Pescuit Stationar

Acum este 07 Noi 2024, 22:35

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 93 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: PROPUNERE - FIPS
MesajScris: 20 Ian 2013, 09:55 
Neconectat

Ma dar greu este sa ma inteleg cu tine!!! Este regulamentul de desfasurare a Campionatului National de Pescuit Sportiv Stationar din ROMANIA ! Este revizuit si completat cu toate datele care le-am avut pana in acest moment. Vreti sa se schimbe ceva ??? Spuneti ce !!!!!!!!!!!!!!

Sus

MesajScris: 20 Ian 2013, 10:18 
Neconectat

eu nu vreau nici sa revizuiesc nici sa completez ....eu vreau CIPS .....daca voi vreti altceva....

Sus

MesajScris: 20 Ian 2013, 10:24 
Neconectat

Campionatul National din Romania este organizat dupa un regulament propriu, ca orice alt campionat din oricare tara din lume. Cand mergi la mondiale pescuiesti dupa regulamentul CIPS-FIPS.
Pb este ca in reg. nostru trebuie sa se regaseasca toate punctele imp. din reg. FIPS-CIPS!

Sus

MesajScris: 20 Ian 2013, 10:48 
Neconectat

eu am raspuns la ce a dorit cel care a creeat topicul .....

Sus

MesajScris: 20 Ian 2013, 10:53 
Neconectat

Florin Aschioape scrie:
eu am raspuns la ce a dorit cel care a creeat topicul .....

:lol: Da' macar stii daca e vreo diferenta intre cele doua regulamente? Sau doar ai raspuns?

Vera intreaba foarte clar: CE MODIFICARI VRETI LA ACTUALUL REGULAMENT? Asta l-am intrebat si eu pe GLukas, altfel acest topic nu-si are rostul, doar punem o intrebare fara rost ... vreti FIPS? DA. Si gata.

Sus

MesajScris: 20 Ian 2013, 11:23 
Neconectat

Silk, lasa ironiile deoparte. Ai fost la Finala pe Echipe? Sau ai urmarit topicurile de aici cu privire la ce diferente sunt intre regulamentul CIPS si cel romanesc??
Uite aici modificarile: http://www.fips-ed.com/reunions_eng.htm - da click pe minutele din 2007 incoace.

Diferente pe care le stiu eu:

1. Alcatuire grila
2. Mod de sanctiune pescar - vezi cazul Gigi Crainic cu scoaterea pestelui din juvelnic
3. Interzicere sitare nada dupa control sau alte operatii
4. § 4 –
Becomes:
Baits used on the hook must not be mixed on the point, but must be put onto the hook. (bread, paste, mixture of substances or baits such as the pellet, boiles, balls of groundbaits or pasted baits, ect. are forbidden)
asta nu am vazut-o in regulamentul romanesc

.. probabil si alte scapari.

apoi, problema cu mansele tematice etc. (apropo, cf. regulametului postat de Dna. Ispas, nu e voie cu bologneza in mansele tematice - ca la sedinta tehnica la noi se schimba regulamente in functie de ce vrea unul, asta e altceva)

Sus

MesajScris: 20 Ian 2013, 11:29 
Neconectat

Nu cred ca Silviu este ironic! Nu are rost sa sariti in sus!!!!!!!!!!!!
Deci pt toti :
1. art.... dorim sa se schimbe asa....
2. art....etc....

E greu ??? Ce tot imi spuneti ce scrie in Reg. FIPS _ CIPS ? Il am in fata in original ! Eu vreau sa stiu ce schimbari vreti la reg. nostru !
Vreti sa fie strict CIPS-FIPS fara sa fie adaptat posibilitatilor si conditiilor din tara noastra ??????????????

Cum sa va mai intreb ??? Eu nu fac politica si nu stiu sa interpretez. Vreau concis si la subiect ! ;)

La finala pe echipe de anul trecut nu am fost .....si da ...am auzit ca s-a incalcat reg. in mai multe cazuri. Asta pt ca nu se cunoaste reg. Acum aveti ocazia sa lucram impreuna pt un reg. echitabil si de viitor ! Vreti????????? Ajutati-ma concret! De povesti sunt satula !

Sus

MesajScris: 20 Ian 2013, 11:36 
Neconectat

Ok. O sa postez eu aici modificarile, detaliat, in 2-3 zile.

Sus

MesajScris: 20 Ian 2013, 11:43 
Neconectat

Glukas, esti setat pe competitii de crap, din care eu sper sa nu mai existe niciuna in campionatul AGVPS, cel putin doua din masurile citate de tine (2&4) isi au rostul numai pe carpodroame. Cand o sa dai pe piste gen Ciuslea, Varsolt, Calinesti Oas, Taut (decedatul) sau pe Mures cu pasta sau pelete atasate de carlig?
Acum am inteles de ce insisti cu aceste masuri, iti urez succes. Si eu sunt de acord cu ele, by the way. Dar sper sa nu mai fim nevoiti sa le aplicam niciodata.

Sus

MesajScris: 20 Ian 2013, 11:52 
Neconectat

glukas scrie:
Ok. O sa postez eu aici modificarile, detaliat, in 2-3 zile.

Da ! Te rog. Dar astept opiniile majoritaii pescarilor de stationar din tara.!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 93 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următorul

Ora este UTC [ DST ]