Adrian Mihut scrie:
Da Adi, perfect de acord cu tine, dar nu ajung textele astea cu „ar trebui sa... ar fi o idee buna sa...”. Tu poate stii cel mai bine ca orice ban trebuie sa aiba o justificare legala. Sunt pentru a se introduce taxa, dar ii las pe cei care se pricep sa puna asta in forma legala, sa dezvolte subiectul: cum se platesc? in ce cont? cum se justifica utilizarea banilor? cine da chitanta pentru bani? Eu unul nu stapanesc aceste aspecte prea bine. Si nu cred ca se zgarceste cineva la asa ceva. Despre asta este vorba.
orice persoana fizica poate sponsoriza o enititate non profit , sau se poate inscrie ca menbru in club platind o cotizatie , sau clubul poate organiza un concurs , indiferent de ce fel (chiar si Finala nationala pt ca este afiliat AGVPS) si poate incasa taxele de participare pe care sa le foloseasca , la randul sau in scopuri non profit
.....uite numai trei variante legale posibile , dar va consiliez ORICAND in acesata problema numai sa fiu intrebat , si va garantez legalitate 100% .
Apoi comisia de cenzori a clubului va verifica justificarea cheltuirii banilor , sa mai bine zis a repartizarii , si cheltuirii , lor .
Veronica , fara suparare ,taxele de la seniorii vor sustine seniorii , de la juniori - juniorii , de la femei - femeile , ca finantare in Campionatul National . Mai bine finantam unul si bun decat 10 si prost . Taxele de la open-uri le vei folosii in ce scopuri vrei finantand pe cine vrei , sau vrea conducerea Clubului
daca tu ai vrea cred ca ai putea sa aduci ceva sponsorizari lotului national de la anumite firme care nu sunt in regula