Pescuit Stationar

Acum este 14 Noi 2024, 17:12

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 51 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA FIR INTINS EDITIA 2013-STATIONAR 26-27-28 APR-CORNESTI-
MesajScris: 10 Feb 2013, 22:21 
Neconectat

Trece și din partea mea un amic, Radu. Nu știu numele de familie dar trece Radu-Nutzu.

Sus

Subiectul mesajului: Re: CUPA FIR INTINS EDITIA 2013-STATIONAR 26-27-28 APR-CORNESTI-
MesajScris: 17 Feb 2013, 05:12 
Neconectat

Salutare tuturor!

Ma bucura faptul ca am identificat acest forum in urma cautarii de informatii noi despre balta Cornesti.
Pentru ca e primul meu post pe acest forum permiteti-mi sa ma prezint: Marcian, pescar amator de la 10 ani :D . Dupa 22 de ani de exersare... tot amator :o ... S-au schimbat doar: bugetul alocat (in crestere :D ) si partidele de pescuit (in scadere :x )... dar insist... :lol:
Anul trecut am contorizat :) 5 partide, din care 4 la Cornesti. Felicitari noilor administratori, intr-adevar anul trecut am constatat doua diferente: una cantitativa in randul pestilor si alta calitativa in randul paznicilor (orientarea spre client). Toate cele 4 partide le-am avut in cursul saptamanii, pt ca am vrut sa-mi dedic cate o zi de placere si relaxare. A fost super tare: pe balta liniste si la plecare cel mai bun pescar al zilei :lol: Am aflat ca se organizeaza concurs la Cornesti de la paznicul Aurel, care a fost foarte amabil oferindu-mi informatii utile si despre popularea baltii. In poza de avatar se vede mana lui Aurel pe care l-am rugat sa elibereze frumosii carasi in timp ce eu ma ocupam de sedinta foto :lol: Nu stiu daca toti pescarii au un scop precis cu pozele facute, dar eu unul am dovada "delegatiei" cand ajung acasa... 8-)

Bun... inchei prezentarea si aprecierile si trec direct la subiect cu doua intrebari:
1. Exista posibilitatea sa particip la acest concurs din postura de spectator? Sau, de ce nu, poate organizatorii au nevoie de o mana de ajutor in plus, adevarat... una amatoare, dar... o mana in plus :D . Sunt interesat sa vin pt ca vreau sa va cunosc pe toti, organizatori si participanti.
2. In cazul in care balta va fi cu circuit inchis, cum pot deveni de-al casei? Precizez ca sunt amator, dar cu portbagajul plin :D , nu cu traista-n bat. In dotare: scaun modular accesorizat, miniciog cu plasa cauciucata, juvelnic 3 m, lanseta match, bologneza si chiar carlige fara barbeta... restul vi le spun cand ne vedem ca n-o sa-mi ridic acum toate fustele :lol: :lol: :lol: Da, Da, ati ghicit, n-am rubeziana, dar inca nu m-am decis la brand asa ca poate ma sfatuiti voi ;-)

Salutari,
Marcian

Sus

MesajScris: 17 Feb 2013, 07:00 
Neconectat

Eiii... si inca ceva... ca printre voi sunt proprietari/angajati ai magazinelor de pescuit. Daca sunteti din Timisoara si va numarati printre magazinele vizitate de mine am cateva sesizari de facut: de fiecare data cand vreau sa fac o achizitie mai importanta, intampin urmatoarea problema: produsul dorit de mine (selectat din cataloagele electronice ale producatorilor) nu e pe stoc, iar vanzatorii nu ofera solutii.

Consider ca astfel de magazine nu au notiuni comerciale de baza. Nu vand marfa de calitate pentru ca nu investesc in stocuri. Se multumesc cu segmentul low-cost si cu niste mamaliga si viermi pe raft si in schimb se plang ca n-au vanzari. Va voi da cateva exemple concrete:

1. Anul trecut m-am hotarat sa-mi iau o bologneza. Am studiat, am analizat cataloage, articole locale dar si din afara si m-am hotarat pe un Maver Invincible MX. Problema era ca oscilam intre cea de 6 si cea de 7 m. Sambata dimineata dau fuga la magazine. Primul n-are ("scumpe domne de la Maver, nu le-aduc pe stoc ca nu trec..."), al doilea n-are, al treilea nu. Pana aici OK, sa zicem ca pescarul de rand nu scoate 300 EUR sa ia o bologneza buna. Dar vin si zic, cum sa stie pescarul de rand ca exista calitate daca ea nu e pe raft?? Cum educa magazinele de pescuit clientii daca nu au ce sa le promoveze??? Revenind, niciun vanzator nu mi-a propus solutii. Vin acasa cu draci sa-mi caut eu solutiile. Intru pe net si-mi notez tel celor de la Watson&Co Tg.Mures. Luni dimineata sun: "Vreau sa cumpar... ce-mi propuneti sa fac?" Frate, pana la urma, pe tine Watson, tre sa te intereseze ca vanzarea din Ro din stocu tau se face. Ce-mi spun astia: "Mergeti la unu din magazinele din Timisoara si spuneti-le sa va aduca pe comanda". Ii intreb daca au pe stoc si pret de retail recomandat. Au pe stoc si 6 si 7 m si-mi zice si preturi. A doua zi merg ianpoi la cel mai apropiat magazin. Ii spun c-am vorbit cu Watson si ca au pe stoc si 6 si 7 m si ca vreau sa mi le aduca sa pun mana pe ele ca sa ma decid. El imi spune ca nu stie pretul, ca suna maine la ei. Ii spun, nenea, stiu eu preturile... atat si atat, ai adaosul comercial inclus in pret. Cand mi le aduci? Pai stai sa verific eu maine cu ei si te sun... Ma suna a doua zi si-mi spune: preturile sunt exact cele pe care mi le-ati spus. In gand: BINGO... Cand mi le aduci? Pai mai intai tre sa vii sa-mi dai un avans de 50% si pe urma ti le aduc... dar asta asa... ca m-am inteles eu cu ei sa mi le trimita pe amandoua si pe urma sa le inapoiez ala pe care nu-l vrei... La faza asta chiar mi-a sarit mustaru si i-am zis: "Si pana la urma urmei, magazinul cu ce participa la vanzarea asta??? Stoc n-ai, pe durmuri ma porti, si la urma urmei vrei sa-ti mai dau si 50% avans ca sa-ti bag eu cu forta un profit frumusel." De atunci n-am mai luat nimic de acolo in afara de viermi...
OK, si acum sa va spun cum mi-am cumparat bologneza, dupa ce am testat si cea de 6 si cea de 7m: concediul urma sa ni-l petrecem in Italia - Cattolica. Caut pe net distribuitorii Maver din Italia si hop... unul chiar in San Marino unde aveam programata si o excursie de o zi. Iau adresa, le dau un email si desigur, au pe stoc ambele: raspuns rapid pe email cu pret cu tot. Ma interesez mai intai cat ma costa bagajul de cala la compania aeriana si aflu ca e scump - vreo 50 EUR, ca e echipament sportiv. Ma rog, pana la urma vine ziua excursiei in San Marino, ajung la italian, proprietarul imi prezinta bolognezele, vanzatorul rupe cateva pe engleza si ma hotarasc la aia de 6m. Pretul, tineti-va bine: 195 EUR. Watson imi spusese de vreo 1'100 RON... Ii spun italianului ca nu o pot lua ca sunt cu avionul si e prea complicat. Italianul vede ca vreau s-o cumpar, da un telefon la posta, afla ca il costa 20 EUR sa mi-o trimita in RO si vine cu solutia: intra pe net, imi arata magazinul online al lui si imi spune ca pot sa o comand pe loc si imi asigura el transportul. Ii spun ca nu-i pot plati in avans si imi spune ca nu trebuie, ca ii platesc prin PayPal. Si iata cu face italianul comert si romanul ba... Unde mai pui ca dupa ce am vazut cat de bun comerciant e, mi-am cumparat in magazin si ceva plute, sonde, fir in total de vreo 50 EUR.

2. Dupa aia la bologneza trebuia si o mulineta. M-am oprit la Tubertini, un Ryobi Zauber CM 1000, care am vazut pe net ca-s facute de italieni pentru UK si din pacate la noi nu le gasesti oriunde. Singurii care le aveau erau BigFish. Aceeasi poveste, intru pe net, dau de Luxymer din Valcea care ma trimit la magazinele din Timi... Le spun ca nu merg acolo ca stiu povestea... Totusi le cer pret de retail si imi dau vreo 440 RON. Cu pagina deschisa pe BigFish, ii spun ca pretul la BF e 370 RON. Si doamna incearca sa ma convinga ca nu am garantie de la BigFish, ca unicul distribuitor autorizat in Ro e Luxymer bla bla. I-am spus, ca probabil BigFish ia direct de la Tubertini, dar ca sincer nu ma intereseaza detaliile atata timp cat pot sa iau mai ieftin cu 80 RON si fara sa pierd timp, nervi si sa mai dau si avans pt comanda...

V-am scris cele 2 cazuri pt ca e foarte important sa stiti ce se intampla la unii dintre voi care activati in domeniu. Cele doua cazuri de mai sus sunt situatii clare in care clientul e fortat sa plece catre online de magazinele/distribuitorii care nu stiu sa ofere servicii aditionale vanzarii. Sunt sigur ca nu o veti lua ca pe o critica, ci veti considera ca este un feedback direct de la clienti, care feedback daca stiti sa-l folositi va veti dezvolta propriile afaceri. In schimb, noi, amatorii impatimiti, speram sa vina ziua cand vom pasi intr-un magazin si vom fi intampinati de vanzatori care sa creeze o piata prin servicii plus valoare, nu prin simple intermedieri pe care oricum clientul le poate face din birou sau de acasa de cele mai multe ori chiar la un pret mai bun.

Toate bune,
Marcian

Sus

MesajScris: 17 Feb 2013, 10:59 
Neconectat
Administratorul site-ului

si la mine poti scrie Cosmin Darii asa cum e corect :lol:

Sus

Subiectul mesajului: Re: CUPA FIR INTINS EDITIA 2013-STATIONAR 26-27-28 APR-CORNE
MesajScris: 25 Mar 2013, 21:04 
Neconectat

1-Gigi Crainic
2-Rancu Tiberiu
3-Cosmin Brola
4-George Rujan
5-Benzar Zsolt
6-Alin Boldea
7-Stefan Tautu
8-Cosmin Darie
9-Florin Cojocariu
10-Eugen Baltac
11-horatiu Adjudeanu
12-Isfanescu Eduard
14-Tino Rossi-Bosorogul
15-Vuculescu Bogdan
16-Nelu Nutzu Savinel
17-Cosmin Chis
18-Barbu Cosmin
19-Oliver Pelici
20-Nelutu Lupei
21-Bazarinca Sorin
22-Karacioni Attila
23-Staicu Laurentiu
24-Staicu Alin

lista de asteptare

Sus

Subiectul mesajului: Re: CUPA FIR INTINS EDITIA 2013-STATIONAR 26-27-28 APR-CORNE
MesajScris: 26 Mar 2013, 16:10 
Neconectat

Din pacate trebuie sa anunt ca datorita aglomerarii de concursuri suntem nevoiti o parte din noi sa ne retragem de la acest concurs.

Se retrag:

Alin Boldea
Florin Cojocariu
Biltac Eugen
Barbu Cosmin

Ramin inscrisi:

Cosmin Darii
Stefan Tautu

Ne cerem scuze dar asta este.

Alin

Sus

MesajScris: 26 Mar 2013, 17:56 
Neconectat
Moderator global

Pt VLAD

Daca nu termini te 'impusc' eu pe tine.

Sus

MesajScris: 27 Mar 2013, 11:54 
Neconectat

1-Gigi Crainic
2-Rancu Tiberiu
3-Cosmin Brola
4-George Rujan
5-Benzar Zsolt
6-
7-Stefan Tautu
8-Cosmin Darie
9-
10-
11-horatiu Adjudeanu
12-Isfanescu Eduard
14-Tino Rossi-Bosorogul
15-Vuculescu Bogdan
16-Nelu Nutzu Savinel
17-Cosmin Chis
18-
19-Oliver Pelici
20-Nelutu Lupei
21-Bazarinca Sorin
22-Karacioni Attila
23-Staicu Laurentiu
24-Staicu Alin

Sus

MesajScris: 06 Apr 2013, 06:04 
Neconectat

1-Gigi Crainic
2-Rancu Tiberiu
3-Cosmin Brola
4-George Rujan
5-Benzar Zsolt
6-
7-Stefan Tautu
8-Cosmin Darie
9-Baltac Eugen
10-
11-horatiu Adjudeanu
12-Isfanescu Eduard
14-Tino Rossi-Bosorogul
15-Vuculescu Bogdan
16-Nelu Nutzu Savinel
17-Cosmin Chis
18-
19-Oliver Pelici
20-Nelutu Lupei
21-Bazarinca Sorin
22-Karacioni Attila
23-Staicu Laurentiu
24-Staicu Alin

Va salut din nou dragi pescari,pana in 15 aprilie as dori sa-mi confirmati prezenta prin plata ,va multumesc frumos.

Sus

MesajScris: 11 Apr 2013, 11:10 
Neconectat

1-Gigi Crainic
2-Rancu Tiberiu
3-Cosmin Brola
4-George Rujan
5-Benzar Zsolt
6-prieten tino rossi
7-Stefan Tautu
8-Cosmin Darie
9-Baltac Eugen
10-
11-horatiu Adjudeanu
12-Isfanescu Eduard
14-Tino Rossi-Bosorogul
15-Vuculescu Bogdan
16-Nelu Nutzu Savinel
17-Cosmin Chis
18-
19-Oliver Pelici
20-Nelutu Lupei
21-Bazarinca Sorin
22-Karacioni Attila
23-Staicu Laurentiu
24-Staicu Alin

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 51 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul

Ora este UTC [ DST ]