Datorita unor probleme financiare sunt nevoit sa scot la vanzare o parte din echipamentul meu de pescuit. Unele sunt recent achizitionate, eu neavand timp nici macar sa pescuiesc cu ele, altele sunt folosite de mine, dar toate sunt intr-o stare ireprosabila. Vand: 1. Lanseta Shimano BX Extra Heavy Feeder 13ft/3,96m, husa originala, trei varfuri originale de 3,4,5oz, max.cw.150gr, stare foarte buna (n-am apucat sa pescuiesc cu ea) Pret: 450 Lei
2. Mulineta Shimano Ultegra 5500 XTB, tambur de rezerva nou, nefolosit, fir Shimano Technium de 0,25mm pe tamburul principal, stare exceptionala (n-am apucat sa pescuiesc cu ea) Pret: 450 Lei
3. Juvelnic Trabucco Carp Keepnet, n-am masurat aproximativ 2,5m lungime, model rotund, stare buna Pret: 50 Lei
4. Coada minciog Maver Iron Arm 3m lungime, telescopic, carbon composite, husa originala Pret: 50 Lei
5. Husa minciog Sensas, un singur fermoar dublu, model albastru, stare buna Pret: 40 Lei
Poze trimit la cerere pe mail. Preturile sunt fixe, nu sunt negociabile si nu contin taxa de livrare. Primul venit, primul servit.
Multumesc.
_________________ Catching the Impossible!
|