Pescuit Stationar

Acum este 01 Noi 2024, 03:30

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 213 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 22  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: FINALA CAMPIONAT. NATIONAL DE FEEDER ECHIPE 2013 5-6-7 IULIE
MesajScris: 08 Feb 2013, 22:27 
Neconectat

data este batuta in cuie,finala se va tine la Medgidia daca se rezolva cu cei de acolo,corbu daca este ok dupa testarea de catre anumite persoane,se vrea si stationarul la corbu insa nu se stie cat e de buna pista,iar in ultima instanta varianta varsolt.

Sus

Subiectul mesajului: Re: FINALA CAMPIONAT. NATIONAL DE FEEDER ECHIPE 2013 5-6-7 IULIE
MesajScris: 08 Feb 2013, 23:17 
Neconectat

Ok, am inteles tot: Medgidia daca nu sunt cormorani, Corbu daca nu sunt somotei in zona, Varsolt daca digul nu se stramba: totul este stabilit, o sa i-mi antrenez oamenii pe Sebes la purcoi.

Lasand gluma la o parte si fara sa se supere nimeni, trebuie sa stim unde se va juca ultima si unica sansa de afirmare in supra selectia nationala cu scopul bine definit.

Sus

MesajScris: 08 Feb 2013, 23:26 
Neconectat

da si eu doresc acelasi lucru.....oricum ma ia cu groaza numai cand aud de deplasarile lungi

Sus

MesajScris: 08 Feb 2013, 23:38 
Neconectat

E cam clar ca varianta Varsolt este cea mai putin probabila, deoarece cei din Salaj au de organizat cel putin trei concursuri importante in acest an. Pacat, deoarece un concurs pe o locatie, cu asemenea pozitionare geografica si cu o mare diversitate de pesti, ar fi putut aduna un numar mare de echipe.

Sus

MesajScris: 08 Feb 2013, 23:51 
Neconectat

Sper să nu ajungem in situația ca bețele de nădit să fie cea mai importantă "armă".

Sus

MesajScris: 09 Feb 2013, 10:13 
Neconectat
Moderator global

Cornu. Si va fi doar o finala , pe echipe , din care se va stabili si campionul national. Care sper sa fie sub 100 kile si sa nu poarte pulover roz. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 10 Feb 2013, 10:39 
Neconectat

Ma gandesc ca pista de la Corbu o poate testa doar Tata Nitu si daca prinde 700 kg in trei manse ii ok ,pacat ca la sedinta Ajvps feederul nu a fost reprezentat de nimeni,pacat ca trebuie sa luam in calcul si participarea intru-un alt campionat decat cel romanesc

Sus

MesajScris: 10 Feb 2013, 10:54 
Neconectat

martinov george scrie:
Ma gandesc ca pista de la Corbu o poate testa doar Tata Nitu si daca prinde 700 kg in trei manse ii ok ,pacat ca la sedinta Ajvps feederul nu a fost reprezentat de nimeni,pacat ca trebuie sa luam in calcul si participarea intru-un alt campionat decat cel romanesc

de unde sti tu ca nu a fost reprezentat de nimeni?de unde stii tu despre pista de la corbu?vorbiti si voi numai sa va aflati in treaba...balta de la Corbu este populata cu o groaza de platica...are extraordinar de multa babusca sun 10 tone de caras....crapii in zona unde se doreste sa se faca finalele nu intra...

PS-1-Am vorbit cu domnul Bentu ..spre linistea dumneavoastra raman in picioare 2 variante Medgidia si Varsoltâ
2-feeederul a fost reprezentat de Veronica Ispas cea care se va ocupa de acum in colo..eu nu am fost bun mi sa adus o groaza de reprosuri....ca asa ca pe dincolo...deci sper ca sunteti multumiti.

Sus

MesajScris: 10 Feb 2013, 22:44 
Neconectat

Multumesc pentru raspunsuri sunt foarte multumit

Sus

MesajScris: 11 Feb 2013, 20:24 
Neconectat
Moderator global

adi petrisor scrie:
martinov george scrie:

de unde sti tu ca nu a fost reprezentat de nimeni?de unde stii tu despre pista de la corbu?vorbiti si voi numai sa va aflati in treaba...balta de la Corbu este populata cu o groaza de platica...are extraordinar de multa babusca sun 10 tone de caras....crapii in zona unde se doreste sa se faca finalele nu intra...

PS-1-Am vorbit cu domnul Bentu ..spre linistea dumneavoastra raman in picioare 2 variante Medgidia si Varsoltâ
2-feeederul a fost reprezentat de Veronica Ispas cea care se va ocupa de acum in colo..eu nu am fost bun mi sa adus o groaza de reprosuri....ca asa ca pe dincolo...deci sper ca sunteti multumiti.

Aaaaa , cred ca de la bigudiuri i s-a tras... Acum are cine sa va reprezinte. Tu , ce sa zic , n-ai fost , nu esti , nu vei fi... mama ei de viata de kkt. Fie-ti violate si supuse la perversiuni ursitoarele , mititel defavorizat si lipsit de noroc... :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 213 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 22  Următorul

Ora este UTC [ DST ]