Pescuit Stationar

Acum este 07 Noi 2024, 20:46

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 93 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: PROPUNERE - FIPS
MesajScris: 15 Ian 2013, 21:34 
Neconectat
Moderator global

Florin Aschioape scrie:
...nu ma risc sa intreb pt ca stiu raspunsul si sunt sigur ca vor raspunde tot atat de multi cati au raspuns celui care a intrebat cum se ridica platica de pe fund .

ai si tu dreptatea ta ...numai ca sint trecut prin multe ....oricind se gaseste macar unul care sa spuna ....Stiu eu mai bine ! Vasile ...sint unii care nici nu stiau sa faca o linie ...iar dupa ce au aruncat cu matchul meu de citeva ori ...erau plini de stiinta ...chiar si inventasera citeva linii ...daca vrei citeva informatii pentru pustoaica ta ,cu draga inima o ajut , restul ...Stiu ei mai bine ![/quote]

Era matchu ce l-ail cumparat de la mine? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 15 Ian 2013, 21:38 
Neconectat
Moderator global

Despre numarul de manse , treaba sta cam asa : daca o iei de la judet , interjudetene , B si apoi A , mai pui o finala pe echipe , 3 sunt multe. 3+1antrenament x 5 = 20 zile . Care poate sa-si rezerve concediul doar pentru asta? Unde mai pui ca au unii si copii...
Parerea mea este ca 2 manse sunt suficiente , inclusiv la finala B , iar la A si echipe 3 manse. Si antrenament oficial , evident. Poate si la B 3 manse... Despre manse tematice , etc , total de acord cu regulamentul FIPS-CIPS.

Sus

MesajScris: 15 Ian 2013, 21:48 
Neconectat

alintudose scrie:
Florin Aschioape scrie:
...nu ma risc sa intreb pt ca stiu raspunsul si sunt sigur ca vor raspunde tot atat de multi cati au raspuns celui care a intrebat cum se ridica platica de pe fund .

ai si tu dreptatea ta ...numai ca sint trecut prin multe ....oricind se gaseste macar unul care sa spuna ....Stiu eu mai bine ! Vasile ...sint unii care nici nu stiau sa faca o linie ...iar dupa ce au aruncat cu matchul meu de citeva ori ...erau plini de stiinta ...chiar si inventasera citeva linii ...daca vrei citeva informatii pentru pustoaica ta ,cu draga inima o ajut , restul ...Stiu ei mai bine !

Era matchu ce l-ail cumparat de la mine? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
pai ...nu stiu daca al tau ....ca am 9 bucati la fel ! :lol: :lol: :lol: cind a poposit la mine era varza ....acum se da plin de stiinta ...deabia incape in husa ! :lol:

Sus

MesajScris: 15 Ian 2013, 21:58 
Neconectat
Moderator global

Ala umflat in tronsonul 2 nu-i de la mine , al meu era ala frumos si destept... :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 16 Ian 2013, 07:54 
Neconectat

alintudose scrie:
Despre numarul de manse , treaba sta cam asa : daca o iei de la judet , interjudetene , B si apoi A , mai pui o finala pe echipe , 3 sunt multe. 3+1antrenament x 5 = 20 zile . Care poate sa-si rezerve concediul doar pentru asta? Unde mai pui ca au unii si copii...

Avand in vedere ca vorbim de joi, vineri, sambata si duminica, calculul duce la numai 10 zile de concediu. Asa suna mai omeneste, mai ales ca zilele se iau fragmentat in timpul anului.
E mai putin de jumatate dintr-un concediu normal.

Judetul nu il tine nimeni in 3 manse, deci raman vreo 8 zile de concediu, care nu e un capat de tara pana la urma.

Asta vorbind la minim.
Ptr finala A si cea pe echipe ma indoiesc ca ajunge o zi de antrenament.

Sus

MesajScris: 16 Ian 2013, 08:27 
Neconectat
Moderator global

Asta in cazul in care nu mai mergi si la alte concursuri.

Sus

MesajScris: 16 Ian 2013, 08:32 
Neconectat

SI fara sa mai mergi la mare cu familia sau la un munte. Pentru cei single e ok calculul, dar pentru familisti e o problema!

Sus

MesajScris: 16 Ian 2013, 08:55 
Neconectat

Din pacate nu am reusit sa fac sondajul.

@ George - Daca crezi ca Bentu e cel mai mare impediment in adoptarea regulamentului FIPS sa nu uitam ca exista si Selaru.

@ Nitu V - Eu sunt probabil cel mai mare sustinator al adoptarii intocmai al acestui Regulament si din acest motiv am si deschis discutia.
Amendamentele despre care vorbesc eu, se impun dupa parerea mea la urmatoarele categorii cel putin pentru urmatoarele motive:
U23 - copiii astia au nevoie de concursuri multe si cu miza pentru a progresa, iar un singur concurs pe an din structura AGVPS este extrem de putin, iar daca el este si de 2 manse diminueaza si mai mult comeptitia si progresul.
Ganditi'va foarte bine ca ei sunt viitorul si e jale ce vine din urma. Niciodata nu o sa ne depasim conditia daca nu ii crestem corect.
Femei - probabil aceeasi situatie, dar Vera poate detalia.
Seniori - Finala A - dupa mine este corect sa fie 3 manse, pentru ca fiecare concurent sa pescuiasca o mansa in fiecare sector, iar dupa cele 3 zile sigur castigatorul va fi cel merituos.

Acum vin aici si spun ca din experienta mea alaturi de baietii de la U23 la mondiale am vazut o sumedenie de lucruri care se fac extrem de logic, iar la noi datorita imbecilitatii unora nu se poate.

Perfect de acord si eu cu 2 manse pana la finala A, sa ramana 3 la finale.

Sus

MesajScris: 16 Ian 2013, 09:46 
Neconectat

Si eu sunt pentru a lasa cat mai liber cele trei manse , sa lasam pe fiecare sa pescuiasca cum crede .Si mare diferenta nu cred ca va fi fata de ce este acuma.
Vreau sa ridic o alta problema cea legata de capetele de stand , sa gasim o solutie prin care sa echilibram la maxim tot .
Ori capete de stand false ori cine este cap de stand si vice cap de stand sa nu mai poata trage aceste doua pozitii in mansele doi si trei.Este doar o propunere pe care sa o discutam putin.

Sus

MesajScris: 16 Ian 2013, 11:18 
Neconectat

Cred ca in masura in care o sa ajungem la un consens in ceea ce priveste finala A, referitor la regula fiecare pescar in fiecare sector, problema capetelor al fi foarte simpla.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 93 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Următorul

Ora este UTC [ DST ]