Pescuit Stationar

Acum este 07 Noi 2024, 16:37

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 39 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Recomandare scaun modular ieftin
MesajScris: 11 Mar 2013, 22:10 
Neconectat

Din pacate dl Tudose are dreptate, primavara este de vina. Ma arde. Din pacate am mai patit-o cu graba in a cumpara scule care mai apoi s-au dovedit fie proaste fie nesatisfacatoare. Din pacate mai mult de 900_1000 lei nu ma pot intinde si alte alternative nu am decat trabucco gnt1 sau ceva maver mxi noi pe care mai apoi sa le echipez treptat.

Sus

MesajScris: 11 Mar 2013, 23:18 
Neconectat

cu rabdarea treci marea !!!deja la 1000 ron..............vei gasii oferte bune second.nu or fi rive dar..............o sa vezi in primavara cate oferte or fi la vanzare de modulare,dupa cum am zis-o chiar si tu mai acordati ceva timp,ca vei fi mai castigat decat dupa sa te ia durerile si sa tot schimbi pe ele.

Sus

MesajScris: 12 Mar 2013, 22:40 
Neconectat
Moderator global

bogdanmat scrie:
Asta asa e Gnt1 este peste Tx dar si pretul este vreo 900-1000 lei nou. Fiind primul modular pe care il cumpar parca nici nu as vrea sa- l schimb la anul. As dori unul care sa ma multumeasca vreo cativa ani. Neavand experienta cu aceste tipuri de scaune sunt un pic derutat si nu stiu la ce sa ma uit. Ce ar fi bun si ce nu.

Daca asta vrei , sa-l pastrezi cativa ani , cumpara unul mare. Chiar cu dificultatile inerente la transport , dar eu pe un scaun solid m-as orienta. O sa-l bagi ceva mai greu , dar merita efortul. Cele mici sunt ... mici. Merg pana la anumita categorie de varsta bine , dar la rbs de 13m , ia unul mare si stabil. Ca doar o data sa te ridici mai rapid si platesti diferenta intre scaune pe tronsonul rupt...

Sus

MesajScris: 16 Mar 2013, 23:12 
Neconectat

Pana la urma care sunt niste modele ok ?
Aici ma refer la cerintele minime pentru un scaun.

Sus

MesajScris: 16 Mar 2013, 23:30 
Neconectat

portos scrie:
Pana la urma care sunt niste modele ok ?
Aici ma refer la cerintele minime pentru un scaun.

evident scaunele solide(grele)pt ca iti asigura stabilitatea necesara si confortul unu pescuit(ma rog au fost si cazuri cand s-a mai tras cate o partida de sex dar asta e altceva :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: )

Sus

MesajScris: 16 Mar 2013, 23:40 
Neconectat

bogdanmat scrie:
Din pacate dl Tudose are dreptate, primavara este de vina. Ma arde. Din pacate am mai patit-o cu graba in a cumpara scule care mai apoi s-au dovedit fie proaste fie nesatisfacatoare. Din pacate mai mult de 900_1000 lei nu ma pot intinde si alte alternative nu am decat trabucco gnt1 sau ceva maver mxi noi pe care mai apoi sa le echipez treptat.

Mergi pe Maver...e produs nou si vorba vine...esti primul care trage o basina pe el. E un sfat pe care ti-l dau , nu e o gluma:) corturi, scaune, saltele, paturi..etc...cumpara produse noi, e satisfactia mai mare....nu le cumperi in fiecare zi.

Sus

MesajScris: 18 Mar 2013, 13:09 
Neconectat

Am batut palma la un trabucco tx4 competition aproape nou la un pret bun. Sper sa fi facut o alegere bunicica.

Sus

MesajScris: 18 Mar 2013, 16:18 
Neconectat

am marit shi eu bugetul la 1000 de lei pt scaun...... niste oferte nu ar strica .... am vazut pe hobyfish niste modele de la trabucco.... pe care le-am si probat la targul aventuri.... dar erau chele la bugetul meu.... fiind primul scaun modular nu vreau sa arunc cu banii ....
asa ca astept oferte shi sugestii......mai fiind o cale .... am vaz pe ebay.it niste scaune decente la bani putini.... oare se merita sa le aduci de acolo

Sus

MesajScris: 18 Mar 2013, 16:52 
Neconectat

dragosel scrie:
am marit shi eu bugetul la 1000 de lei pt scaun...... niste oferte nu ar strica .... am vazut pe hobyfish niste modele de la trabucco.... pe care le-am si probat la targul aventuri.... dar erau chele la bugetul meu.... fiind primul scaun modular nu vreau sa arunc cu banii ....
asa ca astept oferte shi sugestii......mai fiind o cale .... am vaz pe ebay.it niste scaune decente la bani putini.... oare se merita sa le aduci de acolo

Mai asteapta putin ;) . Cu o mie gasesti un second bunisor si ceva accesorii .
P. S. De ce i ai ciordit gif ul ( animatia ) lui Greere ? :lol: :lol: Cu totii mai imprumutam dar respectam drepturile de autor :mrgreen: .

Sus

MesajScris: 18 Mar 2013, 19:07 
Neconectat

nui nici a mea e furata de la italieni, sg chestie e ca mi se pare ca scriu mai des acum :))

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 39 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC [ DST ]