Nitu V scrie:
de-a lungul timpului , toti au vrut mai mult , si rezultatele s-au vazut .
va intreb ...
Szolty ..ce inseamna pescari buni si slabuti ...putem discuta ani de zile pe tema asta , putem discuta despre rezultatele lor , putem discuta despre echilibrarea eforturilor ,, bunilor ,, si ale ,, slabutilor ,, de-a lungul anului competitional .
@ Lazar ... dupa cativa ani de umblat prin tara pentru concursuri facute la min 500 km de casa nu stiu daca mai gandesti asa . la un moment dat omul se satura sa fie carne de tum pt ca nu a avut timpul pt 2-3 antrenamente pe pista .
@ catalinvl ...daca te referi la ajvps-uri sa stii ca sunt multi care fac dar sunt mult mai multi care nu fac ...pt ca de ani buni ma situez in primii trei pe asociatie sa stii ca anul trecut am fost tras de urechi de dir ajvps braila ca nu am mers mai departe . scuza ca nu am timpul necesar datorita umflarii concursurilor cu fel de fel de prostii care nu sunt prevazute in regulamentele internationale , ca voi merge cu fiica -mea ...omul a alocat bani si vrea rezultate . apropo ...cineva se vaita ca nu vine nimeni din urma ....
vrem regulament fips dar fara ...si fara...si fara...nenea Iancu spunea ceva de ,, o semnez dar o dau anonima ...cam astia suntem noi.
nitu dupa cum sti si tu sunt cativa pescari care de ani de zile se tin in primii 10 indiferent de locatie sau stil de pescuit acesta sunt favoritii
iar cei slabuti ca in orice competitie exista asa ceva sunt cei care nu au pregatirea necesera sau timpul necesar pt pregatire,dotare,sau sa zicem stiinta sau stiu mai putin decat cei favoriti
sau atunci sa spunem asa sunt favoriti si nefavoriti
ca la frmula 1 sunt si acolo cativa care nici cum nu pot depasi o bariera si raman in spate dar sunt si cei care termina tot timpul in primii 5
pescuitul tre sa il ai in sange sa simti apa,intuitie ,sa sti cand sa schimbi si ce sa schimbi eu spun ca conteaza mai mult aceste mici detalii decat orice altceva si bineinteles cat mai mult pescuit si nu neaparat in regim de concursuri