VLAD scrie:
Marius scrie:
Tu cine mai esti?...inca unu cu nasu' pe sus...
imi pare rau ca crezi asta dar,insa in afara ca te bagi aiurea si faci comentarii de 2 bani..................nimic.aici nu e vb cine are nasu pe sus,crede-ma imi cunosc lungul nasului,insa urmarind postarile tale(desi ti s-a mai atras atentia si de altii ca esti pe langa)ma face sa cred ca esti un copil imatur.ai ajuns tu in masura sa dai sfaturi la altii in legatura cu folosirea sau nu a unui mixer(de exemplu),cand tu nu ai fost in viata ta la un concurs,sau nu ai fost nevoit sa faci un volum mare de nada(facut ca la carte,nu aruncate una peste alta aiurea).motivezi totul prin faptul ca ,,va stricati manichiura,,.eu zic sa te pui pe documentat,testat,pescuit ca sa deprinzi ceva experienta si apoi poti veni sa iti dai cu parerea.sau cumva ai impresia ca oamenii astia nu au ce face cu banii(nu au in ce sa ii investeasca) si isi iau scula doar de moft???eu zic sa iti vezi si tu lungul nasului si sa vorbesti politicos(nu de alta dar nu suntem de aceeasi varsta).oricum de cand te-ai inregistrat(asta fiind de curand)doar de mistouri te-ai tinut,cred ca ar fi cazul sa te opresti,pt binele tuturor.scuze off topic insa nu m-am putut abtine!!!