Pescuit Stationar

Acum este 06 Noi 2024, 22:28

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Intamplare noua...ciudata
MesajScris: 16 Feb 2013, 22:37 
Neconectat

alintudose scrie:
Lasati ma banii , in viata sunt altele mai importanta !!! Mergeti la biserica , ascultati pasaricile cum ciripesc , scuipati in san cand vedeti vreo poza cu Petrisor , sau pe ea ... Nu-l mai stresati pe Ispas !!! Railor !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Scuze d-le manager!!!!
Promit sa nu-l mai deranjez pe d-l Ispas absolut deloc... dar dupa ce-mi primesc banii :lol: .

P.S. Multe "succesuri" in noua functie!!!! ;)

Sus

MesajScris: 18 Feb 2013, 15:38 
Neconectat

Apropos d-le Ispas! Banii, banii mei cand o sa-i primesc? Scuze daca va inoportunez... E prea mult pentru dvs. 170 lei? La valoarea dvs.? Pai se poate?

Sus

MesajScris: 19 Feb 2013, 12:49 
Neconectat

Pai uite ca se poate. Adica nu mai vrea sa-ti plateasca restul de bani.

Sus

MesajScris: 22 Feb 2013, 15:18 
Neconectat

Cum sa nu mai plateasca restul de 170 de lei? Cine? D-l Ispas? Fugi de-aicea mai Adriane! Pai tu crezi ca d-l Ispas este un neica nimeni, un cote goale, un mate fripte? Ma Adriane, ma! Pai d-l Ispas este un lord, un gentleman, um om de caracter. Mi-a trimis mie um sms inainte de sarbatorile de iarna si mi-a zis ca o sa-mi trimita restul de bani. Pai tu crezi? D-l Ispas este un om de caracter. O sa vezi ca in cateva zile o sa-mi puna banii in cont. Mai ai si tu rabdare si o sa vezi.

Sus

MesajScris: 24 Feb 2013, 12:53 
Neconectat

Vai de mine mai Claudiu. Dar eu nu am spus niciodata ca d-l Ispas este un neica nimeni, un coate goale, un mate fripte sau alte epitete uzitate de nea Iancu Caragiale prin schitele lui umoristice. Si eu sunt de acord ca d-l Ispas este un lord si un gentleman. Dar pana una alta nu iti da banii.

Sus

MesajScris: 25 Feb 2013, 07:41 
Neconectat

Am rugămintea de a nu mai duce perpetua această chestiune aici în forum. Știu că e o bună metodă de a folosi forum-ul pentru disputele personale dar am rugămintea de a o face în privat sau la telefon.
Adrian, lasă-i pe cei doi să își rezolve problemele singuri! Dacă continui cu chestiile astea nu faci decât să atragi antipatii. Stimă!

Sus

MesajScris: 25 Feb 2013, 11:54 
Neconectat

nutzu_z scrie:
Am rugămintea de a nu mai duce perpetua această chestiune aici în forum. Știu că e o bună metodă de a folosi forum-ul pentru disputele personale dar am rugămintea de a o face în privat sau la telefon.
Adrian, lasă-i pe cei doi să își rezolve problemele singuri! Dacă continui cu chestiile astea nu faci decât să atragi antipatii. Stimă!

Claudiu este prietenul meu. Si pentru el sunt dispus sa-mi asum orice antipatie de la oricine. Era o chestie de asociere prieteneasca deoarece si d-l Ispas a avut sustinatori as putea spune forumisti "cu greutate". Nu l-am lasat la greu si nici n-o sa-l las. In ceea ce priveste sfatul tau o sa-l urmez. Asta pana cand o sa intervina din nou sustinatorii... Stima!

Sus

MesajScris: 25 Feb 2013, 17:58 
Neconectat
Moderator global

Pai mie-mi placea... continuati , va rog... :mrgreen:
Daaa-leee baaaniiiii !!!!!!!! :mrgreen:

Sus

MesajScris: 26 Feb 2013, 14:04 
Neconectat

D-le Nutzu aveti dreptate. Aceasta chestiune perpetua ar trebui sa inceteze. Si promit sa nu mai postez absolut nimic in momentul in care... imi primesc banii. Deci mai bine d-l Ispas ar fi platit si nu ar fi avut loc aceste discutii. Pe de alta parte nici eu si nici Adrian nu am initiat acest topic ci d-l Ispas in data de 13 dec. 2012. Deci decat sa fi scris acest topic mai bine dansul ar fi platit banii datorati. Si totusi de ce nu plateste? Stiu ca financiar sta foarte bine, sesiunea de examene a trecut, dar totusi nu vrea sa plateasca. Nu pot sa inteleg.
Pe de alta parte am o mare bucurie ca si alti pescari care erau in aceeasi situatie datorita acestui topic au reusit sa-si recupereze sculele de la d-l Ispas.
Eu astept in continuare...
Cu deosebit respect si consideratie salutari de la Sebes!
P.S. Sper sa ne vedem cu bine si sanatosi in 3-4 august la Tg-Mures (MatchFishing ed. II)

Sus

MesajScris: 26 Feb 2013, 14:11 
Neconectat

Adriane iti multumesc de ajutorul si sustinerea acordata. Ai fost alaturi de mine cand am fost "incoltit" de 3-4 forumisti care probabil nu stiau cum sta treaba cu adevarat. Ii multumesc si lui Valentin ca a lamurit situatia atunci in decembrie. Abia astept sa ne vedem toti 3 pe balta la Lancram la o babusca de primavara. Saluti tuti!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Următorul

Ora este UTC [ DST ]