne uitam pe la altii ?
Sunt absolut convins ca toti o sa vina pe pasta=biloi, fir textil si carlig de 4.... pe roube!
Pai nu e normal la ce sta in Doripesco :?:

Sus

MesajScris: 12 Ian 2013, 18:54 
Neconectat

?????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????
Vb de stationar sau feeder ??????????????

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 62 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Următorul

Ora este UTC [ DST ]