Pescuit Stationar

Acum este 06 Noi 2024, 13:32

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 9 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Bataie de joc la ARROW, magazin de trei lei
MesajScris: 22 Mar 2013, 19:30 
Neconectat

Sa va spun poveste mea cu ARROW.
Ieri, cautand sa-mi cumpar un set de lansete de acelasi fel, dau de o oferta pentru Cormoran UK CARP FORCE la cateva magazine printre care FFB si ARROW la pretul de 167 ron, reducere 70%. Sun la ffb, arrow etc ...povestea..e un stoc de lansete model mai vechi pe care distribuitorul oficial, in speta ARROW Romania vrea sa-l lichideze, de aceea si pretul extra. Vorbesc cu ei, ii rog sa aduca 5 lansete in magazinul de la Obor sa le vad si sa le cumpar. Ma invoiesc de la munca si ma duc intins la magzin, dupa un telefon in prealabil sa vad daca au ajuns. Ajung...le vad....imi plac ...si vreau sa le cumpar. Supriza 365 ron bucata. Vb cu oamenii din magazin, care apropo au fost super ok, mii de scuze, A GRESIT UN IDIOT PRETUL SI LA TOATE MAGAZINELE PARTENERE A APARUT PRET GRESIT, vb cu sediul central si managerul magazinelor pe Bucuresti, un basinos taranete de trei bani...care imi cere si nr de telefon, sa vedem cum rezolvam...va sunam noi...telefon pula. Imi mai spune...stii, cine nu munceste nu greseste....la magazinele care se respecta sau in vanzari idiotul care a gresit pretul si taranetele de manager suporta pierderile pentru oferta gresita, lansata pe site....pana cand remediaza pretul.
ARROW, cine suporta bre drumul, zeci de telefoane prin care am deranjat alti useri sa-i intreb de acest model....nesimtire maxima, sa aveti soarta lu GIPO...iar domnul manager de magazin....unde e bre obrazu....

Ultima oară modificat de pokemonu pe 22 Mar 2013, 19:50, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Bataie de joc la ARROW, magazin de trei lei
MesajScris: 22 Mar 2013, 19:36 
Neconectat

:))) da-ne si noua nr lui de tel :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 22 Mar 2013, 19:48 
Neconectat

Am sunat la sediul central care in adresa de contact are nr de fix....m-au pasat de la unul la altul vreo 3 persoane...nu eu ma ocup...nu eu...ala....va sunam noi.....si m-au sunat

Sus

MesajScris: 23 Mar 2013, 08:28 
Neconectat

e acelasi lucru de la magazin ....pe raft un pret la casa altul ....am luat de la raft ceva ....la casa pretul este dublu,anunt ca nu mai vreau produsul si mi se raspunde cu asa o privire indignata de caserita cu facultate ! ia produsul il arunca in spate si scirtaie din dinti la mine .....eu fac pe prostul si o intreb de ce nu anunta ca are pretul gresit !!!!! etc chiar crezi ca nu stia ca la raft are alt pret !? :lol: :lol: :lol: stia dar facea pe proasta ....poate ramane asa .... :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 23 Mar 2013, 08:39 
Neconectat

Florin Aschioape scrie:
e acelasi lucru de la magazin ....pe raft un pret la casa altul ....am luat de la raft ceva ....la casa pretul este dublu,anunt ca nu mai vreau produsul si mi se raspunde cu asa o privire indignata de caserita cu facultate ! ia produsul il arunca in spate si scirtaie din dinti la mine .....eu fac pe prostul si o intreb de ce nu anunta ca are pretul gresit !!!!! etc chiar crezi ca nu stia ca la raft are alt pret !? :lol: :lol: :lol: stia dar facea pe proasta ....poate ramane asa .... :lol: :lol: :lol: :lol:

Florine, poate era la pachet: produsul respectiv + un numar la casierita...zicai ca era proasta!!!...da' macar era buna? :o :o

Sus

MesajScris: 23 Mar 2013, 08:59 
Neconectat

da de unde ....o grasa frustrata ! caserita de cariera!

Sus

MesajScris: 23 Mar 2013, 11:30 
Neconectat

Florin Aschioape scrie:
da de unde ....o grasa frustrata ! caserita de cariera!

Da ma gandeam eu!!!...tipul de casierita de troleibuz din anii 60!!!..avea ciorapi tricotati si jartele? :? :?

Sus

MesajScris: 23 Mar 2013, 12:11 
Neconectat

da,cam asa ceva ... ideea e ca de obicei stiu care e treaba cu preturile ...am eu o vorba...nimic nu e intimplator...poate pe lumea cealalta ...pe asta nu ! :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 25 Mar 2013, 11:34 
Neconectat

Povestea mea cu ARROW s-a terminat astazi.
Am fost sunat de un reprezentant al magazinului, probabil un manager, care si-a cerut scuze pentru neplacerile create
si mi-a oferit un discount substantial, fata de pretul afisat acum pe site, pentru setul de lansete.

Am refuzat politicos......chiar daca aveam posibilitatea sa achzitionez setul de lansete la un pret foarte mic.
Am principiile mele ..si nu renunt la ele.

Oricum multumesc reprezentantului care m-a sunat, mi-a explicat ca a trebuit sa se consulte si cu superiorii pentru a
lua o decizie, acesta fiind motivul pentru care s-a tergiversat totul. Probabil ca daca nu postam acest subiect...

Declar topicul inchis....multumesc ARROW...se putea termina de mult timp, nu asteptam pomeni de la nimeni....doar
niste scuze

Stima
pokemonu

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 9 mesaje ] 

Ora este UTC [ DST ]