adi suciu scrie:
Pentru toti cei care sarbatoresc acum sarabatoarea Pastelui , dar in special pentru secuiul meu preferat
, va doresc
SARBATORI FERICITE alaturi de cei dragi !!!!
un exemplu de urmat in sensul cuvantului adevarat al unui crestin indiferent de religie . cu atentia spre propriul pai din ochiii personali va reamintesc faptul ca Pastile erau sarbatori evreiesti , foarte vechi , au coincis cu iesirea din robie a lor si mai tarziu cu Sacrificarea si Invierea lui IISUS. Asadar crestinii de alta nationalitate decat cea evreiasca isi ureaza despre Inviere ,, cu Lumina Sfanta pt ca Ea ne completeaza , cu Pace Sfanta , pt ca daca purtam poverile vreunui razboi nu cred ca ne mai ardea de pescuit .,,poate in viitorul apropiat vom sarbatori si noi iesirea din robie . faptul ca in calendele crstine scrie ca se sarbatoreste Pastele , cred ca reprezinta interfata proverbului ,, pana la Dumnezeu , te mananca ....prelatii,,
sa ne alaturam atunci catolicilor si sa sarbatorim sufleteste , impreuna cu ei indiferent de pozitia ocupata in clasamentul lui George , Invierea Domnului Iisus. va doresc cumpatare si ganduri bune . Hristos a Inviat!