Pescuit Stationar

Acum este 07 Noi 2024, 20:52

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 93 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: PROPUNERE - FIPS
MesajScris: 16 Ian 2013, 11:39 
Neconectat

silk scrie:
alintudose scrie:
Despre numarul de manse , treaba sta cam asa : daca o iei de la judet , interjudetene , B si apoi A , mai pui o finala pe echipe , 3 sunt multe. 3+1antrenament x 5 = 20 zile . Care poate sa-si rezerve concediul doar pentru asta? Unde mai pui ca au unii si copii...

Avand in vedere ca vorbim de joi, vineri, sambata si duminica, calculul duce la numai 10 zile de concediu. Asa suna mai omeneste, mai ales ca zilele se iau fragmentat in timpul anului.
E mai putin de jumatate dintr-un concediu normal.

nu toti au concediile fragmentate, adica sa isi ia liber cand vreau :D

Sus

MesajScris: 16 Ian 2013, 12:00 
Neconectat

LuciP scrie:
Cred ca in masura in care o sa ajungem la un consens in ceea ce priveste finala A, referitor la regula fiecare pescar in fiecare sector, problema capetelor al fi foarte simpla.

Mai pe intelesul meu....sa bat in trei manse aceeasi pescari ? :lol: :lol:

Ultima oară modificat de Florin Aschioape pe 16 Ian 2013, 13:10, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 16 Ian 2013, 12:43 
Neconectat

Hmmm si atunci vom avea trei grupe de 10 pescari care vor pescui de fiecare data intre ei in cele trei sectoare???
Nu prea inteleg cum vrei sa spui Luci , ca altfel nu prea ies socotelile nici cum ...

Sus

MesajScris: 16 Ian 2013, 13:30 
Neconectat

este o varianta
din sect A dupa prima mansa se duc 5 in sect. B si 5 in sect.C,,din B -5A -5C,, din C -5A-5B iar mansa 3 la soarta :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 16 Ian 2013, 13:41 
Neconectat

parerea mea e ca mai repede echilibrezi concursul daca cei care au tras prima mansa cap si ante cap de stand sa nu mai poata trage nici a 2 si nici a 3 aceste standuri decat sa pescuiasca fiecare in cele 3 sectoare asa macar florin nu tre sa bata aceiasi 9 persoane 3 zile la rand :lol: :lol: :lol:
sa fie regulamentul ca la fips manse libere,larve 100ml,fuii 500ml juvelnic de 4m s.a.m.d.

Sus

MesajScris: 16 Ian 2013, 13:47 
Neconectat

Eu am aratat doar cine sunt factorii de decizie. Nu interpretati gresit.

Apoi, regulamentul AGVPS publicat pe situl agvps.ro este cel din 2010. Este singurul pe care il stiu eu - daca mai exista vreunul, spuneti-mi si mie. Tot aud ironii de la anumiti competitori care stiu ce s-a pastrat si ce nu s-a pastrat din regulament. Sau ca s-a hotarat altfel la sedinta tehnica. Astea sunt anomalii, regulamentul tb. sa fie singur, public, iar sedinta tehnica nu are rolul de a modifica regulamentul.
Sunt pentru adoptarea regulamentului FIPS/CIPS 100% si evitarea anomaliilor existente in campionatul nostru, discutate sau nu la sedinta tehnica. Ma ofer sa il urc, tradus in romana, pe site, in max.7 zile. Ii rog pe cei care au contact cu factorii de decizie de la varf (nu ii cunosc) sa il descarce si sa il posteze si pe situl http://www.agvps.ro.

Sus

MesajScris: 16 Ian 2013, 14:05 
Neconectat

zsolty scrie:
parerea mea e ca mai repede echilibrezi concursul daca cei care au tras prima mansa cap si ante cap de stand sa nu mai poata trage nici a 2 si nici a 3 aceste standuri decat sa pescuiasca fiecare in cele 3 sectoare asa macar florin nu tre sa bata aceiasi 9 persoane 3 zile la rand :lol: :lol: :lol:
sa fie regulamentul ca la fips manse libere,larve 100ml,fuii 500ml juvelnic de 4m s.a.m.d.

Subscriu si eu la varianta asta, mi se pare cea mai ok abordare.

Sus

MesajScris: 16 Ian 2013, 21:24 
Neconectat

Care dracu AJPS ?
Unde se mai gaseste organizatia asta ?
Din cate am vazut, mai sunt 2-3 enclave in care se mai face uz de numele asta :!: .
Nu vreau sa ma bag in polemica cu nimeni, dar la majoritatea judetelor, aproape nu mai exista, si la multe, unde mai fiinteaza cu numele, nu fac nimic......., tata :roll: ... nimic... :roll:
De ceva vreme si ANPA a schimbat ministerul, e ridicol sa spui ca la anul se va mai baza cineva ca pleaca echipa la mondiale din partea AJPS...
Totul este deja privat, oamenii trebuie sa inteleaga ca umerii vor fii altii, chiar daca sunt oameni admirabili care spera la lucruri bune :!:

Sus

MesajScris: 17 Ian 2013, 22:27 
Neconectat

pami scrie:
Hmmm si atunci vom avea trei grupe de 10 pescari care vor pescui de fiecare data intre ei in cele trei sectoare???
Nu prea inteleg cum vrei sa spui Luci , ca altfel nu prea ies socotelile nici cum ...

E foarte simplu . La sedinta tehnica fiecare pescar trage sectorul in care va pescui in fiecare zi . Dimineata se trag standurile . A doua zi se elimina capetele si antecapetele , la fel si in a 3-a zi .

Sus

MesajScris: 18 Ian 2013, 13:26 
Neconectat

aaahaaa
deci inseamna ca se stie din prima zi cine cu cine e in stand fiecare zi
deci oricum le socotesti o sa ai minim aceiasi 5 persoane cu care te vei intalni 3zile la rand
si atunci intervina chestia ca pica unul bun cu 7-8 pers sa zicem mai slabuti si in celalalt sector pica 8-9buni si 1,2 mai slabi atunci ce sanse mai raman daca asa se merge 3 zile la rand???cum se mai echilibreaza concursul
clar are cele mai mari sanse sa iasa acela campion care are 3 manse la rand 7-8 persoane mai slabi decat in sectorul in care is 8-9 buni care isi dau in cap
clar din astia 4minim pica in B
eu spun ca ar fi mai ok varianta care am spus-o mai sus ,asa ultima zi trag 8 persoane care au fost cap si ante cap primii iar la restul de 22 de persoane le raman sanse mult mai mari sa traga cap sau ante adica 4la 22
dar dupa sistemul actual este 2 la 26 (doar capetele se scot)deci asa mi se pare ca ar fi mai echilibrat
si atunci unde este echilibrarea??????
nu inteleg de ce an de an se vine cu idei aiurea in loc sa se puna accentul pe regulantul fips???
sau e prea simpla?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 93 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Următorul

Ora este UTC [ DST ]