Pescuit Stationar

Acum este 06 Noi 2024, 22:24

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Intamplare noua...ciudata
MesajScris: 15 Mar 2013, 15:17 
Neconectat

S-a ales un nou papa!!... la Roma!.... ce are asta cu subiectul??!!!...N-are!.. sau are tot atata cat Navodari-ul cu Tudose sau Petrisorul cu feederul!!!
(mama ce dau in carne vie!!!..acu' sa vedeti voi audienta pe topicul asta!!!)
Mai scriu si eu cate ceva ca sa stiti ca n-am murit!...cel putin nu inca!!

Sus

MesajScris: 15 Mar 2013, 16:50 
Neconectat

Deci sa o luam metodic ;) . D-le Paul Ispas va rog sa fiti atent :idea: .
La Sfanta Scriptura zice cam asa: "Să nu datoraţi nimănui nimic, decât să vă iubiţi unii pe alţii." (Romani 13:8).
Daca la partea cu "datoria" stati foarte prost fata de mine :twisted: , sper ca stati bine la partea cu "iubirea", fata de aproape, desigur. Sper sa nu intelegeti gresit expresia biblica...

Deci vedeti d-le Truia? Papa are legatura cu Sfanta Scriptura, Sfanta Scriptura are versete, cel putin un verset (Romani 13:8) este cu dedicatie pentru d-l Paul Ispas. Quod erat demonstrandum.

Sus

MesajScris: 15 Mar 2013, 17:41 
Neconectat

hihihi...auzi, versetul 13:8 asta e ROMANI sau ROMȂNI?
Oricum ar fi eu zic ca e cel mai frumos sa va intelegeti prieteneste!!..Serios, il cunosc pe Paul si e un baiat super!... cred ca la mijloc e doar vreo neintelegere....pe care o puteti rezolva amiabil...ca o sa va tot intalniti pe malul baltii si e pacat sa fiti in relatii inveninate.... ma ofer mediator daca vreti!!! hihihi!

Sus

MesajScris: 15 Mar 2013, 19:44 
Neconectat
Moderator global

Claudiu Steau scrie:
La Sfanta Scriptura zice cam asa: "Să nu datoraţi nimănui nimic, decât să vă iubiţi unii pe alţii." (Romani 13:8).
Daca la partea cu "datoria" stati foarte prost fata de mine :twisted: , sper ca stati bine la partea cu "iubirea", fata de aproape, desigur. Sper sa nu intelegeti gresit expresia biblica...

Deci vedeti d-le Truia? Papa are legatura cu Sfanta Scriptura, Sfanta Scriptura are versete, cel putin un verset (Romani 13:8) este cu dedicatie pentru d-l Paul Ispas. Quod erat demonstrandum.

Tu vezi prea multe reclame la TV... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cred ca vrei sa te iubeasca Ispas ... Hmmm. Interesant... :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 15 Mar 2013, 19:46 
Neconectat
Moderator global

truia scrie:
S-a ales un nou papa!!... la Roma!.... ce are asta cu subiectul??!!!...N-are!.. sau are tot atata cat Navodari-ul cu Tudose sau Petrisorul cu feederul!!!
(mama ce dau in carne vie!!!..acu' sa vedeti voi audienta pe topicul asta!!!)
Mai scriu si eu cate ceva ca sa stiti ca n-am murit!...cel putin nu inca!!

Ce dreaq mai faci , ai gatat de numarat nisipu' ? :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 15 Mar 2013, 20:14 
Neconectat

Auzi cica sa ne iubim aproapele ca este bine, eu am ascultat si am iubito pe vecina de usa.... nu zic ca nu a fost bine dar numai pana ma prins nevastamea :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 16 Mar 2013, 00:20 
Neconectat

alintudose scrie:
Claudiu Steau scrie:

Tu vezi prea multe reclame la TV... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cred ca vrei sa te iubeasca Ispas ... Hmmm. Interesant... :lol: :lol: :lol: :lol:

Vai de mine d-le Tudose :!: Pai se poate :?: Asa aluzie subtila :?: Dar de ce sa ma iubeasca pe mine cand de fapt dvs sunteti chiar foarte "apropiat" de domnia sa ;) . Vai de mine ca nici nu stiu cum sa spun ca mi-e rusine si sa nu vada lumea... :oops: Ca stiti dvs, o sa va iasa vorbe :lol: ... Si nu de alta dar sunteti om foarte serios :P . Dar sper sa nu citeasca prea multi cum v-am prins eu in colaborare cu domnia sa... ;) Ca pana acum sunt vreo 5150 de vizualizari... :) . Dar eu nu zic nimic, nu am vazut nimic, nu stiu nimic. Dar daca onorabilii cititori doresc lamuriri, acuma stiti dvs cum este ca daca nu-i foc nu iese fum... Adica eu pot sa arat ce si cum... ;) Dar numai daca cititorii doresc... Ca altfel nu vreau sa va fac probleme... Adica... parerea mea....

Sus

MesajScris: 16 Mar 2013, 01:20 
Neconectat

truia scrie:
hihihi...auzi, versetul 13:8 asta e ROMANI sau ROMȂNI?
Oricum ar fi eu zic ca e cel mai frumos sa va intelegeti prieteneste!!..Serios, il cunosc pe Paul si e un baiat super!... cred ca la mijloc e doar vreo neintelegere....pe care o puteti rezolva amiabil...ca o sa va tot intalniti pe malul baltii si e pacat sa fiti in relatii inveninate.... ma ofer mediator daca vreti!!! hihihi!

D-le FlorinTruia aveti perfecta dreptate. Amiabil si prieteneste e solutia cea mai eleganta. Dar haideti sa judecam obiectiv. Acest topic l-a deschis d-l Paul Ispas si nicidecum eu. Intr-o prima faza ne-am inteles perfect si a facut plata a 200 lei. Dar restul de 170 de lei nu mai vrea sa-i plateasca. Eu chiar m-am intrebat la modul foarte serios ce motiv are sa nu faca plata? Dpdv financiar dansul sta foarte bine, asta stie toata lumea. Am gasit o singura explicatie confirmata telefonic de dansul. Faptul ca prieteni apropiati l-au sfatuit sa nu-mi dea restul de bani. Ce prieteni? De ce? Asta nu voi sti niciodata. Oare acesti prieteni se regasesc in profilul dansului pe Facebook? Ca in total are vreo 198 daca bine am vazut. Vedeti dvs, un tanar de 20-22 de ani este usor influentat de prieteni in sens negativ. Ca sa vorbim in procente eu consider ca dansul are o vina de aproximativ 10% ca nu-mi plateste banii si restul de 90% de la acei prieteni mi se trage. Dar le doresc tot binele din lume si sa le dea Dumnezeu sanatate. Dar altul ar fi fost deznodamantul acestei povesti daca atunci ati fi fost dvs. langa dansul sa-l consiliati sau sa-i dati un sfat sau sa-i spuneti o parere. Nu pot decat sa va multumesc pentru intentia de mediere intre noi doi si astept cu nerabdare sa ne cunoastem. Din pacate nu voi participa in acest an decat la un singur concurs open respectiv Matcfishing. Daca veniti la inceputul lui august la Tg-Mures voi avea onoarea si placerea sa va cunosc. Daca nu, ramane cu alta fericita ocazie. Pentru orice lamurire ma puteti contacta telefonic sau aici.
Fir intins si multa sanatate!

Sus

MesajScris: 14 Mai 2013, 08:31 
Neconectat

No, ca uite asa or trecut si Sfintele Sarbatori Pascale si distinsul domn Paul Ispas tot no sarit cu cascavalu'. Oare la ce sarbatori s-o fi gandit el cand mi-o promis ca-mi plateste datoria "dupa sarbatori"?

Sus

MesajScris: 15 Mai 2013, 18:26 
Neconectat

Hai domnule Paul Ispas, intra si posteaza un comentariu. Stiu ca intri zilnic pe acest site. Se vede la profil. ;)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Următorul

Ora este UTC [ DST ]