Pescuit Stationar

Acum este 07 Noi 2024, 23:43

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 170 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Sondaj Structura Noua Campionat de Pescuit Stationar
MesajScris: 07 Feb 2013, 12:28 
Neconectat

E cenușăreasă exact ca și în poveste, adică din cauza sărăciei, nu a hărniciei. Dacă ar fi ce trebuie ar fi și rezultate.

Sus

MesajScris: 07 Feb 2013, 13:33 
Neconectat

Exact ceea ce nu inteleg multi! Varianta prezentata de George este tocmai o varianta-antidot la saracia care ne macina atat pe noi romanii cat si pe unguri. De aia tot dadeam si eu inainte cu campionatul maghiar sa incerc sa va fac sa intelegeti, ca solutia este sa aduci cat mai multi pescari sa participe la campionat si care sa plateasca pentru asta o taxa de participare. Pentru asta insa trebuie sa faci campionatul foarte atractiv, sa creezi impresia (macar) tuturor ca au sanse egale si pot sa se infrunte cu toti titanii pescuitului national. Ungurii in 2011 aveau 2 semifinale (Est-Vest) + o semifinala nationala + o finala. La numai un an dupa asta si-au dat seama ca SI ASA E PREA MULT !!! ... si au redus campionatul la o singura semifinala nationala si finala (deci fara Est-Vest) TOCMAI PENTRU A REDUCE cheltuielile participantilor dar si a organizatorilor.
Dar noi ... nu si nu!!! De ce sa fie simplu, cand poate fi si complicat. Batman, batman :lol: :lol: :lol:
Dupa ce ca suntem saraci (vai de noi!) mai vrem si calificari... si locale ... si zonale .. si divizii si ... nu mai stiu ce ! Timp n-avem, bani n-avem, dar vrem sa aratam lumii ca ... de fapt nu-i asa.
Of Doamne! Grea e logica asta!
Adevarul e ca ... trebuie sa fi Campion Mondial sa intelegi asta. De aia ei inteleg si noi nu, asa-i George?

Sus

MesajScris: 07 Feb 2013, 21:00 
Neconectat

Uszkay Istvan scrie:
sa creezi impresia (macar) tuturor ca au sanse egale si pot sa se infrunte cu toti titanii pescuitului national.

in sistemul actual nu sunt sanse egale ?

Sus

MesajScris: 07 Feb 2013, 21:18 
Neconectat

Citat:

Daca tu crezi ca e corect ca Geaba Daniel din Valcea (de ex.) sa se califice in finala B fara concurs, din lipsa de competitori, iar Eugen Baltac sa nu se califice doar pentru faptul ca a concurat corect intr-o zona cu mai multi pescari ................
Varianta lui George ii aduce in semifinale si pe Geaba Daniel si pe Baltac Eugen, impreuna cu Radu Prisecariu, Adi Suciu, Lupei Nelutu, Gheoghiu Andrei, Alin Tudose, Bogdan Vuculescu, Cosmin Brola, George Rujan, Marcel Necreala, Lucescu Costache, Nicu Stanca, Bogdan Dobrean, Dont Alexandru, Feraru Constantin, si .... as putea sa continui mult si bine, dar ma opresc aici. Toti astia vor veni si vor plati taxa de participare. Vor fi bani pentru organizare, premii si pentru sprijinirea Loturilor Nationale.
Chiar nu vreti sa intelegeti avantajele sistemului? E de necrezut!!!

Sus

MesajScris: 07 Feb 2013, 21:20 
Neconectat

:)) Ioane, poate T..i? :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
Da, eu am mers de pe 6 de la judet la interjudet in 2011. In aceeasi zona. Nu tb. sa cauti, iti spun eu. Si cf. regulamentului, si cu aprobarea Dl. Mugurel, prin neprezentare din alte zone - cred ca am fost max. 13 la interjudet. Daca il stii pe Tibi, poate sa iti confirme 8-)

Acelasi lucru s-a intamplat anul trecut la Alba, cu 6 calificati din Alba, iar cu hartii scrise, oficiale.

Insa eu nu laud sistemul actual! :lol: :lol: :lol: E distractiv ca unii fenteaza sistemul si il mai si lauda! :shock: :shock: :shock: Cand Romica a demonstrat cu brio ca nu trebuia eliminat la judet, castigand B-ul!!! Sorry, Jonhy, dar argumentul asta pluseaza in favoarea sistemului propus, nu ptr. cel actual! ;)

Sus

MesajScris: 07 Feb 2013, 21:39 
Neconectat

Uszkay Istvan scrie:
Citat:

Daca tu crezi ca e corect ca Geaba Daniel din Valcea (de ex.) sa se califice in finala B fara concurs, din lipsa de competitori, iar Eugen Baltac sa nu se califice doar pentru faptul ca a concurat corect intr-o zona cu mai multi pescari ................
Varianta lui George ii aduce in semifinale si pe Geaba Daniel si pe Baltac Eugen, impreuna cu Radu Prisecariu, Adi Suciu, Lupei Nelutu, Gheoghiu Andrei, Alin Tudose, Bogdan Vuculescu, Cosmin Brola, George Rujan, Marcel Necreala, Lucescu Costache, Nicu Stanca, Bogdan Dobrean, Dont Alexandru, Feraru Constantin, si .... as putea sa continui mult si bine, dar ma opresc aici. Toti astia vor veni si vor plati taxa de participare. Vor fi bani pentru organizare, premii si pentru sprijinirea Loturilor Nationale.
Chiar nu vreti sa intelegeti avantajele sistemului? E de necrezut!!!

majoritatea enumerati s-au lasat de buna voie asa ca las-o moarta si stai linistit ca maine se ia o hotarare ;)

Sus

MesajScris: 07 Feb 2013, 21:43 
Neconectat

glukas scrie:
Ioane, poate T..i?

daca la mine faci referire sa stii ca nu eu sunt Ion
in cazul cu Romica sa stii ca e atac la persoana :o :o :o :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 07 Feb 2013, 21:54 
Neconectat

Tony, Nutzu, Zsolty, Adi, Uszkay, Mihut etc.. Tuturor care au participat la dezbaterea asta, le multumesc pentru cadrul civilizat in care, zic eu, a avut loc aceasta polemica.

Asteptam rezultate de maine si eu sper ca marii castigatori sa fie toti pescarii de stationar, elite si carne de tun :lol: :lol: :lol: Fir Intins!

Nu esti tu Ion, Tony :)) altcineva ;)

Nu e niciun atac, iti repet, Romica a demonstrat ca merita sa treaca. Pe sistemul meu se evita accidentul.

Sus

MesajScris: 07 Feb 2013, 23:32 
Neconectat

peste doi ani o sa gasim si la sistemul tau neajunsuri

Sus

MesajScris: 08 Feb 2013, 06:38 
Neconectat

stanciutoni scrie:
peste doi ani o sa gasim si la sistemul tau neajunsuri

Ai dreptate Tony...sistemul actulal are prea multe neajunsuri de aceia este mai bun cel propus de Jorje...iar peste 2,3,4,5 anidaca va avea si aceste multe neajunsurise poate schimba, parial sau total ;) ;) ;) ;) ;)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 170 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17

Ora este UTC [ DST ]