Ei bine si daca tot am fost singurul care a stat 3 zile pe balta(de pescuit am pescuit doar doua din aceste 3 zile fiindca vineri am fost un pic "lovit" din cauza a niste vin de la un anume staret... cu ceva pacate
) se merita cateva cuvinte despre balta si pescuit.
Cand am ajuns joi, am vorbit cu dl. Nicu care a fost foarte receptiv si ne-a lasat sa pescuim pe pista de sub stadion si ne-a permis si camparea acolo...dar fiindca imi desfacusem deja betele si recunosc... am fost lenes, joi am pescuit la malul spart unde am prins ok, dar m-a zapacit vantul.
Vineri am pescuit de-am rupt... vreo 15 min. dar in schimb a pescuit Marius pt. noi toti si a prins f. bine.
Sambata au aparut si 4 baieti din Bulgaria pe care i-a convins Sorin Bazarinca sa punem cate 50 de lei in caciula(stia el de ce
!) si apoi am facut o amicala de 5 ore in care toate lumea a prins bine. S-a inceput la match dupa care pestele a venit in mal si majoritatea au dat la rube, iar Bogdan fiindca a fost lenes si a lasat rubeziana acasa a dat cu varga de 10.
Peste nu a fost putin si nici mic, drept dovada si cantitatile bune pe care le-a facut mai toata lumea.
Felicitari lui Sorin care a dat tare repede din manute la rubeziana si uite asa ne-a luat banii si lui Bogdan care a facut niste bicepsi si antebrate cu aracul lui.
Una peste alta o iesire superba cu niste baieti tare de gasca, mult peste si o vreme de vis!
P.S. Prezent de pe acum si la urmatoarea "Fecioreasca"!