Este foarte bine ca ai deschis acest topic, atat pentru cei care sunt in cautare de ochelari dar mai ales pentru cei care n-au si n-aveau de gand sa-si ia asa ceva (vorbim strict de ochelari polarizati nu din aia de plaja care pot sa nu fie polarizati)
Am pescuit de mic copil fara ochelari, insa dupa ce mi-am luat unii acum cativa ani m-am intrebat cum de nu mi-a trecut prin cap sa-mi iau mai demult ! Nu sunt de purtat tot timpul insa in anumite momente sunt de nelipsit. Asa ca cine nu are ar trebui sa se gandeasca sa-si cumpere, parerea mea
Sfatul meu cand faceti achizitia este sa luati unii cu lentile mai mari si cu o forma care sa acopere foarte bine fata (sa vi se potriveasca) si sa aiba rama lata pe lateral pentru a oferi si pe lateral protectie. Toate acestea din urmatorul motiv: pe langa protectia fata de razele soarelui va asigura protectie si cand bate tare vantul vantul . Nu stii ce confort creeaza pana nu-i pui pe ochi !
Sunt o gramada de modele pe piata asa ca aveti de unde alege potrivit cu bugetul fiecaruia. Eu mi-am luat modelul acesta de la Solano de care sunt multumit
http://www.doarpescuit.ro/ochelari-pola ... -1185.html