esox.zander scrie:
depinde ce vrei sa cumperi.........trabant cu stema de mercedes sau mercedes adevarat!
pe piata romaneasca se vand numai stifturi la preturi astronomice!!!!!!!!!!/si vinovati suntem noi ca le cumparam...ar trebui sa boicotam asemenea produse si sa vezi apoi cum se reorienteaza negugostorii!
marca despre care ti-am facut vorbire,este oarecum exclusivista si nu la indemana oricui.........dar calitate fara egal!!!!!!!!!!!
nu stiu ce rubezian cantareste 1800g,dar stiu ca varful de gama acum doi ani in italia costa cat un............logan!
daiwa deasemenea.......marca de incredere!
producatori de blancuri adevarate sunt cei de la italica inclusiv toray(japonia)!
maver este actionar la reglas..........nu mai comentez ca nu vreau sa ofensez pe nimeni,desi sunt posesor de maver!
incearca sa gasesti pe cineva sa-ti faca rost de un sh casini si nu vei regreta..........este super!
o bologneza de 6m casini este 473e............ce alta firma vinde la pretul asta?(cand apare cate o piesa pe piata romaneasca ca si rara avis,este cumparata de cunoscatori...........o varga de 6m s-a vandut cu 200e/sh!)
repet cea mai autorizata voce in acest domeniu este dady.......chiar daca unii il considera DEPASIT..omul este bine informat!
daca doriti il contactez si va pun in legatura cu el!
atentie daca un produs casini nu este facut la italica si este contrafacut,poate cantari mult!
dragos popa avea o rube casinni...poate va ajuta si el cu informatii !--cred ca dragos nu e prost si daca a pescuit sau mai pescuieste cu casini inseamna ca stie ce face!
sper sa nu alegi "fortexa",care este o chinezarie ordinara si care e buna de batuut covoarele!
eu nu am interese comerciale intr-un sens sau altul.........incercam doar sa promovea calitatea!
despre garbolino ce parere sunt?
Despre una bucata somitate in domeniul pescuitului ca Dady , lasa-ma sa am rezerve. Un om care-n 2012 gaureste alice de 0,5 gr , una cate una , consider ca are probleme mari... Este cunoscut de pe alte forumuri , nu are rost sa-l impingi aici in fata.
Banuim ca nu ai interese comerciale , poate nici nu esti de prin zona lui Dady...care intamplator vinde cele enumerate de tine...
Acuma , sa intram si-n detalii "romanesti". Cati crezi ca-si permit in tara asta o rube peste 2500 euro? Mai departe , sa te fereasca sfantul , daca esti posesor de asa ceva , sa-ti rupi un tronson...astepti si apoi platesti pa el pana-ti vine-a ...
Despre "renumele Daiwa" , nu stiu daca tu ai vazut personal , insa eu stiu doua bucati de Airty aduse si folosite in RO la care trebuiau prinse tronsoanele la imbinari cu banda... Indicatie de la vanzatorul autorizat , sa nu se demufeze la utilizare...
Si sa mai inchei , sunt foarte multiutilizatori de rube Trabucco , Maver in tara asta , care n-am auzit sa aiba probleme... Despre service n-are rost sa compar.
Sarbatori Fericite in continuare , iar celor care-si doresc achizitionarea unei rube anul asta , multa intelepciune.