Pescuit Stationar

Acum este 05 Noi 2024, 11:37

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 51 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: MAVER , Browning- un rezumat folositor
MesajScris: 08 Mai 2013, 15:34 
Neconectat
Moderator global

Sa nu uit sa te salut,
Wontenga , solemia , arza-te ciorba de banane !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si sa nu uiot , poliglotule suparator de zanderi , ce limbi sti mai bine?
Accra, Acra, Aculo, Adangme, Afatime, Akpafu-lolobi, Ala, Amina, Anga, Anum-boso, Anyimere, Appolo, Asahyue, Bale, Banda, Bawuli, Birifo, Bonduku Kulango, Bouna Koulango, Bowili, Bowiri, Bron, Brong, Buem, Builsa, Bulisa, Buna Kulango, Buru, Busillu Sisala, Cala, Chakosi, Chiripon, Chiripong, Chokosi, Dagaare, Dagara, Dagari, Dagati, Dagbamba, Dagbane, Dagomba, Degati, Degha, Dogaari, Doma, Dwan, Dzama, Dzowo, Ebwe, Efe, Eibe, Eue, Eve, Farefare, Fulbe, Funsile, Gain, Gambo, Gbe, Ghana Birifor, Gua, Gurenne, Guresha, Gurune, Gwa, Hissala, Isaalung, Issala, Janela, Kaakyi, Kabire, Kanjaga, Kantonsi, Kassene, Kira, Kolango, Kom Komba, Koma, Komung, Koni, Konosarola, Koulango, Kpankpam, Krachi, Krakye, Krepe, Krepi, Kulange, Kunda, Kusale, Kusasi, Kyerepong, Kyokosi, Kyongborong, Lafana, Late, Lefana, Lete, Ligwi, Likpakpaln, Likpe, Liwuli, Lolobi-akpafu, Maacina, Mamprule, Manpelle, Mmfo, Mo, Moar, Moor, Mu, Nafaara, Nafana, Namasa, Nankani, Nchimburu, Nchumburung, Nchummuru, Nchumunu, Ngbanyito, Ngmamperli, Nigbi, Nigwi, Nkuraeng, Nkurange, Ntribou, Ntribu, Ntrubo, Nzima, Okere, Ouala, Pantera-fantera, Pasaale, Paxala, Pepesa-jwira, Popo, Prang, Safalaba, Safalba, Safali, Santrokofi, Sefwi, Sentrokofi, Sia, Sideme, Sisai, Sisala Tumu, Siti, Sitigo, Siwuri, Siwusi, Southern Dagari, Southern Sisaala, Tampele, Tamplima, Tampole, Tampolem, Tampolense, Tamprusi, Tchokossi, Tegbo, Tiokossi, Tshala, Tsie, Tuba, Tutrugbu, Vagala, Vhe, Waali, Wala, Wasaw, Wassa, Weela, Weila, Wiila, Yare, Yarsi
Unde nu te descurci prea bine , o sa te pun in legatura cu Tica ! Daca bea ceva le vorbeste pe toate !
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 08 Mai 2013, 15:43 
Neconectat

alintudose scrie:
Sa nu uit sa te salut,

Mai " noobi " al pescuitului...( habar n-am ce vrea sa insemne dar sunt de acord cu baietasul ala de mai sus!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:...dac-o fi vreo insulta imi cer scuze de pe-acuma! )... Ciorba se face de alune si bananele se prajesc...dar nu vreau sa te avansez in subtilitati culinare!!!...mai bine du-te pe forumul cu cainele si spune-ne cum il cheama pe "virsli" ca daca nu cica Sekasiu ii ramane numele.
Nas cu acte in regula frac'to vitreg irlandez .... la betie!!!

Si-n legatura cu limbile din Ghana: poate nu-ti vine sa crezi dar ai uitat cateva...nu multe, vreo 3-4... si ai dublat cateva ( adica dialecte ale aceleiasi limbi!! adica cum ai zice ca tu vorbesti albaneza!!!) dar nu-i bai... iar Irish le vprbeste pe toate daca bea apa!!!!... ca daca se da la Jimbim nu mai vorbeste nici romana!!!!
Daca ghicesti din ce etnie e actualul presedinte dau o bere cand ne vedem!!!

Te salut si eu si te vad cat de curand eventual la Trabucco!!!...vino si cu cainele si cu BMW-ul!!! :? :?

Sus

MesajScris: 08 Mai 2013, 15:59 
Neconectat
Moderator global

ALDO pe acte sau dupa cum il striga fii-miu SATAN , nume tipic de vizsla . :P
Nas din Irlanda i-ar mai lipsi ...(bea bere , vin , cafea , n-a refuzat pana acum decat catelul de usturoi , in rest...)

Sus

MesajScris: 08 Mai 2013, 16:01 
Neconectat
Moderator global

truia scrie:
alintudose scrie:
Sa nu uit sa te salut,

..............
Daca ghicesti din ce etnie e actualul presedinte dau o bere cand ne vedem!!!

Te salut si eu si te vad cat de curand eventual la Trabucco!!!...vino si cu cainele si cu BMW-ul!!! :? :?

Dupa cum ai pus intrebarea... cu etnia... hmmm... or fi ajuns rromii si acolo ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hai sanatos , ca berea o dam pe rand ! :lol: :lol: :lol: Se bucura Ruxandra ! :P

Sus

MesajScris: 08 Mai 2013, 17:29 
Neconectat

alintudose scrie:
corneadani scrie:
........Fara a fi partinitor cu dl. Truia pe care il respect si despre care am auzit lucruri bune si interesante si in afara forumului........................Fara lipsa de modestie recunosc in fata d-lui Truia ca deocamdata ma regasesc la categoria "broasca".Imi cer scuze daca interventia mea a deranjat pe cineva.

Doamne , unde drac ai auzit lucruri bune de Truia ? Poate la insectar...ca n-a evadat si n-a violat vreo baba(astea erau lucrurile cele interesante)... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Si el tot broscoi ramane , indiferent cine-l pupa... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Na , vorbitor de ghaneza si alte 4 dialecte , ce mult astept sa postezi ! :lol: :lol: :lol: :lol:

Treaba cu "cine-l pupa"... trebuie sa va spun ca la mine nu prea tine,iar cea cu "si el tot broscoi ramine"... ma flatati domnule Tudose.

Sus

MesajScris: 08 Mai 2013, 19:38 
Neconectat

truia scrie:
hai mai bine sa vorbim de bete ca asta era idea... si de aprins ma aprind... de ce?...pai vine unu pe care nu-l cunoaste nimeni...adica chiar asa, da-te-n vileag sa stim si noi cine esti...parca asa ar fi mai corect!...si te ia la intors din vorbe!!!... asta daca n-ai fi cumva vreo clona d'a lui Tica ca ala e maestru in lucrarile sub acoperire...
Sincer... pe topicul asta in afara de tine si nenea Stiuca ...toti ailalti sunt cunoscuti... adica oameni care se stiu de ani buni!
Daca esti asa de bine intentionat de ce nu spui si cine esti... ca Ion si Gheorghe sunt multi !!! ;) ;)

Cetatene Truia....ai vreo problema cu Tica!!!!!! :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mai suna-l,inca o data,pe Skype ;) ...insista ;) ...c'o imbatranit saracu si nu mai aude bine :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 09 Mai 2013, 06:48 
Neconectat

esox.zander scrie:
ION scrie:
esox.zander scrie:
domnilor colegi pescari,

cred ca am fost inteles gresit............eu nu fac reclama si nu am interese de promovare a nici unei firme..........deci cine doreste sa cumpere o calitate ,se va informa si apoi va trece la fapte!

eu am sugerat ca se poate achizitiona si altceva ..........................

despre firma despre care am facut vorbire,e normal ca majoritatea sa nu fi auzit deoarece face numai produse pentru competitie si strict pentru clubul lor..........informatii pentru doritori se gasesc pe net!

iar tipic romanesc,cand nu ajungem la struguri spunem ca sunt acri,sau .................il denigram pe celalalt!

cei care pescuiesc cu marcile disputate,ar fi mai ok daca ar incerca sa ajunga in marile concursuri internationale cat mai aproape de podium..........

noi romanii ne pricepem la de toate si de fapt..............la nimic,dovada performantelor noastre ca natie!

fir intins tuturor!!!!!!!!!!!

Draga colega , nu as vrea sa iti faci o parere proasta despre pescarii de stationar dar vreau sa iti zic ca partenerii pe care ii ai in discutiea asta (mai putin Jolt :roll: ) sunt un pic cam noobi in ale pescuitului.....sunt mai mult pescari de net...in rest toate cele bune...app de Casini...rubesienele lui , in mare parte sunt facute la Daiwa....si o parte din match-uri tot acolo.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
domnul meu,

casinni este actionar la Italica(nu stiu daca majoritar!)...........pe "jucariile "mele scrie....by Italica..............si eu sunt de acord ca daiwa are colaborare cu casinni,
am vazut la cineva casinni fortexa...........niste chinezisme ordinare,probabil contrafacute sau gama cea mai ieftina si de slaba calitate a lui casinni!

despre pescuit..........fiecare cum poate!
sa ai fir intins si sa-ti fie bine!
respect,

zici de casini fortexa ca sunt chinezarii,in ce sens?
ca eu tocmai achizitionez o varga de 8m,ai avut asa ceva?

Sus

MesajScris: 10 Mai 2013, 09:04 
Neconectat

mersi de råspuns :idea: esoxule :!: ,da dacå må luam dupå tine ratam o vargå bunå.
cineva mi-a dat un sfat bun,oricum pata era puså pe vargå.
dar vå rog nu mai dati dume aiurea care nu a-ti avut un produs :mrgreen:

Sus

MesajScris: 10 Mai 2013, 15:59 
Neconectat
Moderator global

corneadani scrie:
alintudose scrie:
corneadani scrie:
........Fara a fi partinitor cu dl. Truia pe care il respect si despre care am auzit lucruri bune si interesante si in afara forumului........................Fara lipsa de modestie recunosc in fata d-lui Truia ca deocamdata ma regasesc la categoria "broasca".Imi cer scuze daca interventia mea a deranjat pe cineva.

Doamne , unde drac ai auzit lucruri bune de Truia ? Poate la insectar...ca n-a evadat si n-a violat vreo baba(astea erau lucrurile cele interesante)... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Si el tot broscoi ramane , indiferent cine-l pupa... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Na , vorbitor de ghaneza si alte 4 dialecte , ce mult astept sa postezi ! :lol: :lol: :lol: :lol:

Treaba cu "cine-l pupa"... trebuie sa va spun ca la mine nu prea tine,iar cea cu "si el tot broscoi ramine"... ma flatati domnule Tudose.

Ma gandeam sa-l pupe vreo printesa , ca-n basme... doar nu crezi ca ma gandeam sa-l pupe Tica , pe dinti , cu baros de 10 kile... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 10 Mai 2013, 19:12 
Neconectat

singeorzan daniel scrie:
mersi de råspuns :idea: esoxule :!: ,da dacå må luam dupå tine ratam o vargå bunå.
cineva mi-a dat un sfat bun,oricum pata era puså pe vargå.
dar vå rog nu mai dati dume aiurea care nu a-ti avut un produs :mrgreen:

----------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------

n-am putut sa-ti raspund ca am fost la peste.........
da stiu vanzatorul si varga...........este grea,are sageata mare ,este facuta in china...........cassini adevarate sunt facute la italica!(cred ca o poti folosi la crap......la altceva nu stiu.............daca ai cumparat-o o vei pipai si vei vedea...........daca vrei detalii despre vergi si scule casini adevarate,este un tip in suceava care stie multe..........intreaba-l.............)

pe cea de 6m vanzatorul pretinde ca a vandut-o,dar de fapt a dat-o la inelat si a devenit bologneza............daca vrei sa stii ca spun adevarul te pun in legatura cu cel care a inelat-o!

a incercat sa o vanda mai multor insi.................

ma opresc cu detaliile ca nu vreau sa intru in polemica cu nimeni...................am sperat ca pe acest forum oamenii se sfatuiesc si se ajuta reciproc,dar am gasit altceva!

oricum .....fir intins!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 51 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul

Ora este UTC [ DST ]