Pescuit Stationar

Acum este 07 Noi 2024, 22:43

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 93 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: PROPUNERE - FIPS
MesajScris: 22 Ian 2013, 06:03 
Neconectat

glukas scrie:
Bani??? Nu de la AGVPS ...

Toate asociatiile tb. sa faca cluburi sportive. Pescarii de competitie doritori (si tb. sa fie cat mai multi) tb. sa plateasca o cotizatie la cluburile sportive. Pescuitul stationar apoi, tb. acreditat ca sport, pentru a se primi bani de la bugetul statului (prin Ministerul Sportului).

Pe scurt, asa faci rost de bani. De la pescarii doritori de competitie, de la sponsori si de la stat.

Ca sa fie bani, tb. sa existe cat mai multi pescari de competitie, cand ai asta, ai si sponsori.
Banii de la stat, vin daca se face pescuitul sportiv, disciplina sportiva.

Pescuitul este recunoscut ca sport ! Avem Club Sportiv de Pescuit Stationar iar la Zalau este Clubul Sportiv de Pescuit Stationar - Meses care este afiliat la clubul mare - care la randul lui este afiliat la AGVPS Romania. Astept sa faceti cluburi sportive , asa cum am facut si eu ...dar mai mult se povesteste si se barfeste decat sa se faca concret ceva . Ideologic sunteti beton! Practica va omoara !
Astept infintarea a inca cel putin 2 cluburi mai mici care sa se afilieze la CSPS pt a putea depune actele la Ministerul Sporturilor ! Asta astept de 1 an !!!!!!!!!!!! :twisted:

Sus

MesajScris: 22 Ian 2013, 07:48 
Neconectat

Veronica Ispas scrie:

Pescuitul este recunoscut ca sport ! Avem Club Sportiv de Pescuit Stationar iar la Zalau este Clubul Sportiv de Pescuit Stationar - Meses care este afiliat la clubul mare - care la randul lui este afiliat la AGVPS Romania. Astept sa faceti cluburi sportive , asa cum am facut si eu ...dar mai mult se povesteste si se barfeste decat sa se faca concret ceva . Ideologic sunteti beton! Practica va omoara !
Astept infintarea a inca cel putin 2 cluburi mai mici care sa se afilieze la CSPS pt a putea depune actele la Ministerul Sporturilor ! Asta astept de 1 an !!!!!!!!!!!! :twisted:

Mama Vera vorbesti "prosti"...pescuitul nu a fost recunoscut ca si sport, nu este ... si nici nu cred ca va fi recunoscut curand :x

Pescuitul sportiv, ca si sport contravine unor norme internationale de protectie a animalelor, tratate la care a aderat si Romania ;)
Uite aici :
Articolul 13 din Tratatul de functionare al Uniunii Europene

La elaborarea si punerea în aplicare a politicii Uniunii în domeniul agriculturii, pescuitului, transporturilor, pietei interne cercetarii si dezvoltarii tehnologice si al spatiului, Uniunea si statele membre tin seama de toate cerintele bunastarii animalelor ca fiinte sensibile si respecta actele cu putere de lege si normele administrative, precum si obiceiurile statelor membre în privinta riturilor religioase, a traditiilor culturale si a patrimoniilor regionale.

Articolul 4 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor

Articolul 4
1. Animalul salbatic are dreptul de a trai si de a se reproduce liber in mediul sau natural.
2. Privarea prelungita de libertate, vanatoarea si pescuitul spotiv, precum si orice folosire a aminalului salbatic in alte scopuri dacat cele vitale sunt contrare acestui drept fundamental.

Faptul ca actualmente sunt cluburi de pescuit cu CIS, sa pare ca e o regretabila eroare a ANTS-ului, la fel cum initial a autorizat infiintarea Federatiei dupa care (luata la intrebari de cand este recunoscut pescuitul ca si sport conf. legii in romania) ia retras avizul acestei federatii popesciene ;)

p.s. lasa mama Vera, nu-ti pare rau, ca mai sunt forme de organizare nu numai sportive ;) si apropo ce inseamna CSPS!!! :?

Sus

MesajScris: 22 Ian 2013, 10:04 
Neconectat

Tica, se poate. In Franta este recunoscut ca sport si primeste bani de la guvern.

Sus

MesajScris: 22 Ian 2013, 10:54 
Neconectat

Daca va uitati la sporturile din tara noastra cele date de MTS gasiti si pescuit !
CSPS = Clubul Sportiv de Pescuit Stationar

Si da , asta este ideea de a primii si noi bani de la stat pt mondiale !!!!!!!!

Sus

MesajScris: 22 Ian 2013, 14:48 
Neconectat
Moderator global

adi suciu scrie:
pentru a mai stimula o parte din concurenti sa participe va propun :

- doua manse pana inclusiv finala B, finala A si echipe trei manse .( foarte multa lume vrea chestia asta ;) ;) ;) ;) )
- larve admise numai pentru carlig in limita masurii de 1/8
- limitarea fuii-ului la 0.5 litri / mansa

in modul asta ar "ajunge" toata lumea atat la larve cat si la fuii si ar face si economie .
legat de trecerea la doua manse va pot spune ca multa lume nu participa din lipsa de timp . Cata lume poate sa isi ia liber 4 zile pentru un concurs , daca vrea sa participe la toate fazele ????? .... si cine e bun se califica si cu doua manse si cu trei numai ca pierde mai mult timp aiurea ;) ;) ;) ;) ;)

In conditiile de mai sus, cu doua manse , incep si eu calificarile.

Sus

MesajScris: 22 Ian 2013, 14:54 
Neconectat

Dna Vera , din pacate Tica are dreptate pescuitul nu este sport si sa va spun de ce :
ca sa fie sport trebuie sa fie recunoscut de ANST(autoritatea nationala pentru sport si tineret) iar acest lucru se face pe baza unor comisii de evaluare (din cadrul ANST).Aceste comisii vor monitoriza 3 ani la rand !!! finalele nationale la toate categoriile .Dupa 3 ani se face o analiza si se da acceptul sau nu .
Iar cluburile de oricare natura ar fi ele au CIS sunt obligate ,dar asta nu inseamna nici pe departe ca sunt si recunoscute ca sporturi.Daca pescuitul ar fi recunoscut ca sport automat ar putea face federatie si ar putea fi bugetat de la guvern.
Nici eu personal nu vad in viitorul apropiat pescuitul recunoscut ca sport din N motive si imi pare rau, dar asta este .
Asta nu inseamna ca Dna Vera nu face o treaba buna cu aceste cluburi regionale , tot respectul .

Sus

MesajScris: 22 Ian 2013, 15:00 
Neconectat
Moderator global

Discutati pe probleme de regulament , lasati filosofiile . Deocamdata asta ne doare si incepe sezonul si iar santem in ceata .

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 22 Ian 2013, 20:09 
Neconectat

Mancatias gura ta,aprinde LAMPA Alladine! :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 22 Ian 2013, 21:11 
Neconectat
Moderator global

zsolt scrie:
Mancatias gura ta,aprinde LAMPA Alladine! :lol: :lol: :lol:

ai adus-o din Cehia ???? :lol: :lol: :lol: :lol: ...ca o aprid , ce nu fac eu pentru tine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 23 Ian 2013, 06:41 
Neconectat

pami scrie:
Dna Vera , din pacate Tica are dreptate pescuitul nu este sport si sa va spun de ce :
ca sa fie sport trebuie sa fie recunoscut de ANST(autoritatea nationala pentru sport si tineret) iar acest lucru se face pe baza unor comisii de evaluare (din cadrul ANST).Aceste comisii vor monitoriza 3 ani la rand !!! finalele nationale la toate categoriile .Dupa 3 ani se face o analiza si se da acceptul sau nu .
Iar cluburile de oricare natura ar fi ele au CIS sunt obligate ,dar asta nu inseamna nici pe departe ca sunt si recunoscute ca sporturi.Daca pescuitul ar fi recunoscut ca sport automat ar putea face federatie si ar putea fi bugetat de la guvern.
Nici eu personal nu vad in viitorul apropiat pescuitul recunoscut ca sport din N motive si imi pare rau, dar asta este .
Asta nu inseamna ca Dna Vera nu face o treaba buna cu aceste cluburi regionale , tot respectul .

Toate cele de mai sus trebuie parcurse pt a fi recunoscut de minister ca federati, club, etc....!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 93 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Următorul

Ora este UTC [ DST ]