Pescuit Stationar

Acum este 07 Noi 2024, 05:30

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 13 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Ceva nou pentru cei comozi
MesajScris: 13 Mar 2013, 19:51 
Neconectat

Sigur,cand unul vrea sa aiba conditii ca la Sarulesti,da drumul la niste ventilatoare si are vant (de unde vrea,stanga,dreapta,fata,spate...),daca vrea ploaie,monteaza niste dusuri deasupra fiecaruia...Doamne...Cati bani o fi bagat acolo idfiotul ala...?!

Sus

MesajScris: 18 Mar 2013, 20:31 
Neconectat

intradevar o mare cretinitate!!!...macar daca era sera cat aia de la Isalnita (Dolj) !!! dar cacatul ala de galdau (pe langa el balta Ben e oceanul Atlantic!!) si anemicii aia de pesti lesinati (ati vazut cum veneau la minciog? ca rata la muci!!!) ...draceee!!!... ca si pescuitul in cada cu rube la 1m30!! ( cu spitul bagat direct in proscurta!!!) ... si printre bidoane si cantarole cu viitoarele capturi!!!!
Unde mai pui ca nici nu poti sa te besi ca imputi atmosfera si deranjezi colegiii!!!!....
Parca chiar si pentru englezi e prea tampita idea!!! dar cand vezi cati clienti are te intorci la abc-ul afacerilor: cel mai tare capital e tot prostia umana!!!
Eu daca l'as prnde pe fiu-meu facand asa pescuit i-as trage vreo cateva perechi de palme ca sa se invete minte!!! :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 28 Mar 2013, 16:24 
Neconectat

corneadani scrie:
Este intr-adevar ciudat sa pescuiesti in asemenea conditii dar spiritul practic britanic cred ca ii indeamna sa monitorizeze din timp tinerii pescari cu potential in ideea de ai promova la un alt nivel.Asta,cred eu,ca este motivul pt. care au rezultate bune la nivel mondial si tot asta este motivul pt.care au realizat o asemenea ciudatenie.

Foarte adevarat!
De ce oare,lucrurile pe care nu le intelegem,ni se par......intr-un anume fel?!!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 13 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC [ DST ]