Pescuit Stationar

Acum este 02 Noi 2024, 22:29

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 11 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Cum sa scoti carligul din ... mana
MesajScris: 08 Apr 2013, 09:37 
Neconectat

Niste sfaturi in caz ca se intampla ca carligul sa ajunga infipt in ... pescar . Trebuie sa fii pregatit si pentru asta .

http://www.youtube.com/watch?v=zgfpsupmu98

Sus

Subiectul mesajului: Re: Cum sa scoti carligul din ... mana
MesajScris: 08 Apr 2013, 12:21 
Neconectat

Tare si asta cu sfaturile.... acu ma intreb daca tot asa se face daca iti intra un carlig in co...ie....??!!...Nu radeti ca nu e la bascalie!!!...cand aveam vreo 8-10 ani ne duceam la pescuit cu bicicletele cale de vreo 15km ( lacul Caraula, jud Dolj) cu unditele (trestie dintr-o bucata de vreo 5-6m) legate de cadrul bicicletei, cu linia infasurata pe bat si cu carligul infipt in pluta...
Si s-a intamplat ca un carlig desfacut sa i se infiga unui coleg exact in scrot intre testicule....
Fara a avea de ales ( nu eram decat noi doi la ora 3 dimineata!!) a trebuit sa fac pe chirurgul si sa extrag carligul cu pricina ( pentru arhiva: mustad limerick No. 8) dintre coa..ele impricinatului.

Si sunt foarte mandru sa imi dau seama ca am aplicat exact aceeasi metoda si instrumentar ( inclusiv patentul!!!) ca si expertul din filmul prezentat!!!
Nevoia te invata fratilor!!!....la romani!! :o :shock: ...la americani au alte metode!!! ...cre-ca si fut..ul se invata tot prin filme educative!!!!.... :lol: :lol: ... cu practica la gonflabila!!! :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 08 Apr 2013, 13:43 
Neconectat
Moderator global

Iti spune Micutu ca a trait-o live :lol: :lol:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 09 Apr 2013, 08:19 
Neconectat

sadic regizor ...putea sa caute niste carlige ascutite .
carligelelor cu paleta , li se taie forfacul , se scoate virful din carne daca nu este scos , se trage in asa fel incat paleta sa iasa ultima din carne . neaparat un antitetanos daca am folosit carligul inainte de accident .

Sus

MesajScris: 11 Apr 2013, 17:38 
Neconectat

vedeti ... daia englejii dau cu barbless ....
am patit-o o singura data cand eram mai mic sa-mi intre un carlig in pielea dintre degete, la sfatul unui amic am impins acul prin piele pana pe partea cealanta, l-am taiat de langa barbeta cu un sfic si l-am tras pe unde a intrat, era bun un spray antiseptic dar deee ... nu prea erau chestii dinastea sofisticate pe vremea aia
@truia - mustad limerick No. 8 - ce memorie .... daca era intepat in mana de exemplu crezi ca mai tineai minte marca, modelul sau nr. ?
- "impricinatul" a facut copii? daca nu inseamna ca nu prea ti-a reusit operatia .... :lol:

Sus

MesajScris: 11 Apr 2013, 21:11 
Neconectat

N-ai nici pe departe dreptate!!!! :shock: :shock:
Tin minte Mustadul nu pentru ca i-a intrat aluia in co..ie ci pentru bataia sora cu moartea care am luat-o de la tata cand m-a prins ca fur carlige din trusa lui de pescuit!!! ... Abia acum imi dau seama ce valoare avea un carlig Mustad in Romania prin anii 69-70!!!... Merita sa-ti iei copii la palme pentru asa ceva!! :lol: :lol: :lol:
Cat despre tovarasul meu: n-a avut nici o problema...Nu numai ca a facut 2 copii dar inainte de ai face mi-a mai fu..ut si prietena...de n-am mai vorbit cu el vreo 3 ani!!...Da dupa aia am declarat-o curva si ne-am impacat!!! Deh, muieri se mai gasesc dar tovarasi de pescuit mai rar! :geek: :geek:

Sus

MesajScris: 12 Apr 2013, 17:55 
Neconectat

daca la un Mustad te-a capacit bine dar la un Tubertini sau Preston ce i-ti facea? :twisted:

Sus

MesajScris: 13 Apr 2013, 09:38 
Neconectat
Moderator global

Nu stiu ce va faceti atatea probleme... Stiu pe unul Pe...or parca-i zice , i-a intrat carligul , nu s-a mai insurat ca intepa femeile , nici copii n-are... Am uitat sa spun , carligul i-a ramas acolo... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Acuma stie toata lumea... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 17 Apr 2013, 14:51 
Neconectat

zigi2611 scrie:
daca la un Mustad te-a capacit bine dar la un Tubertini sau Preston ce i-ti facea? :twisted:

Ce vorbesti straine???!!!...pai cine auzise in Romania de Tubertini in 1969???...hia sa fim seriosi!! poate ca Tubertini nici nu exista pe vremea aia!!...Poate ca ne "ilumineaza" baietasii din echipa cu acelasi nume!! ;) ;) ...stai ca am gasit pe net: Tubertini s-a infiintat in 1975!!!...Preston in 1970!..... pe cand Mustad in 1843 :shock: :shock: ...Respecte!!

Sus

MesajScris: 27 Mai 2013, 14:48 
Neconectat

Eu de vreo doua saptamani am ajuns la urgente.Era ancora de vobler mare... :x

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 11 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC [ DST ]