Pescuit Stationar

Acum este 14 Noi 2024, 23:04

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 171 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Finale 2013
MesajScris: 17 Feb 2013, 10:54 
Neconectat

Veronica Ispas scrie:

Si de unde stii tu ca nu este pusa obligativitatea de a avea.......in reg 2013 ...inca de la faza pe judet ! Ai rabdare ca doar nu esti " fata mare " ! :P :P

Doamna Veronica, dupa mizeria pe care ati facut-o cu scoaterea interjudetului, eu nu as face mistouri pe aici pe forum...

Se pare ca aveti o mica problema de intelegere. Am sa va explic: Daca exista obligativitatea de a avea rbs, match, scaun, juvelnic, de ce ati mai facut manse tematice cu ar fi prima mansa 1 cu liber la oblete dar tematic rbs/match/bolo? De ce nu ati lasat pescuit liber, simplu, match, rbs, bolo, varga si gata...Astfel, pe cale de consecinta, pescarul care vroia sa dea ambele manse la oblete cu varga de 1,5m era, totusi obligat sa aiba match, rbs, scaun, juvelnic. Asta asa ca regula absurda, cum e totul absurd in pescuitul romanesc. Intelegeti? Obligativitatea dotarii, dar pescuit liber... Asta asa, daca va temeti de un regulament FIPS pur.
Asta era intrebarea...

Dar in fine, nu conteaza, asta e o discutie de genul "Bruce Lee il Bate pe Van Damme" si in final vor ramane pareri pro si contra si un regulemnt facut de cativa pentru toti..;)

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 17 Feb 2013, 11:33 
Neconectat

RaduDan scrie:
Veronica Ispas scrie:

Si de unde stii tu ca nu este pusa obligativitatea de a avea.......in reg 2013 ...inca de la faza pe judet ! Ai rabdare ca doar nu esti " fata mare " ! :P :P

Doamna Veronica, dupa mizeria pe care ati facut-o cu scoaterea interjudetului, eu nu as face mistouri pe aici pe forum...

Se pare ca aveti o mica problema de intelegere. Am sa va explic: Daca exista obligativitatea de a avea rbs, match, scaun, juvelnic, de ce ati mai facut manse tematice cu ar fi prima mansa 1 cu liber la oblete dar tematic rbs/match/bolo? De ce nu ati lasat pescuit liber, simplu, match, rbs, bolo, varga si gata...Astfel, pe cale de consecinta, pescarul care vroia sa dea ambele manse la oblete cu varga de 1,5m era, totusi obligat sa aiba match, rbs, scaun, juvelnic. Asta asa ca regula absurda, cum e totul absurd in pescuitul romanesc. Intelegeti? Obligativitatea dotarii, dar pescuit liber... Asta asa, daca va temeti de un regulament FIPS pur.
Asta era intrebarea...

Dar in fine, nu conteaza, asta e o discutie de genul "Bruce Lee il Bate pe Van Damme" si in final vor ramane pareri pro si contra si un regulemnt facut de cativa pentru toti..;)

Eu nu fac mistouri de pescrii de competitie ! Si NU fac mizerii in pescuitul sationar ! Nu cred ca parerea ta este universal valabila.
Sunt convinsa ca muncesc si fac cat pot eu mai bine pt pescuitul romanesc !

PS. Cand vei avea curajul sa concurezi cu cei mai buni din tara mai discutam sau ...discuta cu alti , eu fac mizerii !!!!!!!!!!!!! :oops:

Sus

MesajScris: 17 Feb 2013, 12:50 
Neconectat

Eu as concura, dar v-ati cam batut joc de sistemul competitional..mai mai ca nu mai am unde. Oricum, parerea mea este ca ati gresit cand ati scos interjudetul si asta e.
Si va rog sa nu mai bateti moneda cu cei mai buni si cei mai slabi, e un argument si o remarca penibila si puerila, va pot spune ca pentru cate mondiale ati vazut, nu v-au prea deshis ochi, ba din contra... Oare de ce?
Oricum, eu nu mai am ce sa va spun decat ca sa nu va mai simtiti atat de multumita de ceea ce ati facut, scoatere interjudetului este o alegere facuta de si pentru cei lasi. Orice alte discutii....in privat.

Sus

MesajScris: 17 Feb 2013, 13:49 
Neconectat

RaduDan scrie:
Eu as concura, dar v-ati cam batut joc de sistemul competitional..mai mai ca nu mai am unde. Oricum, parerea mea este ca ati gresit cand ati scos interjudetul si asta e.
Si va rog sa nu mai bateti moneda cu cei mai buni si cei mai slabi, e un argument si o remarca penibila si puerila, va pot spune ca pentru cate mondiale ati vazut, nu v-au prea deshis ochi, ba din contra... Oare de ce?
Oricum, eu nu mai am ce sa va spun decat ca sa nu va mai simtiti atat de multumita de ceea ce ati facut, scoatere interjudetului este o alegere facuta de si pentru cei lasi. Orice alte discutii....in privat.

DA !!! Cum nu ...daca cei lasi sunt pescarii ( care participa ) din zona I !!!!!!!!Sunt pescarii mei din Ardeal daca te intereseaza , care se bateau ca orbi pt un loc in B iar altii din alte zone erau inscrisi din oficiu !!!!!
AJVPS Salaj a cheltuit mult cu interjudetenele ...! Iti place sau nu ...pe mine nu ma intereseaza parerea ta , eu am facut ce am crezut mai bine pentru ai mei ....restul fa tu daca poti ! ;) ;)

Sus

MesajScris: 17 Feb 2013, 14:03 
Neconectat

Aha, am inteles, deci ati schimbat regulamentul pentru baietii din Salaj, nu??
Bine, nu sunt lasi, paote au fost trasi pe sfoara sau tinuti in necunoastere de catre cineva.
Daca nu sunt in stare sa se califice sa se antreneze mai mult. Nici eu nu m-am calificat, am pus capul in pamant si dupa 3 zile eram pe balta la antrenament, cheltuind mai multi bani si timp ca sa devin mai bun si nu imi faceam planuri cum sa schimb regulamentul dupa bunul plac. Imi pare rau ca va spun asta, dar ati luat o decizie pur subiectiva bazata pe propria persoana si pe propriile sentimente.
Credeti ca eliminarea interjudetului este fair-play pentru cei din B?? Credeti ca lor le convine sa se bata cu 60-70 de pescari? Mcar i-ati intrebat?
Normal ca nu va intereseaza parerile altora, daca v-ar fi interesat, s-ar fi facut modificari de regulament cu capul nu cu......
Imi pare rau, dar tocmai ati rapit o mare parte din semnificatia competitiei si a ceea ce inseamna un concurs prin acest lucru, doar ca sa bagati cativa pescari pe usa din spate, fortzat si contra naturii in etapele "inalte" ale sistemului competitional.

Sus

MesajScris: 17 Feb 2013, 14:49 
Neconectat

Doamna Vera, si eu am fost unul dintre cei care a polemizat cu Radu Dan pe diverse forumuri si l-am acuzat de multe chestii printre care si de faptul ca nu are concursuri in picioare, iar acu doi ani la judet ne-a tras baiatul o mama de bataie de ne-au mers fulgii la toti competitionali cu pretentii din Cluj!
Mai mult anu trecut mai in toamna am facut un amical si iar am servit-o de la Radu.
Bine, eu nu ma consider un mare pescar, dar in ultima vreme pe unde m-a prins ......

Sus

MesajScris: 17 Feb 2013, 14:54 
Neconectat

RaduDan scrie:
Aha, am inteles, deci ati schimbat regulamentul pentru baietii din Salaj, nu??
Bine, nu sunt lasi, paote au fost trasi pe sfoara sau tinuti in necunoastere de catre cineva.
Daca nu sunt in stare sa se califice sa se antreneze mai mult. Nici eu nu m-am calificat, am pus capul in pamant si dupa 3 zile eram pe balta la antrenament, cheltuind mai multi bani si timp ca sa devin mai bun si nu imi faceam planuri cum sa schimb regulamentul dupa bunul plac. Imi pare rau ca va spun asta, dar ati luat o decizie pur subiectiva bazata pe propria persoana si pe propriile sentimente.
Credeti ca eliminarea interjudetului este fair-play pentru cei din B?? Credeti ca lor le convine sa se bata cu 60-70 de pescari? Mcar i-ati intrebat?
Normal ca nu va intereseaza parerile altora, daca v-ar fi interesat, s-ar fi facut modificari de regulament cu capul nu cu......
Imi pare rau, dar tocmai ati rapit o mare parte din semnificatia competitiei si a ceea ce inseamna un concurs prin acest lucru, doar ca sa bagati cativa pescari pe usa din spate, fortzat si contra naturii in etapele "inalte" ale sistemului competitional.

Stai linistit copile ...nu te agita asa ...sa ajungi in B si apoi vom vedea !

Pescarii mei din Salaj sunt f buni in comparatie cu altii. Dovada ca au fost in ultimi ani constant in B si A.
Pt tine ca nu stii Zona I inseamna 7 judete !!!!

Sincer parerea TA NU MA INTERESEAZA !!!!! Fara suparare , cei care sunt in B nu au comentat nimic ...dimpotriva le place ca va fi o super finala !!!!!!! Te gasesti tu de la oras !!!
:P

Cristi aici nu discutam cat de buni suntem la pescuit...aici facem troaca de poci pe cei care incearca sa faca ceva ce nu ne convine ! :P

Sus

MesajScris: 17 Feb 2013, 15:01 
Neconectat

Sarut mana doamna Vera!
A fost doar un mic comentariu pe forum nu cred ca va lezat cu ceva...... Fiecare cu parerea lui..... Atata doar ca Radu si-o sustine un pic mai vehement.
Gata nu vreau sa polemizez cu dvs, nu mai intervin....

Sus

MesajScris: 17 Feb 2013, 17:37 
Neconectat

Cristi, te salut si abea astept sa ne revedem pe Rediu la un amical;)
Nu are rost sa faci publice rezultatele mele. Nici pe mine nu ma intereseaza si nu ma identific cu ele. Pentru mine concursurile sunt ceva, asa, fara prea mutla insemnatate.
Apropo Cristi, stii ceva de judetul de anul acesta? Nu e pentru mine ci pentru un prieten.

Doamna Vera, eu am incercat sa duc un dialog cat se paote de normal cu argumente si combatere de argumente, nicidecum sa fac troaca de porci pe cineva. Daca vroiam, credeti-ma ca puteam, dar buna crestere, scoala si anturajul ma determina sa fiu corect.
Se pare ca nu am cu cine, fara suparare, nu mi-ati aratat niciun alt argument decat ca asa ati vrut si...cam atat. A da ca AJVPS Salaj a investit mult. Nimic altceva.
Oricum va mai intreb, poate primesc un raspuns coerent. Care este meritul sau onoarea ca X ca si pescar sa plece de la un judet tare precum Bihor sau Timis la un judet fara concurenti si, fara concurs sa ajunga direct in B?? Este vreun merit, altul decat acela ca a fost mai abil si a investit intr-o deplasare, doua intr-un judet pentru a-si face o viza.
Va mai intreb ceva. Merge in B un anume Y care nu prea are treaba cu pescuitul si concursurile, dar se afla in treaba. Nadeste in prima zi un stand la match, departe. In ziua 2 pe standul lui Y nimereste concurentul X care in prima zi facuse un as la rbs. Credeti ca in ziua a doua are sanse mari de a face un rezultat bun pentru a intra in A de pe un stand nenadit? Este o chestiune ipotetica (ipotetic este un vucant in DEX, nu v-am facut troaca de porci).
Ceea ce vreau sa spun este ca ati eliminat o etapa de triere, in urma careia in Finala B ar fi acces pescari pe merit, demni si capabili sa reprezinte judetul si asociatia.

Pentru informatia dumneavoastra stiu ca in zona 1 sunt 7 judete, am concurat si stiu cate sunt. Nu sunt chiar atat de idiot pe cat ma credeti.
Si da, am observat ca nu va intereseaza parerea mea, ar fi culmea sa va intereseze cand nu sunteti in stare sa furnizati niste argumente clare si elocvente, astfel evitati dialogul civilizat.
In plus atata timp cat am platit o cotizatie, culmea chiar la Salaj am dreptul sa pun intrebari....cam atat, caci in rest alte drepturi nu prea am...

P.S. V-as ruga sa incetati cu apelativele "copile" deoarece nu sunt orice tzanc de pe shantzuri.

P.P.S. Nu astept un raspuns deoarece as vrea sa inchei acest monolog si sa incheiem discutia.

Sus

MesajScris: 17 Feb 2013, 19:51 
Neconectat

Măh Dane dar in sistemul lui George nu era mai bine? Mergeau toți in A din prima!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Ce tot atâtea calificări!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 171 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 18  Următorul

Ora este UTC [ DST ]