Pescuit Stationar

Acum este 06 Noi 2024, 10:24

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 11 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: cormoran bolowing 6m
MesajScris: 22 Mar 2013, 21:04 
Neconectat

am cumparat aceasta bolognesa cormoran bolo wing match master lenght 6m art- no 25-23 600 high modulus carbon construction (cam atat scrie pe ea si pe husa )
Imi poate da cineva informatii despre aceasta bolo ce actiune are ,cw, la ce pescuit se preteaza rau, lac , la ce pesti ,marime
mentionez ca am achizitionat-o sh iar proprietarul nu a stiut sa-mi spuna prea multe despre ea iar eu sunt incepator ........
pe siturile pe care se vinde nu sunt informatii ,pe google n-am gasit .poate cineva foloseste acest model sau a folosit-o
multumesc anticipat pentru orice informatie despre aceasta bolo si orice parere .adaug un link de la varianta de 5 m sper ca este voie daca nu rog un modelator sa-l stearga si sa-mi accepte scuzele de rigoare
http://www.pescar-expert.ro/cumpara/lan ... 0m-3422822

Sus

Subiectul mesajului: Re: cormoran bolowing 6m
MesajScris: 23 Mar 2013, 08:20 
Neconectat

Pai cum vine asta: ai cumparat-o mai intai si pe urma te intrebi la ce e buna???!!!

Sus

MesajScris: 23 Mar 2013, 13:19 
Neconectat

truia scrie:
Pai cum vine asta: ai cumparat-o mai intai si pe urma te intrebi la ce e buna???!!!

da domnule truia am cumparat-o si urmeaza sa o folosesc ,sunt incepator nu stiu mai nimic de pescuitul la bolo.
am gasit-o la un pret bun ,la prima vedere mi-a placut stiti cum e ca si cu dragostea ...............
ps. ma asteptam la o informatie nu la o intrebare

Sus

MesajScris: 23 Mar 2013, 16:56 
Neconectat

Am inteles ;) ... si eu mi-am cumparat o gramada de lucruri cu care acum nu am ce face...
Din pacate nu pot sa te ajut, nu cunosc batul cu pricina! Succes!

Sus

MesajScris: 23 Mar 2013, 18:40 
Neconectat

:lol: :lol: :lol: multumesc domnule @truia sper sa nu fie ca si lucrurile alea ale dvs de care ati pomenit :lol: si sper sa se gaseasca cineva sa ma lumineze ca altfel merg la vraci sau la clarvazatori :twisted:

Sus

MesajScris: 26 Mar 2013, 21:15 
Neconectat

Am gasit undeva pe un site (nu mai stiu unde) ca la 6m are 210 gr. Deci e pentru peste mic-mediu. Adica puteti scoate si pesti de 3-4 kg dar trebuie sa aveti rabdare, o mulineta cu frana impecabila, un fir bun, si ... rabdare ;) . cw-ul nu am gasit cat este dar aproximez 10-30. Dar incercati sa trimiteti un e-mail direct fabricantului (Cormoran). Daca e firma serioasa va vor raspunde.
Stima si respect!

Sus

MesajScris: 26 Mar 2013, 21:22 
Neconectat

Spui ca ai luat-o la un pret bun, dar daca nu prea le ai cu pescuitul de unde stii ca a fost bun pretul?...ma indoiesc ca ti-a vandut-o pe 2 covrigi si-un iaurt

Sus

MesajScris: 06 Apr 2013, 18:02 
Neconectat

nicolae adrian scrie:
Am gasit undeva pe un site (nu mai stiu unde) ca la 6m are 210 gr. Deci e pentru peste mic-mediu. Adica puteti scoate si pesti de 3-4 kg dar trebuie sa aveti rabdare, o mulineta cu frana impecabila, un fir bun, si ... rabdare ;) . cw-ul nu am gasit cat este dar aproximez 10-30. Dar incercati sa trimiteti un e-mail direct fabricantului (Cormoran). Daca e firma serioasa va vor raspunde.
Stima si respect!

- multumesc de raspuns domnule adrian este perfecta dupa cum spuneti dvs un dril la bolo cu un crap de 2-3 kg este super ok
@VLAD cred ca este ok pretul 150 lei daca dati o cautare pe google pretul este de vreo 4 ori mai mare noua asa ca nu trebuie sa fi mare pescar sa-ti dai seama ca e un pret bun plus ca mi-a placut cand am luat-o in mana si sunt incantat de ea la dupa cele 2 iesiri pe rau la clean si ceva mrenuta ;)
deci pana la urma 1 iaurt si 3 covrigi mai mari

Sus

MesajScris: 09 Apr 2013, 12:36 
Neconectat

Cu mare placere. O sa va rog sa-mi spuneti Adrian, fara "domnule". Am cautat mai mult si am gasit site-ul. Este in ungureste. Sper sa puteti traduce cu Google Translate.
http://aprod.hu/hirdetes/cormoran-bolo-wing-6m-es-bolognai-bot-cserelheto-IDORmb.html. Se pare ca pretul la care ati achizitionat bolognesa este foarte bun. Sa o stapaniti sanatos! Fir intins!

Sus

MesajScris: 10 Apr 2013, 18:12 
Neconectat

nicolae adrian scrie:
Cu mare placere. O sa va rog sa-mi spuneti Adrian, fara "domnule". Am cautat mai mult si am gasit site-ul. Este in ungureste. Sper sa puteti traduce cu Google Translate.
http://aprod.hu/hirdetes/cormoran-bolo-wing-6m-es-bolognai-bot-cserelheto-IDORmb.html. Se pare ca pretul la care ati achizitionat bolognesa este foarte bun. Sa o stapaniti sanatos! Fir intins!

astai lanseta cu pricina dar nici aici nu scrie mare lucru gen cw .pentru ce pescuit este , multumesc mult de link si de urari toata stima sanatate si fir intins si dvs.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 11 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC [ DST ]