Pescuit Stationar

Acum este 06 Noi 2024, 22:34

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Intamplare noua...ciudata
MesajScris: 26 Dec 2012, 13:43 
Neconectat
Moderator global

Claudiu Steau scrie:
RaduDan scrie:
Ispaaaaaaaaaaaas trebuie sa-i platesti la asta pomana tata, ca nu a venit sfarsitul lumii sa te scape de datorii....plm... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bine ati revenit d-le Dan!
Am cautat pe tot netu' sa gasesc o rola ca a mea. Am gasit cu greu dar am gasit. Am gasit cu singura deosebire ca rolele sunt verzi iar ale mele erau albastre. Pretul 70 euro, asta prin 2008.
Deci 70*4,44=310,8 lei. Plus 80 lei ca asa ziceti dvs pentru mulineta. Eu as fi zis 100 lei cel putin pentru mulineta dar sa ramana pomana de la mine pentru sufletul dvs. cei 20 de lei. De data asta. Si atunci 310+80 se ajunge la 390 lei. Si noi ne-am inteles la 370 lei. Deci d-l Ispas iese foarte bine la treaba asta. Si asta pentru ca nu o sa-i percep dobanda pentru cei 2 ani si vreo 6 luni de asteptare. Dobanda ramane valabila dar nu in bani ci in bere cu prima ocazie cand ne vedem la vreun concurs. O sa il las pe d-l Ispas sa aprecieze litrajul berii pentru acesti 2 ani si vreo 6 luni ;) .
Si daca nu ma credeti uitati-va aici d-le Dan. Se vede bine? Aveti nevoie de ochelari? Sau de interpret… :twisted:
http://www.pechemaniac.com/forums/viewtopic_36392.htm

Si coliva ? Coliva , unde-i ? Colacii ? Lumanarile ? O batista , ceva ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 04 Ian 2013, 22:31 
Neconectat

Paulica... Mie cand imi dai rola inapoi? :roll: :roll:

Sus

MesajScris: 05 Ian 2013, 23:03 
Neconectat

alintudose scrie:
Claudiu Steau scrie:
RaduDan scrie:
Ispaaaaaaaaaaaas trebuie sa-i platesti la asta pomana tata, ca nu a venit sfarsitul lumii sa te scape de datorii....plm... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bine ati revenit d-le Dan!
Am cautat pe tot netu' sa gasesc o rola ca a mea. Am gasit cu greu dar am gasit. Am gasit cu singura deosebire ca rolele sunt verzi iar ale mele erau albastre. Pretul 70 euro, asta prin 2008.
Deci 70*4,44=310,8 lei. Plus 80 lei ca asa ziceti dvs pentru mulineta. Eu as fi zis 100 lei cel putin pentru mulineta dar sa ramana pomana de la mine pentru sufletul dvs. cei 20 de lei. De data asta. Si atunci 310+80 se ajunge la 390 lei. Si noi ne-am inteles la 370 lei. Deci d-l Ispas iese foarte bine la treaba asta. Si asta pentru ca nu o sa-i percep dobanda pentru cei 2 ani si vreo 6 luni de asteptare. Dobanda ramane valabila dar nu in bani ci in bere cu prima ocazie cand ne vedem la vreun concurs. O sa il las pe d-l Ispas sa aprecieze litrajul berii pentru acesti 2 ani si vreo 6 luni ;) .
Si daca nu ma credeti uitati-va aici d-le Dan. Se vede bine? Aveti nevoie de ochelari? Sau de interpret… :twisted:
http://www.pechemaniac.com/forums/viewtopic_36392.htm

Si coliva ? Coliva , unde-i ? Colacii ? Lumanarile ? O batista , ceva ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eeee!!! Ce sa-i faci?!... M-am ambalat si eu un pic. Eram nervos. Pai cum sa nu te enervezi daca dansul se baga in seama cu comentarii neadevarate? Si asta spus asa la modul elegant despre comentarii, nu si despre caracterul expus aici pe forum concretizat in "activitati zootehnice". Stie dansul la ce ma refer, nu mai intru in detalii. Ca din spatele tastaturii e usor sa faca oricine pe grozavu'. Mai greu e cu moralitatea si caracterul... Oricum il apreciez pe d-l Dan (pardon, d-l Muresan, cred ca asa este corect) dar nu pentru interventia in acest topic ci pentru articolele scrise in alta parte, respectiv http://www.energofish.ro/news.php/Testul-lansetelor-match/1/953/.
Si pentru toti forumistii un sincer "La multi ani!" iar 2013 sa va aduca bucurii si sanatate.

Sus

MesajScris: 05 Ian 2013, 23:58 
Neconectat

alex gavan scrie:

Ooooooooooooo!!! Dar ce onoare d-le Gavan ;) sa ne onorati cu prezenta in acest topic mai putin placut (ce sa-i faci, nu eu l-am initiat). Dar daca am fost provocat... :D :D :D asta este eu nu ma feresc de provocari. Chiar imi plac.
Dar sa revenim la subiect sa nu divagam ;) . Revenind la problemele noastre ;) va informez pe aceasta cale ca am o mare rugaminte la dvs.: va rog sa asteptati la rand ;) . Nu de alta dar eu sunt in fata dvs. :D :D :D . Eu am prioritate... cum sa va spun... ca sa ma intelegeti si sa nu fiti suparat pe mine... Trebuie sa o luam in ordine cronologica: eu am deja demarata actiunea de "repunere in drepturi" inaintea dvs. :lol: :lol: :lol: . Iar rezolvarea mea este "pe rol" deja demarata. Adica am primit o parte din bani si astept restul acum ca au trecut deja sarbatorile de sfarsit de an. Cu alte cuvinte... campion, campion dar trebuie sa stai la rand :lol: :lol: :lol:.
Cu alte cuvinte stimate campion national en-titre "Under 22" va rog sa mai aveti un pic de rabdare ca d-l Ispas sa-mi rezolve problema in totalitate si pe urma sunt convins ca o sa se rezolve si problema dvs. Si la urma urmei dvs. aveti avantajul ca va intalniti mult mai des cu dansul fiind colegi prin lotul national U22.

Gluma, gluma dar sunt in asentimentul dvs si inteleg cum va simtiti. In speranta ca nu v-ati suparat si ati sesizat tonul umoristic va doresc cat mai multe titluri de CAMPION!!!

P.S. Si eu care credeam ca sunt singurul pescar care am de rezolvat asemenea probleme cu d-l Ispas, adica ma consideram un fel de "Ultimul mohican". Ce situatiune monsher, ce situatiune... :? :o :shock:

Sus

MesajScris: 07 Ian 2013, 18:45 
Neconectat
Moderator global

Daca tot da role la toata lumea , rola mea unde-i ??? ROLAA , vreaau ROLAAA !!! Da-mi rola inapoi , sa mi-o dai acum pe toata !!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 07 Ian 2013, 19:05 
Neconectat

Nu e de gluma Aline ...eu stiu unii care au uitat si ca au inprumutat ! sau poate au crezut ca au primit cadou ?

Sus

MesajScris: 08 Ian 2013, 18:46 
Neconectat
Moderator global

Dati-i si lui Florin o rola , ca tot atata este... ROLA , UNDE-I ROLA MEA ????? Cred ca langa scaun si langa rube... VREAU ROLAAAA !!!! :P :P :P :P
Altceva nu ati mai imprumutat ??? VREAU MATCHURILEEEE , ALEA 6 BUCAAAATI !!!! SI STRADICURILE ALEA 6 BUCAAATI !!!! SCAUNUL , UNDE-I SCAUNUL ??? SA-MI DATI SI SCAAAAUNUL MEEEU !!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: UFFF , CEL MAI IMPORTANT , UNBDE-S PLUTELEEE MELE , WAGLERELE MEEELEEE , MARCA AF ???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Acuma ce mai zici , Florine ? :lol:

Sus

MesajScris: 09 Ian 2013, 11:09 
Neconectat

Claudiu Steau scrie:
alex gavan scrie:

P.S. Si eu care credeam ca sunt singurul pescar care am de rezolvat asemenea probleme cu d-l Ispas, adica ma consideram un fel de "Ultimul mohican". Ce situatiune monsher, ce situatiune... :? :o :shock:

Dom' profesor, dom' inginer!!!! Hotaraste-te odata si bine: esti Chuck Norris sau Ultimul mohican?

Sus

MesajScris: 09 Ian 2013, 12:26 
Neconectat

Donule Tudose ,aveti grija la atitudine , imediat va intreb de rezultate ! :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 09 Ian 2013, 12:29 
Neconectat

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Numai de recorduri sa nu-l intrebi ca se incoarda prea tare si mie sa nu se rupa ceva in el ..
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Următorul

Ora este UTC [ DST ]