Astept un raspuns final de la Ruxandra care mi-a spus ca a tras linie pt anul trecut si a iesit foarte prost si ca v-a trebui sa mareasca taxa !!!!! Eu nu am prea inteles in ce fel a iesit prost si am intrebat-o daca a cantarit pesti dupa concurs si erau mai slabi
sau a avut hotelul si restaurantul gol in timpul concursului
...sau nu au fost destui concurenti la antrenament ??? A evitat raspunsul .... oricum eu sunt foarte hotarat daca v-a mari si cu 1% sa nu mai tin concursul aici si asta pt ca i-am facut o propunere mai mult decat decenta si anume sa platesc dupa numarul de concurenti si nicidecum sa inchiriez toata balta ca pana acum !!Se pare ca interesul este pentru profit in lipsa altor piste similare.Mai astept dar nu mult mai ales ca pana sa facem prima CUPA TRABUCCO aici ,nu se prea inghesuia nimeni ..dar nu este nimic pentru exista destule canale sa promovam alte balti ....am deja 2 variante f bune dar le voi testa mai intai sa fiu sigur.Daca unde tine Benzar la SAN PAUL o sa fie ok , o sa i-au in calcul si aceasta varianta.Avem tip destul mai ales ca spre toamna sunt concursuri mai putine ..