Jean Scurtu scrie:
Desi eu nu mai concurez de mult ,mi se pare ciudat ca in mansele cu tema (cu bolognesa de 6m. si cu mach-ul) sa pescuiesti la minim 9 m de mal.Pe vremea cand atat Bentu cat si eu mai concuram la stationar in mansa cu tema(match ,bolo)trebuia sa pescuiesti la minim 15m. de mal si cel putin mie mi se parera mai normal asa ceva,nu la 9m.,dar asta e doar parerea mea.
Ma bucur, chiar daca de departe,ca Alin Tudose va merge impreuna cu lotul Romaniei la concursuri ,ca stiu cat de mult suflet pune in concursurile de stationar si organizarea lor. Doresc echipelor romanesti sa obtina cat mai bune rezultate in concursurile internationale,ca doar nu-i consider cu nimic mai prejos decat pescarii de concurs din alte tari(cu exceptia mai putin a sponsorizarilor si a putinelor concursuri internationale).
Numai bine,
Jean Scurtu
Partea cu minim 9m vine de la lungimea minima a rubezienei , ca sa nu transforme careva matchul in varga...
Despre partea cu mersul , nu-i obligatorie , ma voi ocupa de alte treburi aici , in tara.
Scuze , Radu Dan , data viitoare vei fi informat la timp. Nu te-a sunat Petrisor sau Benzar ? Asa trebuia...