Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 16:43

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 293 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 30  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Proiect Campionatul National de Pescuit Stationar
MesajScris: 02 Feb 2010, 17:41 
Neconectat

nutzu_z scrie:
E greu cu tine, pe bune. Parca esti legat la ochi!!! Pai prima data firmele de profil tre sa faca bani din comert.Asa au bani si de sponsorizari.Daca fac bani din comert e clar ca omul isi permite sa cumpere. Daca omul isi permite sa cumpere inseamna ca are un salariu bun. Daca are un salariu bun il doare in ciocan de pescuit!!!!!!!

NU COMPARA CLIENTUL DE ROMANIA CARE CUMPARA CACATURI DE DOI LEI FIINDCA DOAR DE ALEA ARE BANI!!!!

In plus fa un calcul: in Anglia sunt peste 3 milioane de pescari legitimati. Vorbim de englezoi care muncesc pe lire ster"linge" nu pe Ron. In Romania sunt legitimati vo 200 de mii care muncesc pe allmighty Leu, ron sau cum vrei tu sa-i zici!

Deci cati pescari de top au aia si catzi avem noi????? Pai frate din 3 milioane ma gandesc si eu ca poti alege 6 extraterestri, da din 200 de mii si aia saraci nu prea cred!

Sa nu comparam preturile din Romania cu cela din Anglia ca e diferenta enorma intre ele si ne mai vb de varietatea de producatori si de articole.La noi totul e scump :roll: :roll: un exemplu sa cumperi prastie de viermie Drennan team englend din Anglia si sa fie cu transport cu tot mai ieftin decat la noi :shock: :shock: Asta e una din diferente pretul sculelor de calitate si lista poate continua cu bete Garbolino din franta la preturi foarte mici scaune rive la aproape jumatate fata de romania :roll: :roll:

Sus

MesajScris: 02 Feb 2010, 17:44 
Neconectat

glukas scrie:
Pai si ungurii cum reusesc? Sau slovacii sau alti est europeni????

Din pacate multe lucruri si in Ungaria is mai ieftine decat la noi sau la noi nu se gasesc :roll: :roll: si au pescari cu educatie in pescuit nu casi la noi. :(

Sus

MesajScris: 02 Feb 2010, 17:49 
Neconectat

George, in Slovacia tot pe euro se lucreaza, economie clar mult mai buna nu exista comparatie!!! Si totusi nu sunt la un nivel mare asa cum zici tu. Alte tari est europene nu stiu. Daca zici ceva de Rusia acolo e alta treaba, au sustinere direct de sus .Putin este un pescar inrait!!!

La unguri ce sa mai vorbim. Au stiinta in pescuit de mult mai mult timp ca noi. Sa nu uitam ca au si o gramada de producatori pentru ca piata a cerut-o.Au multe ape si oamenii au pescuit.Privit de-a lungul timpului , au avut un nivel de trai mult mai bun decat al nostru! Un lucru este clar. Tarile care au suprematia in pescuit sunt tari in care nivelul de tai in ultimii 20-25 de ani a fost unul mai mult decat decent!!!

Sus

MesajScris: 05 Feb 2010, 09:40 
Neconectat

Ma bucur ca mai sint si alti pescari realisti,Nutu,Zolty,Nitu.Traim in Romania,nu in Anglia si nici in Ungaria care in domeniul articolelor de pescuit face cit toata Europa de est la un loc.Decit cu sacrificiile lui Nutu,mai bine raminem la pescuitul de placere.Si totusi ,pentru ce dam ca fraierii atitia bani AJVPS ului(si implicit AGV),daca nu ne "batem" cu ei pentru problemele pescuitului de competitie la toate categoriile de virsta(si sex)

Sus

MesajScris: 06 Feb 2010, 23:50 
Neconectat

Ce ziceti de asta;
AnglingTimes-Tuesday,January 26,2010
Pagina 2 :articol intitulat
Will they ever line up for glory again?
scris de England supremo Dick Clegg.-asa scrie sub poza autorului
Incepe:
You shouldn"t have to pay to represent your country.Il annoys me because we have the most successful set of teams in the world.
Former winners like Alan Scotthorne have to shell out up to 1000(lire sterline) ,each, to fish for England in the World Champs.
Nu mai continui in engleza cred ca v-am convins dar continua pe scurt:asta se intampla de cativa ani si motivul ...pescuitul nu primeste fonduri suficiente de la Federatia Engleza de Sport,fiindca pescuitul "isn"t in the Olympics"
Mai departe se intreaba el...ar trebui ca sa cerem ...ca noua taxa infiintata pentru pescuit(nu au avut, pana de curand)sa se mareasca cu...atat (adica putin) ...dar suficient sa se adune banii de Campionate Mondiale???...nu mai traduc ca-i suficient
Ce ziceti nu-i asemanator cu ce se intampla undeva la ....4000km departare,spre est,mult prea spre est :roll:
Daca incalzeste pe cineva ...asta este ...realitatea cruda. :( :( :(

Sus

MesajScris: 07 Feb 2010, 08:41 
Neconectat

am mai scris de cateva ori si o sa mai scriu odata pentru ca nimeni inca nu mi-a raspuns...
eu vad asa la seniori ...
cativa pescari vor la mondiale pt ca stiu si au cu ce...
cateva sute , nu vor la mondiale pt ca nu au cu ce desi stiu .
aceia cativa vor sa rapeasca placerea concursului in tara celor cateva sute.
rezolvare...
pentru cei multi sa organizeze ajvps concursuri ca si pana acum si sa se opreasca in stadiul de campion national .
cei cativa sa-si tina evidenta concursurilor din cupe private sau orice fel de concursuri dupa criteriile stabilite de ei si sa participe la mondiale [dar sa nu se astepte la bani de la ajvps uri ]. singurii care ii pot ajuta sunt tot cei multi care pot plati o taxa per concurs de 10 -20 ron.
nu vreau sa minimalizez importanta sau valoarea celor putini dar in situatia de acum nu vad alta solutie.
toata lumea-i multumita si cu lacrimi pe obraz....
daca se hotarasc 4-5-6 etape ,eu renunt la orice tine de activitate numai sa se tina etapele pe piste asemanatoare celor din bosnia , franta sau unde e raul VAH. carpodroamele propuse de voi sunt previzibile si nu va folosesc la mondiale iar din partea agvps sa nu asteptati ajutor in urmatorii 4-5 ani.

Sus

MesajScris: 07 Feb 2010, 11:14 
Neconectat

ia dezvolta.cam cati cativa pescari ai numarat mataluta ,care aspira la un campiont mondial(care au talent,pricepere,bani,timp...etc)punei si pe cei care nu mai vin la concursurile agvps din ura fata de sistem....si pe cei care se retrag anul asta....sa vezi ca-ti da cu virgula ;) :twisted:

Sus

MesajScris: 07 Feb 2010, 13:26 
Neconectat

nu stiu o cifra exacta ...poate 10-15. am incredere ca stii mai bine.

am recitit proiectul si inteleg ca ,,marea majoritate ,, contesta modul de desemnare al campionului , de pana acum. ca nu este deajuns o etapa si trebuiesc mai multe...au dreptul la o parere.
eu vad altfel ...orice etapa eliminatorie are campionii ei ...drept ar fi sa le contestam si pe astea ,care se desfasoara tot intr-un singur concurs.

si daca am dreptul si eu la o parere...intreb...
nu discut problema celor care se retrag din motive financiare ,dar cei care se retrag din motive organizatorice de ce o fac? printre ei sunt si finalisti a ? sau o fac doar ca au dat de greu si ne place sa-i sunem lui nitu v ca trebuiesc facute sacrificii.

Sus

MesajScris: 07 Feb 2010, 15:44 
Neconectat

Nitu V scrie:
am recitit proiectul si inteleg ca ,,marea majoritate ,, contesta modul de desemnare al campionului , de pana acum. ca nu este deajuns o etapa si trebuiesc mai multe...au dreptul la o parere.

Cu alte cuvinte Baltac si echipa Bihorului au cam stricat unele socoteli in 2009? Sa le fie rusine! :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 07 Feb 2010, 16:03 
Neconectat

asa au facut????

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 293 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 30  Următorul

Ora este UTC [ DST ]