Pescuit Stationar

Acum este 06 Noi 2024, 17:31

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 16 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Nu intra aici!
MesajScris: 18 Mar 2013, 23:32 
Neconectat

Unul dintre cele mai comice ustensile din bagajul un pescar stationar:))..surclasat de bormasina si crema de maini,

Va prezint: :lol: :lol: :lol:

Fişiere ataşate:
generare[1].jpg
generare[1].jpg [ 23.12 KiB | Vizualizat de 6531 ori ]

Sus

Subiectul mesajului: Re: Nu intra aici!
MesajScris: 19 Mar 2013, 08:37 
Neconectat

hehehe...ma "facatorul de boboloaie (ca bulgari nu pot sa le zic!!) fara sa te murdaresti pe maini" face parte din arsenalul alora care pescuiesc in sera!!!...vezi topicul respectiv!!!...frate ce tampiti!!!!.... ma mir cine dracu cumpara asa ceva!!??... :? :? :?

Sus

MesajScris: 19 Mar 2013, 11:13 
Neconectat

Avantajul e ca ies bulgari egali.

E cam aceasi gaselnita ca si "barcuta" de la method feeder, dupa parerea mea.

Marius Osan.

Sus

MesajScris: 19 Mar 2013, 12:57 
Neconectat

Maryus scrie:
Avantajul e ca ies bulgari egali.

E cam aceasi gaselnita ca si "barcuta" de la method feeder, dupa parerea mea.

Nu exista nici un avantaj, exista o mare prostie!

Sus

MesajScris: 19 Mar 2013, 14:26 
Neconectat
Moderator global

Exista un mare avantaj.. tu cat de des tragi cu prastia de nada...pe pluta?
Dar intradevar se poate foarte bine si fara.

Sus

MesajScris: 19 Mar 2013, 15:39 
Neconectat

Micutu...zici tu ca ajuta sa dai mai bine cu prastia?!!?.... sunt ceva argumente:
1) toti bulgarii au aceeasi dimensiune, aceeasi consistenta si deci aceeasi greutate
2) toti bulgarii au aceiasi forma, regulata deci prin urmare aceeasi frecare cu aerul si ca si consecinta acceasi traiectorie balistica pentru forta si unghi de lansare egale!!

In teorie daca tii prastia in aceeasi pozitie, tragi la fel de elastic si nu bate vantul ( sau bate constant si din aceeasi directie) toti bulgarii ar trebui sa se duca in acelasi loc....

Dar mai vin si zic: da-l in p..a mea de pescuit atunci!!!!...parca prea seamana cu cumpararea (Marius, scuze ptr cucufonie!!! :lol: :lol: ) de carlige legate gata.... pai daca nu ma fac de nada din cap pana in picioare, daca nu injur macar de 1000 de ori cand mi se duc bulgarii aiurea sau mi se sparg prastie la lansare...cum dracu sa mai gust fericirea maxima cand o data din 200 reusesc sa trag pe pluta!!!!.... ( stii tu bancul cu "fericirea-fericirilor" cand iti trage cineva suturi in coa..e...dar o data in 200 nu nimereste!!!)

Parca din ce in ce mai mult suntem vaduviti de placera pescuitului si teoretizam totul la maxim...sunt sigur ca atunci cand te-ai apucat de pescuit nu de dragul liniilor echilibrate la miligram, de dragul unditelor balansate la milimetru sau de perfectiunea sferica a bulgarilor de nada te-ai apucat!!... A existat acel altceva, acea emotie pe care nu poti sa ti-o explici...in fine , microbul care ne-a adus pe toti impreuna.... si de care din pacate cei mai multi dintre noi incepem sa uitam numai si numai din cauza clasamentelor si balotajului la 10 grame.... dale-n pusca mea de grame ca nu in asta consta pescuitul!...

Hai combateti-ma frati pescari!!!... mai ales acei care pescuiesc doar in concursuri si pe ape suprapopulate!!!! :? :?

Sus

MesajScris: 19 Mar 2013, 21:10 
Neconectat

are dreptate Micutu ,cand pescuiesti la mare distanta este important ca bulgarii sa fie sferici
deci eu o vad benefica pt pescuit cu toate ca la 100ron e cam piperata

Sus

MesajScris: 19 Mar 2013, 21:32 
Neconectat

nu sunt cel mai avizat pentru a-mi da cu parerea cu referire la jucaria asta insa am observat o chestie si anume: cand ai de aruncat pe pluta la lungimea rubezienei 20-25 de bulgari mana iti este setata (putere de aruncare si bolta) dupa primii bulgari. daca urmatorii ce vor veni la rand pentru a fi aruncati nu au aceeasi marime si implicit greutate cu siguranta vor ajunge in alta parte iar alta parte dupa cum stiu toti poate insemna esec. la fel este si cu bulgarii aruncati cu prastia. opinie: uniformitatea poate insemna precizie.
dupa parerea mea este un accesoriu pentru pescarii pretentiosi, dichisiti... unul dintre ei este si ANDREI.
ganduri bune!!

Sus

MesajScris: 19 Mar 2013, 21:58 
Neconectat

Personal,am avut o astfel de jucarie din stocul vechi,de acum cativa ani(4 parca).Era neagra si facea niste "bulgari" de forma si dimensiunea oului galben din oul de ciocolata.Intr-adevar,ies toate la fel si te ajuta la precizie.Eu nu particip si nu cred ca voi participa vreodata la concursuri,dar banuiesc ca intr-un concurs trebuie sa te misti si repede,sa iei macar 3-4 pesti cat sta bancul pe vad.Pai iti trebuie (dupa indelung exercitiu) vreo 15 secunde sa faci un bulgare fara sa te uiti la "jucarie".Adica sa faci atatia bulgari incat sa ajungi sa poti face miscarile fara sa te uiti,doar mecanic(ochii sa fie pe pluta/varf etc).Daca ai si viermi sau larve in nada,nu poti face mai multi bulgari pe care sa-i arunci mai tarziu,pentru ca se vor desface din cauza miscarii viermilor.Ma rog,dupa cateva partide am renuntat la ea definitiv,nici nu stiu daca o mai am.Totusi,100 ron?Eu am dat parca vreo 27 pe ea,era neagra si asemanatoare cu asta.Nu recomand decat ca moft(vezi si aparatul ala idiot de strans plumbii) acest produs.

Sus

MesajScris: 19 Mar 2013, 23:01 
Neconectat

Și eu am avut una acu vre-o 4 ani și i-am dat viteză. Până faci un bulgăre iți vine a fute. Acum am exercițiu și îi fac cu mâna cam la fel de egali. Singura diferență e între cei făcuți cu mâna stângă și cei făcuți cu dreapta (eu fac bulgării de match cu o singură mână)...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 16 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC [ DST ]