Pescuit Stationar

Acum este 15 Noi 2024, 15:24

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 46 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Faza pe judet - Salaj
MesajScris: 08 Mai 2013, 08:26 
Neconectat

Tu cum ai reactiona daca un club din alt judet afiliat la AGVPS ar organiza finala feminina si ti-ar impune sa fii membra la clubul lor ca sa poti participa (fain ar fi sa aiba si o taxa de membru de sa lesini)?????

Sus

MesajScris: 08 Mai 2013, 11:10 
Neconectat

Nutule tu nu intelegi sau nu vrei sa intelegi ! Noi nu obligam pe nimeni sa se inscrie in Clubul nostru ! Este o treba a noastra a membrilor AJVPS Salaj. CN este una si clubul nostru este alta ! Asa greu este ???? Parca ti-am trimis statutul clubului si actul constitutiv !
Pe plan national Clubul Sportiv de Pescuit Stationar este afiliat la AGVPS Romania ( unde membrii fondatori sunt din toata tara ) .....dar Clubul nostru - Meses este afiliat si parte integranta a AJVPS Salaj.
Puteti participa la concursurile din CN org de noi fara a fi membrii clubului nostru. De altfel pescarii mei nici nu vreau sa avem in club "traseisti " !!!!

Sper ca ai inteles ideea si mai lasa chestia cu "turatul " ca nu-i cazul ! Vreau sa va lamuresc ...dar cu unii e greu ! Rugamintea mea este sa faceti voi acasa la voi ce doriti si sa ne lasati pe noi salajenii sa ne gospodarim cum credem ! Ce facem noi nu influenteaza cu nimic participarea voastra in CN !

Sus

MesajScris: 08 Mai 2013, 11:26 
Neconectat

iar daca doriti fuii si se strang minim 10kg pot aduce
50ron/kg
pt comenzi pe mp sau la nr 0744 366 920

Sus

MesajScris: 08 Mai 2013, 16:09 
Neconectat
Moderator global

Veronica Ispas scrie:
Noi pescarii de competitie din Salaj, am hotarat sa cotizam si sa avem un fond suplimentar pt concursuri si premii ! Pe cine deranjeaza ????? Intrebarile nu ma deranjeaza , ma deranjeaza faptul ca sunt vreo 2-3 destepti pe acest forum care nu fac nimic sa fie mai bine,... dar sunt Gigicontra tot timpul !!! ;) ;) La noi in Salaj se vede ca avem activitate competitionala in ultimii ani !! La alti ?????? Sau e bine sa loviti acolo unde merge treaba ???? ;) :P

Da-mi un MP cu ei , sa-i banez , cu numele unul sub altul !!! :twisted: :twisted: :twisted:
Mama lor de nomenclaturisti piscicoli !!! :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 08 Mai 2013, 16:11 
Neconectat
Moderator global

nutzu_z scrie:
Vera nu te mai ataca atât că dai dovadă că te incomodează întrebările. Deci încă o dată: un pescar de competiție sălăjean dacă vrea să concureze în Campionatul AGVPS trebuie să mai plătească o taxă extra la clubul Meses???????????? Hai pe bune, tu crezi că e corect așa ceva????

Nutzu , asta nu-i asa grav , dar sa te conduca o femeie ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ce-am mai ras asta toamna pe Sacalaia de unii din Salaj pe tema asta... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 08 Mai 2013, 16:12 
Neconectat
Moderator global

Si acuma , impreuna... :mrgreen:

Sus

MesajScris: 08 Mai 2013, 16:13 
Neconectat
Moderator global

nutzu_z scrie:
Tu cum ai reactiona daca un club din alt judet afiliat la AGVPS ar organiza finala feminina si ti-ar impune sa fii membra la clubul lor ca sa poti participa (fain ar fi sa aiba si o taxa de membru de sa lesini)?????

Rau esti , de la ce echipa ai venit ??? :mrgreen:

Sus

MesajScris: 08 Mai 2013, 16:47 
Neconectat

:lol: :lol: Mor de ras.. :lol: :lol: ma tavalesc pe podele!!! Tudose...daca nu mai ajung viu la Trabucco e numai din vina ta!!!...drept ptr care daca mi se intampla asa ceva sa ceri banii de taxa inapoi de la Gigi si sa-i donezi clubului de pescuit Meses!!!... :lol: :lol: :lol:
Vera scuze...nu m-am putut abtine!!!!... stii ca te iubesc mai mult ca Romica Barsan si Zsolt impreuna... dar sincer ...ma prapadesc de ras!!
A innebunit Tudose!!! clar!!

Sus

MesajScris: 08 Mai 2013, 18:20 
Neconectat

Deci asta va roade ;) ...ca este presedinte ( 2 ani ) o femeie :P , nu ca pescuitul de competitie la noi este varza :evil: :twisted: :evil: :twisted: ??!!!???!!! Nu ca si-au anuntat fazele judetene doar 3 ( TREI ) asociatii judetene din cateva zeci de asociatii !!!!????!!!!
Imi place ...puteti intra in politica !!!! :P :P :P

As vrea sa lasati topicul acesta pt faza judeteana - Salaj ! Va rog nu mai vreau polemici pe aceasta tema . M-am cam saturat. Incercati sa va gasiti alt subiect de discutie ! Multumesc !

Sus

MesajScris: 10 Mai 2013, 20:00 
Neconectat

nu ati inteles ca este un club care are nevoie de bani, iar cea mai buna metoda este sa obligi lumea sa plateasca in plus o taxa abuziva. adevarul este ca si eu fiind membru al asociatiei de la Zalau, am tot dreptul sa glasuiesc. sa fiu sincer si eu m-am saturat de dumneavoastra...eu si nu numai

The more I practice the luckier i get!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 46 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC [ DST ]