Salutare tuturor!
Ma bucura faptul ca am identificat acest forum in urma cautarii de informatii noi despre balta Cornesti.
Pentru ca e primul meu post pe acest forum permiteti-mi sa ma prezint: Marcian, pescar amator de la 10 ani
. Dupa 22 de ani de exersare... tot amator
... S-au schimbat doar: bugetul alocat (in crestere
) si partidele de pescuit (in scadere
)... dar insist...
Anul trecut am contorizat
5 partide, din care 4 la Cornesti. Felicitari noilor administratori, intr-adevar anul trecut am constatat doua diferente: una cantitativa in randul pestilor si alta calitativa in randul paznicilor (orientarea spre client). Toate cele 4 partide le-am avut in cursul saptamanii, pt ca am vrut sa-mi dedic cate o zi de placere si relaxare. A fost super tare: pe balta liniste si la plecare cel mai bun pescar al zilei
Am aflat ca se organizeaza concurs la Cornesti de la paznicul Aurel, care a fost foarte amabil oferindu-mi informatii utile si despre popularea baltii. In poza de avatar se vede mana lui Aurel pe care l-am rugat sa elibereze frumosii carasi in timp ce eu ma ocupam de sedinta foto
Nu stiu daca toti pescarii au un scop precis cu pozele facute, dar eu unul am dovada "delegatiei" cand ajung acasa...
Bun... inchei prezentarea si aprecierile si trec direct la subiect cu doua intrebari:
1. Exista posibilitatea sa particip la acest concurs din postura de spectator? Sau, de ce nu, poate organizatorii au nevoie de o mana de ajutor in plus, adevarat... una amatoare, dar... o mana in plus
. Sunt interesat sa vin pt ca vreau sa va cunosc pe toti, organizatori si participanti.
2. In cazul in care balta va fi cu circuit inchis, cum pot deveni de-al casei? Precizez ca sunt amator, dar cu portbagajul plin
, nu cu traista-n bat. In dotare: scaun modular accesorizat, miniciog cu plasa cauciucata, juvelnic 3 m, lanseta match, bologneza si chiar carlige fara barbeta... restul vi le spun cand ne vedem ca n-o sa-mi ridic acum toate fustele
Da, Da, ati ghicit, n-am rubeziana, dar inca nu m-am decis la brand asa ca poate ma sfatuiti voi
Salutari,
Marcian