Pescuit Stationar

Acum este 06 Noi 2024, 23:47

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 17 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: amintire ptr, ALIN T,
MesajScris: 15 Mar 2013, 22:39 
Neconectat

alintudose scrie:
Daca la Rancu faci referire , probabil stimulat de prietenul porcusor , sa sti ca atata timp cat nu l-am jignit personal ci ne-am spus parerile despre meritele lui si dreptul de a ne reprezenta acolo in echipa nationala , nu era cazul sa devina mitocan si sa jigneasca. Probabil dupa ce-si va da seama de asta si se va racori , va putea veni inapoi. Pana cand din postarile "nenumarate" , majoritatea erau la misto , o sa-l lasam sa se relaxeze .
Alte nedumeriri mai are porcusorul? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

na ase :mrgreen:
te-ai lamurit ca nu am nimic cu ADI PETRISOR (PORCUSOR ) si nici RANCU
SPER CA AI TE-AI LAMURIT SI AI AVUT TIMP PENTRU ASTA
CUM SPUNEAM NU SINT LINGAU SI CHIAR ATUNCI AM FOST BANAT VREO 1 SAU 2
DAR CE SA FACI ASTA ESTE :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 15 Mar 2013, 22:44 
Neconectat
Moderator global

ce-i cu chestia asta , iar ai baut mai mult decat trebuie si-ai prins curaj ???? :shock: :shock: :shock: :shock: sau te-ai trezit scriind ????

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 15 Mar 2013, 22:48 
Neconectat

spun un pic de adevar ;)duminica sint in piata linga Syani platicaru ,putem vb,
dar dinsu stie de mult ca nu am nici o treaba de acolo sau vreo intelegere cu porcusor sau etc,
:mrgreen:
acum poate m-am trezit scriind sau am baut mult dar vb, asta este :shock:

Sus

MesajScris: 17 Mar 2013, 09:12 
Neconectat

Lantul Amintirilor!!!..Drama mare fratilor!!!... Tudose, iti mai aduci tu aminte, inainte de a fi banat pe forumul AJVPS, cum pescuiai tu la obleti si te intreceai cu Petrisor la copii, categoria sub 3 ani!!!.... Of course ca Petrisor ii prindea la feeder cu nada Benzar (care inca nu se gasea la magazin pe vremea aia) si de-aia te-a facut zdrente!!! 8-) 8-)

Sus

MesajScris: 17 Mar 2013, 09:45 
Neconectat
Moderator global

nagy ioan milka scrie:
alintudose scrie:
Daca la Rancu faci referire , probabil stimulat de prietenul porcusor , sa sti ca atata timp cat nu l-am jignit personal ci ne-am spus parerile despre meritele lui si dreptul de a ne reprezenta acolo in echipa nationala , nu era cazul sa devina mitocan si sa jigneasca. Probabil dupa ce-si va da seama de asta si se va racori , va putea veni inapoi. Pana cand din postarile "nenumarate" , majoritatea erau la misto , o sa-l lasam sa se relaxeze .
Alte nedumeriri mai are porcusorul? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

na ase :mrgreen:
te-ai lamurit ca nu am nimic cu ADI PETRISOR (PORCUSOR ) si nici RANCU
SPER CA AI TE-AI LAMURIT SI AI AVUT TIMP PENTRU ASTA
CUM SPUNEAM NU SINT LINGAU SI CHIAR ATUNCI AM FOST BANAT VREO 1 SAU 2
DAR CE SA FACI ASTA ESTE :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hmmm , daca n-ai nimic cu porsusorul , inseamna ca esti var cu vecinul din dreapta casei lui Brola !!!
Pai daca tu n-ai nimik cu el , atunci ce sa mai astepti de la vreo femeie ? :lol: :lol: :lol: :lol:
Na ase. :mrgreen:

Sus

MesajScris: 17 Mar 2013, 09:49 
Neconectat
Moderator global

truia scrie:
Lantul Amintirilor!!!..Drama mare fratilor!!!... Tudose, iti mai aduci tu aminte, inainte de a fi banat pe forumul AJVPS, cum pescuiai tu la obleti si te intreceai cu Petrisor la copii, categoria sub 3 ani!!!.... Of course ca Petrisor ii prindea la feeder cu nada Benzar (care inca nu se gasea la magazin pe vremea aia) si de-aia te-a facut zdrente!!! 8-) 8-)

Pe vremea aia Truia culegea banane manual , ca inca nu se inventasera utilajele pentru astea. Si le descojea , una cate una ! :lol: :lol: :lol: :lol:
Cat despre obleti , eu l-am ciuruit cu matchul! Si am nadit cu paine inmuiata! :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 18 Mar 2013, 13:57 
Neconectat

alintudose scrie:
.... eu l-am ciuruit cu matchul! Si am nadit cu paine inmuiata! :lol: :lol: :lol:

Petrisoare i-auzi ce afirma Tudose asta!!!!.... si tu taci malc fara sa zici nimic!!!...Hai fratilor dati-o pe bune si elucidati misterul Carpatilor: cine a castigat primul duel ( la campionatul de copii!!) din epopea istorica a confruntarilor multilaterale Tudose-Petrisor???... Eu parca as zice ca Tudose!! Asa sa fie oare?.... :lol: :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 17 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC [ DST ]