Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 22:50

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 59 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Campionatul National
MesajScris: 27 Apr 2013, 12:16 
Neconectat

Pachet scrie:
Popescu sau actualii ( AJVPS ) acelasi drac ... ;) . E bine doar d.p.d.v. al distractiei si al circului sa privesti o bataie intre nebuni , sarlatani , escroci si incompetenti ...

Sunt intru totul de acord cu tine... toti (cel putin cei pe care ii cunosc personal!!) niste potlogari inepti, inculti si in mare parte agramati...oameni de nimic manati de frustrari marunte in incercarea de a se afirma in vreun domeniu oarecare (fie el si pescuitul sportiv) dupa ce au dat gres in toate celelalte ( cam ca pe vremuri: daca nu erai bun de nimic si nu intrezareai nici o sansa in viata te faceai "tablagiu" in militie).... si lacomi... s-au aburcat in diverse pozitii pe seama parintilor, cunostintelor si relatiilor ( sau daca are vreunul vreo nevasta mai frumusica pe seama aluia care i-o reguleaza!) si acum incearca sa faca bani din orice si prin orice mijloace in buna concordanta cu zicala "dupa noi potopul!"... in sfarsit o pleava de hoti si parveniti nu neaparat post revolutionari ( Dinu Paturica fratilor!!) care diriguiesc cu nesimtire pasiunea unor pescari adevarati in maruntul interes personal!!!
Sincer sa fiu eu nu am vazut pe nimeni implicat sincer si dezinteresat in aceasta activitate!!
Asa ca practic mi se rupe cui dam banii...lui Popescu sau AJVPS-ului...tot un cacat e si tot la nimic nu ajuta pescarul cu adevarat sportiv!!!
Am zis ca nu ma intereseaza cui dam banii...nu am zis ca nu ma intereseaza de ce ii dam!!!!..Asta ma intereseaza si ma doare cel mai tare!!!
Chiar daca suma este ( sincer vorbind!) absolut simbolica ( ce mai e 100 de lei azi... o portie dubla de larve!!) ma doare ca trebuie sa dam acesti bani pur si simplu ca sa indopam niste nespalati care nu contribuie cu absolut nimic la dezvoltarea pescuitului ca sport in Romania si nici la protejarea apelor si gospodarirea lor judicioasa...dimpotriva... multi sunt autorii sau complicii celor mai organizate si orchestrate actiuni de braconaj in folosul buzunarului propriu...

D'asta se fac concursuri numai pe ape private... d'asta platim sume imense ca sa putem practica sportul acesta... si meritam sa ni se intample asa!
De ce oare in pescuit si in politica ajung sa conduca niste scursori...sa fie oare atata criza de valori in tara asta? sau letargia natiei ( sa-i zicem somnul ratiunii!!) dupa tehnica coiului (particip dar nu ma bag!!) atat de caracteristica la romani ne-a adus aici?... La fel s-a intamplat cu Basarabia ( si aci imi plange inima!!! ca ai mei toti sunt ingropati dincolo de Prut!!.. singura consolare e ca am devenit Oltean si-mi place!! hehe), cu teritoriile romanesti din Ukraina si Bulgaria...si tot la fel se intampla azi cu tiganii care sunt mai romani decat romanii...
Pescuitul este numai o simpla manifestare...pe care noi, prin prisma pasiunii noastre, o percepem cel mai acut!

Sa ne fie de bine!

Sus

MesajScris: 27 Apr 2013, 12:44 
Neconectat

amin si potopul :mrgreen:

Sus

MesajScris: 27 Apr 2013, 20:14 
Neconectat

Veronica Ispas scrie:
Florin Aschioape scrie:
Vera esti neinformata

Florine....daca tu crezi ca eu sunt in urma cu info din pescuitul stationar ....te inseli !
Sunt la zi cu toate tertipurile si masinatiile care le incearca diversi oameni in pescuit! Sper sa ne lase in pace ca si asa avem multe pb cu banii si sponsorizarile!

eu vb de acte nu de povesti

Sus

MesajScris: 28 Apr 2013, 07:59 
Neconectat

Florin Aschioape scrie:
Veronica Ispas scrie:
Florin Aschioape scrie:
Vera esti neinformata

Florine....daca tu crezi ca eu sunt in urma cu info din pescuitul stationar ....te inseli !
Sunt la zi cu toate tertipurile si masinatiile care le incearca diversi oameni in pescuit! Sper sa ne lase in pace ca si asa avem multe pb cu banii si sponsorizarile!

eu vb de acte nu de povesti

Si eu la fel !!! La ce citesc pe forum .....imi vine sa nu ma mai implic in organizare si in coordonarea activitatii competitionale de la noi ! Vad ca orice ai face tot nu e bine! Mai bine sa povestim ..."cu tastatura" ca la asta nu ne intrece nimeni ! :evil:

Sus

MesajScris: 03 Mai 2013, 16:05 
Neconectat

Gata s-a lasat linistea ... Nimeni ... Nimic ...

Sus

MesajScris: 07 Mai 2013, 13:04 
Neconectat

cred ca e linistea din fata cortinei.....in spate si culise se lucreaza in plin :D

Sus

MesajScris: 21 Oct 2013, 17:45 
Neconectat

CLASAMENT FINAL CAMPIONATUL NAȚIONAL DE PESCUIT SPORTIV – STAȚIONAR
October 21, 2013 by popescu.stefan Leave a Comment

Clasament SENIORI

1. Așchioapei Florin (CS CETATE ALBA IULIA) 5 p – CAMPION NAȚIONAL

2. Tudor Ioan Marian (CSP ARAD) 6 p (3.87 kg)

3. Pietricică Silviu (CS MONSTERFISH TIMIȘOARA) 6 p (3,05 kg)

4. Bad Florin (CS CETATE ALBA IULIA) 8 p

5. Cliuc Lucian 10 p (1.97 kg)

6. Kakas Sandor 10 p (1.7 kg)

7. Apostol Adrian (CS GORJ FISHING) 13 p

8. Diaconița Petru 16 p

9. Brad Ioan 17p

10. Berari Vasile 18

Cate manse or avut astia ?.....dupa punctele lui Aschioapei cred ca vreo 5 :roll: :roll: :roll: :roll: ....sau gresesc?

Sus

MesajScris: 21 Oct 2013, 18:01 
Neconectat
Moderator global

asta intrebam si eu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

adi suciu scrie:
ticairlandezu scrie:
Iata si mult asteptatul clasament final :

Clasament SENIORI
1. Așchioapei Florin (CS CETATE ALBA IULIA) 5 p – CAMPION NAȚIONAL
2. Tudor Ioan Marian (CSP ARAD) 6 p (3.87 kg)
3. Pietricică Silviu (CS MONSTERFISH TIMIȘOARA) 6 p (3,05 kg)
4. Bad Florin (CS CETATE ALBA IULIA) 8 p
5. Cliuc Lucian 10 p (1.97 kg)
6. Kakas Sandor 10 p (1.7 kg)
7. Apostol Adrian (CS GORJ FISHING) 13 p
8. Diaconița Petru 16 p
9. Brad Ioan 17p
10. Berari Vasile 18

Clasament SENIOARE
1. Kiss Cătălina (CSP ARAD) – 2P – CAMPIONANĂ NAȚIONALĂ
2. Cliuc Ana (CS CETATE ALBA IULIA) – 4P

cum dracu o reusit asta sa faca 5 puncte cu asemenea concurenti :o :o :o :o :o .......or fost 5 manse ???? :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 21 Oct 2013, 18:09 
Neconectat

A ramas norocul la circuitul agvps,joly jokerul n-a mai tras cap de stand! :lol: :lol: :lol: A primit si acasa ,la el ,in pat! :D :D :D L-au batut fetele,RUSINICAAAAAAAAAA! :oops: :oops: :oops: Mai bine pe tusa! :evil: :evil:

Sus

MesajScris: 21 Oct 2013, 18:46 
Neconectat

Va sugerez de anul viitor sa va legitimati in Ungaria, poate astfel veti reusi sa aveti dezbateri constructive.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 59 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul

Ora este UTC [ DST ]