bogdanpesc scrie:
Mi-am comandat nada=bani
mi-am schimbat firele pe machuri= bani
manopera linii specifice(mach si altele)=timp
am dat peste cap programul lui fimi-o si nu numai lui= discomfort familial
comandat libelule=obraz+ceva bani
antrenament=bani si timp
cred ca e valabil pentru toti cei 34 de inscrisi la acest concurs(multi din bulgaria si altii de la 600 de km
macar de se anunta de la inceput....daca nu participa 2567 de concurenti cu taxa "xyz"/@ premii..(reteta concursului) ..concursul nu se tine,dar au anuntat pe ultima suta de metrii??!!...nu se face asa la un concurs cu pretentii de imagine, cel putin
concurs Profi-mix=interes financiar
candava acest concurs era organizat de Marius Barla sau de Andrei Pop si se juca cu casa inchisa(tot pe sarulesti)...acum ????? nu ies banii la socoteala
.... Am varsat si 2 lacrimi de mila ta , mai ales ca viermii mor de cald... Totusi , candva era si peste , cantitatile de platica prinse atrageau lumea , acum , pentru 6-8 kg este cam departe , greu , conditii cazare nixam , iar mentalitatea celor ce administreaza balta este de cacat , tratand cu sictir pescarii neposesori de rod-pod , de shaduri sau fara euro-n buzunare... Insa da , probabil trebuia anuntat mai repede. Dar , data limita de inscriere era tarzie... Oricum , congeleaza larvele si te astept la Cupa Apulum cu ele , iar viermi o sa-ti dau eu.