Pescuit Stationar

Acum este 14 Noi 2024, 17:03

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 171 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Finale 2013
MesajScris: 09 Feb 2013, 20:33 
Neconectat

Daca s-ar fi introdus si taxa de inscriere cu plata anticipata la un termen prestabilit, intr-un cont al Ligii de Pescuit Stationar, infiintata de Benzar Zsolt si Veronica Ispas, ar fi si bani pentru organizare, premii si sprijinirea loturilor nationale :)
Nu ar fi tarziu nici acum, numai sa plateasca toti, de la ultimul pana la primul pescar sau ... "de la al cu tzatza-n gura, pan' la al cu barba sura" :lol:

Sus

MesajScris: 09 Feb 2013, 22:36 
Neconectat

nu s-a infintat liga de pescuit stationar. Cel putin Benzar si Ispas nu au infintat asa ceva. Club da, liga nu

Sus

MesajScris: 09 Feb 2013, 23:36 
Neconectat

Bun si clubul. Important e sa fie un Cont Bancar in care sa se vireze Taxa de Participare la Campionatul National, pana la termenul limita prestabilit. Astfel, dupa expirarea termenului se va sti exact atat numarul de participanti, cu lista completa cu nume si prenume, cat si bugetul pentru organizare, premii si sprijinirea loturilor nationale.

Sus

MesajScris: 09 Feb 2013, 23:38 
Neconectat

Despre ce taxa de participare la campionatul national vorbiti? Eu am fost la sedinta si nu retin sa se fi vehiculat vreo propunere de taxa de participare... La fel: ce termen limita prestabilit?

Sus

MesajScris: 09 Feb 2013, 23:54 
Neconectat

Am zis ca asta mai trebuia facut si ar fi fost cat de cat OK!
... si am mai zis ca nu ar fi tarziu nici acum!
Citeste si mai sus
Citat:
Daca s-ar fi introdus si taxa de inscriere cu plata anticipata la un termen prestabilit, intr-un cont al Ligii de Pescuit Stationar, infiintata de Benzar Zsolt si Veronica Ispas, ar fi si bani pentru organizare, premii si sprijinirea loturilor nationale :)
Nu ar fi tarziu nici acum, numai sa plateasca toti, de la ultimul pana la primul pescar sau ... "de la al cu tzatza-n gura, pan' la al cu barba sura" :lol:

Sus

MesajScris: 10 Feb 2013, 06:15 
Neconectat

Membrii fondatori la Clubul Sportiv de Pescuit Stationar sunt:
1. Benzar Zsolt - Odorheiul Secuiesc, Harghita
2. Ispas Veronica – Zalau , Salaj
3. Malutan Cristina - Brasov
4. Tudose Alin – Alba Iulia , Alba
5. Poiana Ioan - Sibiu
6. Petruta Lucian – Cluj Napoca , Cluj
7. Barsan Romica - Focsani , Vrancea
8. Mateescu Constantin - Bucuresti
9. Pop Andrei – Cluj Napoca , Cluj
10. Prisacariu Radu - Hunedoara
11. Lozinca Florin - Bacau
12.Ghioghiu Andrei - Aiud , Alba
13.Baltac Eugen - Drobeta- Turnu Severin, Mehedinti
14.Degeratul Nica - Arad
15. Dobocan Gavril - Zalau , Salaj
16. Szilagy Zsolt - Oradea , Bihor

Suntem afiliati la AGVPS Romania, asteptam infintarea cluburilor judetene, regionale judetean sau cum doriti ;, sa se afilieze la Clubul mama{ (deocamdata este un singur Club judetean- cel de la Zalau )}, avem cont bancar propriu, personalitate juridica,sediu etc....si mare chef sa facem ceva util in pescuitul stationar.

Benzar cu Ispas - nu sunt " buricul " pescuitului stationar....suntem 2 pescari de competitie care nu vrem sa asteptam de la altii sa se faca ceva in stionar ...ci incercam sa facem ceva bine pt cei care vin din urma !!!!

Sus

MesajScris: 10 Feb 2013, 08:21 
Neconectat
Moderator global

Ar trebuii stabilita o taxa de participare ( intrare) la Campionatul National , extra , pe langa taxa pentru organizare , care sa finanteze echipa nationala si care sa fie colectata de catre acest club in prima faza . Nu mai fiti atata de zgarciti :( :( :( :( :( Daca s-ar putea sa fie totul moca si sa va dea toata lumea bani ca sa participati , de fapt , la un hobby de-al vostru , doamne bine ar fii :o :o
Nu este o participare obligatorie , nu va ia nimeni cu japca de-acasa sa va duca la concursuri si sa va oblige sa platiti ceva ...asta nu puteti intelege , ca nimeni nu este obligat sa va sustina financiar un hobby ;) ;)

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 10 Feb 2013, 08:42 
Neconectat

Da Adi, perfect de acord cu tine, dar nu ajung textele astea cu „ar trebui sa... ar fi o idee buna sa...”. Tu poate stii cel mai bine ca orice ban trebuie sa aiba o justificare legala. Sunt pentru a se introduce taxa, dar ii las pe cei care se pricep sa puna asta in forma legala, sa dezvolte subiectul: cum se platesc? in ce cont? cum se justifica utilizarea banilor? cine da chitanta pentru bani? Eu unul nu stapanesc aceste aspecte prea bine. Si nu cred ca se zgarceste cineva la asa ceva. Despre asta este vorba.

Sus

MesajScris: 10 Feb 2013, 08:43 
Neconectat

E o idee buna ! Pana la primul concurs ...ma voi sfatuii cu cei din Club si vom decide intr-un fel sau altul !

Totusi ...as vrea sa ganditii ca sunt 3 ( trei ) loturi nationale : senioare , U23 si seniori care trebuie sa participe la mondiale !!Si ar face rezultat !
Daca vor fi U14 buni si in nr suficient pt o buna selectie , va mai fi un lot !!!
Pb sunt multe si complexe...sa speram ca ne vom putea organiza asa cum visez eu si unii dintre noi !!!

Sus

MesajScris: 10 Feb 2013, 11:15 
Neconectat
Moderator global

Adrian Mihut scrie:
Da Adi, perfect de acord cu tine, dar nu ajung textele astea cu „ar trebui sa... ar fi o idee buna sa...”. Tu poate stii cel mai bine ca orice ban trebuie sa aiba o justificare legala. Sunt pentru a se introduce taxa, dar ii las pe cei care se pricep sa puna asta in forma legala, sa dezvolte subiectul: cum se platesc? in ce cont? cum se justifica utilizarea banilor? cine da chitanta pentru bani? Eu unul nu stapanesc aceste aspecte prea bine. Si nu cred ca se zgarceste cineva la asa ceva. Despre asta este vorba.

orice persoana fizica poate sponsoriza o enititate non profit , sau se poate inscrie ca menbru in club platind o cotizatie , sau clubul poate organiza un concurs , indiferent de ce fel (chiar si Finala nationala pt ca este afiliat AGVPS) si poate incasa taxele de participare pe care sa le foloseasca , la randul sau in scopuri non profit ;) ;) ;) ;) ;) .....uite numai trei variante legale posibile , dar va consiliez ORICAND in acesata problema numai sa fiu intrebat , si va garantez legalitate 100% .
Apoi comisia de cenzori a clubului va verifica justificarea cheltuirii banilor , sa mai bine zis a repartizarii , si cheltuirii , lor .
Veronica , fara suparare ,taxele de la seniorii vor sustine seniorii , de la juniori - juniorii , de la femei - femeile , ca finantare in Campionatul National . Mai bine finantam unul si bun decat 10 si prost . Taxele de la open-uri le vei folosii in ce scopuri vrei finantand pe cine vrei , sau vrea conducerea Clubului ;) ;) ;) ;) ;)

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 171 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  Următorul

Ora este UTC [ DST ]