Pescuit Stationar

Acum este 05 Noi 2024, 11:49

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 51 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: MAVER , Browning- un rezumat folositor
MesajScris: 05 Mai 2013, 16:51 
Neconectat

depinde ce vrei sa cumperi.........trabant cu stema de mercedes sau mercedes adevarat!
pe piata romaneasca se vand numai stifturi la preturi astronomice!!!!!!!!!!/si vinovati suntem noi ca le cumparam...ar trebui sa boicotam asemenea produse si sa vezi apoi cum se reorienteaza negugostorii!

marca despre care ti-am facut vorbire,este oarecum exclusivista si nu la indemana oricui.........dar calitate fara egal!!!!!!!!!!!
nu stiu ce rubezian cantareste 1800g,dar stiu ca varful de gama acum doi ani in italia costa cat un............logan!
daiwa deasemenea.......marca de incredere!

producatori de blancuri adevarate sunt cei de la italica inclusiv toray(japonia)!

maver este actionar la reglas..........nu mai comentez ca nu vreau sa ofensez pe nimeni,desi sunt posesor de maver!

incearca sa gasesti pe cineva sa-ti faca rost de un sh casini si nu vei regreta..........este super!

o bologneza de 6m casini este 473e............ce alta firma vinde la pretul asta?(cand apare cate o piesa pe piata romaneasca ca si rara avis,este cumparata de cunoscatori...........o varga de 6m s-a vandut cu 200e/sh!)

repet cea mai autorizata voce in acest domeniu este dady.......chiar daca unii il considera DEPASIT..omul este bine informat!
daca doriti il contactez si va pun in legatura cu el!

atentie daca un produs casini nu este facut la italica si este contrafacut,poate cantari mult!

dragos popa avea o rube casinni...poate va ajuta si el cu informatii !--cred ca dragos nu e prost si daca a pescuit sau mai pescuieste cu casini inseamna ca stie ce face!

sper sa nu alegi "fortexa",care este o chinezarie ordinara si care e buna de batuut covoarele!

eu nu am interese comerciale intr-un sens sau altul.........incercam doar sa promovea calitatea!

despre garbolino ce parere sunt?

Sus

MesajScris: 05 Mai 2013, 16:54 
Neconectat

scuze de inadvertenta gramaticala.............am vrut sa spun ce parere aveti............!?

Sus

MesajScris: 05 Mai 2013, 17:12 
Neconectat

apropos..........legat de producatorii adevarati de fire si carlige de pescuit!
in lume sunt cateva mari fabrici de fire de pescuit(germania,franta,sua,japonia china),iar nume milioane............cum va explicati?

o firma romaneasca mergea la o fabrica in china si comanda cateva tone de nailon(pentru cine nu stie nailonul se vinde la kg!)si rolelel erau insriptionate cu numele............."x"din romania............stiti vreo fabrica de nailon de pescuit in romania?(pe vremea lui 89...era la savinesti!)

cine are bani merge la fabrica ....comanda ...plateste si apare produsul sub denumirea celui care a platit....iar noi ne omoram ca nu stiu ce firma e mai motata!

dupa opinia unuia care are 43 de ani de pescuit in spate...........suntem victimile sigure ale marilor negustori de iluzii!

ce marca de carlige este in preferinta voastra?-----------eu sunt de ceva vreme fidel....suehiro!

Sus

MesajScris: 05 Mai 2013, 17:14 
Neconectat

Cred unele informatii sunt eronate,Casini produce numai in WH!Si uitativa la rubezienele de 900gr la 13m in cap, nu la paruri!Am ceva prototipuri de bologneze de la el care la 8m sta ata si nu e produs in Italia!Alt exemplu ca chinezii fac treaba bine e Colmicul.Numai productie in China!Mai am bete de la o firma cu renume mondiala care stiu ca e produs in China si are inele culisante de Suncore,ar importa chinezii din Italia sa faca inele culisante din el?Eu nu prea cred in productie Europeana!Apropo de Toray si alte nume Nano etc carbonul se produce numai in Japonia indiferent ca betele sunt facute in China!

Sus

MesajScris: 05 Mai 2013, 17:24 
Neconectat

truia,

spuneai ca maver are blancuri bune.........numai ca inelele sunt proaste!
daca esti firma serioasa,pe caroserie de ferari nu pui motor de logan,si ceri pret de ferari!

zsolt,ti-a recomandat un site de unde te poti informa...........

Sus

MesajScris: 06 Mai 2013, 06:47 
Neconectat

Io l-as intreba pe Dragos Popa ce si cum e cu Casini ;) ...insa el pescuieste cu MAVER ELIT CARP 88(ceva de genul asta) ;) :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 06 Mai 2013, 10:39 
Neconectat
Moderator global

esox.zander scrie:
depinde ce vrei sa cumperi.........trabant cu stema de mercedes sau mercedes adevarat!
pe piata romaneasca se vand numai stifturi la preturi astronomice!!!!!!!!!!/si vinovati suntem noi ca le cumparam...ar trebui sa boicotam asemenea produse si sa vezi apoi cum se reorienteaza negugostorii!

marca despre care ti-am facut vorbire,este oarecum exclusivista si nu la indemana oricui.........dar calitate fara egal!!!!!!!!!!!
nu stiu ce rubezian cantareste 1800g,dar stiu ca varful de gama acum doi ani in italia costa cat un............logan!
daiwa deasemenea.......marca de incredere!

producatori de blancuri adevarate sunt cei de la italica inclusiv toray(japonia)!

maver este actionar la reglas..........nu mai comentez ca nu vreau sa ofensez pe nimeni,desi sunt posesor de maver!

incearca sa gasesti pe cineva sa-ti faca rost de un sh casini si nu vei regreta..........este super!

o bologneza de 6m casini este 473e............ce alta firma vinde la pretul asta?(cand apare cate o piesa pe piata romaneasca ca si rara avis,este cumparata de cunoscatori...........o varga de 6m s-a vandut cu 200e/sh!)

repet cea mai autorizata voce in acest domeniu este dady.......chiar daca unii il considera DEPASIT..omul este bine informat!
daca doriti il contactez si va pun in legatura cu el!

atentie daca un produs casini nu este facut la italica si este contrafacut,poate cantari mult!

dragos popa avea o rube casinni...poate va ajuta si el cu informatii !--cred ca dragos nu e prost si daca a pescuit sau mai pescuieste cu casini inseamna ca stie ce face!

sper sa nu alegi "fortexa",care este o chinezarie ordinara si care e buna de batuut covoarele!

eu nu am interese comerciale intr-un sens sau altul.........incercam doar sa promovea calitatea!

despre garbolino ce parere sunt?

Despre una bucata somitate in domeniul pescuitului ca Dady , lasa-ma sa am rezerve. Un om care-n 2012 gaureste alice de 0,5 gr , una cate una , consider ca are probleme mari... Este cunoscut de pe alte forumuri , nu are rost sa-l impingi aici in fata.
Banuim ca nu ai interese comerciale , poate nici nu esti de prin zona lui Dady...care intamplator vinde cele enumerate de tine...
Acuma , sa intram si-n detalii "romanesti". Cati crezi ca-si permit in tara asta o rube peste 2500 euro? Mai departe , sa te fereasca sfantul , daca esti posesor de asa ceva , sa-ti rupi un tronson...astepti si apoi platesti pa el pana-ti vine-a ...
Despre "renumele Daiwa" , nu stiu daca tu ai vazut personal , insa eu stiu doua bucati de Airty aduse si folosite in RO la care trebuiau prinse tronsoanele la imbinari cu banda... Indicatie de la vanzatorul autorizat , sa nu se demufeze la utilizare...
Si sa mai inchei , sunt foarte multiutilizatori de rube Trabucco , Maver in tara asta , care n-am auzit sa aiba probleme... Despre service n-are rost sa compar.
Sarbatori Fericite in continuare , iar celor care-si doresc achizitionarea unei rube anul asta , multa intelepciune. ;)

Sus

MesajScris: 06 Mai 2013, 11:44 
Neconectat

cred ca v-am sifonat interesele comerciale,drept pentru care nu am de ce sa regret!
chestia cu service,este fundamental gresita!/nu-ti cumpara masina straina si performanta ca te costa mult piesele de schimb,mai bine iti iei logan.............ok,daca asta este mentalitatea nu-mi este de mirare ca romania este aici si performantele chiar si in sport au ajuns...............nicaieri!

repet eu nu fac parte din nici o casta comerciala si nu ma intereseaza disputele sau interesele pe care le promoveaza o parte dintre domniile voastre!

fir intins tuturor,

respect,

Sus

MesajScris: 06 Mai 2013, 12:56 
Neconectat

Esox.zander (stiuca.salau) din pacate nu pot fi de acord cu tine... in primul rand am facut o ancheta mai generala in Romania printre pescarii pe care ii cunosc...pe urma am validat-o cu discutiile pe forumurile internationale:

1) In Romania la sculele de competitie ordinea popularitatii este: 1-Trabucco 2- Maver 3- Sensas 4- Tubertini 5- Colmic

2) In ceea ce priveste aprecierea calitatii generale ( per total rube+ match) avem: 1 - Maver 2- Sensas 3 - Trabucco 4- Tubertini 5- Shimano

3) La raportul calitate pret: 1- Trabucco 2- Tubertini 3- Maver 4- Sensas 5 - Shimano

4) La operativitatea service-ului in Romania: 1- Trabucco 2- EnergoFish 3 -Maver 4-Sensas 5 - Tubertini

Toti cei intrebati apreciaza Maver ca fiind cele mai bune scule...multi nu le au caci nu si le pot permite dar le-au incercat pe la altii.

Culmea este ca Daiwa nu apare in nici o mentiune... si remarca facuta de Tudoase este absolut adevarata si autentica.
Am tinut si eu in mana Airity...nimic special...si grea si nici nu sta bine...pai Sensas 774 este spectacol pe langa Airity...sa ma ierte posesorii de Daiwa!!!
Am avut in mana si Milo red heart... mult mai buna, nu exista comparatie cu Airity...acu' cica au eliminat toate bubele ...si cica Daiwa Air ar fi scula!!!...o fi ..dar costa si 5000 de euro!!
Cine cumpara asa ceva la Romania?...poate stii tu pe cineva ca eu nu stiu!!!... si decat Daiwa cu stema de Air...mai bine mercedes cu stema de mercedes...adica pe bune...la 5000 de euro gasesti un seria C din 2005!!!!...

Si acu sa ne intoarcem la Casini, uite ce spune teoria:
- Firma Casini produce 6 modele de roubaisienne uite mai jos detaliile:

- Spro Stylish - 13m/930 grame
- Champion Choice - 13m/1200 grame
- Golden Ligue 1 - 11,5m/1350 grame
- Golden Ligue 2 - 13 m/1800 grame
- Super Match - 13 m/950 grame
- Evolution - 13m/900 grame

Nu se mentioneaza care ce face... dar o rube de peste mic la 900 grame ( si care costa 3000- 4000 de euro!!) un all-rounder la 1200 de grame si o rube de crap la 1800 de grame ...pai sa ma ierte dumnezeu prietene!!!!...Tu ai pescuit vreodata o mansa de 5 ore?...Iti dau scris ca nu poati sta 5 ore cu asa ceva in mana...
Pai la viteza iti trebuie ceva de 750-800 de grame si dai din maini ca nebunu'... dupa 4 ore esti de parca te-a batut cineva...iar la crap cu 1800 de grame de rube dupa prima mansa iti trebuie rezerva care sa te schimbe!!...

dar oricum...daca ai informatii detaliate despre firma asta...si mai ales preturi si performante...posteaza-le aci ca sa le vedem si noi!

Stima!

Sus

MesajScris: 07 Mai 2013, 16:02 
Neconectat

domnilor colegi pescari,

cred ca am fost inteles gresit............eu nu fac reclama si nu am interese de promovare a nici unei firme..........deci cine doreste sa cumpere o calitate ,se va informa si apoi va trece la fapte!

eu am sugerat ca se poate achizitiona si altceva ..........................

despre firma despre care am facut vorbire,e normal ca majoritatea sa nu fi auzit deoarece face numai produse pentru competitie si strict pentru clubul lor..........informatii pentru doritori se gasesc pe net!

iar tipic romanesc,cand nu ajungem la struguri spunem ca sunt acri,sau .................il denigram pe celalalt!

cei care pescuiesc cu marcile disputate,ar fi mai ok daca ar incerca sa ajunga in marile concursuri internationale cat mai aproape de podium..........

noi romanii ne pricepem la de toate si de fapt..............la nimic,dovada performantelor noastre ca natie!

fir intins tuturor!!!!!!!!!!!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 51 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul

Ora este UTC [ DST ]