Pescuit Stationar

Acum este 15 Noi 2024, 15:28

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 46 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Faza pe judet - Salaj
MesajScris: 14 Mai 2013, 13:06 
Neconectat

Eu personal salut initiativa Dnei Veronica Ispas si sustin aceasta idee.

E o varianta de actiune (nu de pasivitate) de a face ceva ptr. pescuitul de competitie, fiindca sunt convins ca banii colectati de club nu vor merge pe ciolane, tocanite sau alte nevoi trupesti, ci vor fi ptr. pescuitul stationar.

Este o modalitate neortodoxa, o impunere si din punctul asta de vedere varianta lui Nutzu cu taxa de organizare poate era mai buna, insa, pe de alta parte, prefer varianta directa, datorita anumitor lacune de organizare si gestiune a banilor AGVPS.

In fond, stiti ca am propus o taxa de participare la concursurile AGVPS, practic prin acest Club, Dna Vera legitimeaza aceasta taxa, iar destinatia banilor sunt convins ca va fi cea corecta!

Deci, felicitari Dna Vera!

Sus

MesajScris: 14 Mai 2013, 13:53 
Neconectat
Moderator global

RaduDan scrie:
alintudose scrie:
Iarasi trebuie sa te racoresc...
Adevarat , ORICE CLUB are nevoie de bani.
FALS - nu poti sa obligi pe nimeni sa plateasca daca nu vrea. Apropos , tu de ce ai platit? Ca este o explicatie , un motiv...
Oamenii care sunt membrii acolo platesc si vad ca sunt sustinuti in CN de acel club.Probabil de aceea platesc si sunt multumiti. Nu cred ca este restrictionat accesul vreunui pescar din Salaj sa participe la CN daca nu este membru al acelui club.Oricum , TREBUIE sa fi membru AJVPS ca sa intri in CN.
Pana aici sper ca m-ai putut urmari...
ACUM , multi ar dori sa fie sustinuti de acel club , in special financiar , FARA a face nimic in schimb. Este o problema universalo-pescareasca , veche ca o legenda si adevarata ca o teorema...
Atata timp cat membrii acelui club n-au nimic de obiectat , chiar nu va inteleg pe voi , din exterior. Exista AG , pot schimba conducerea , statutul , tot ce vrea p...la lor , prin vot , daca nu le convine. Insa , tot din discutiile cu cei din Salaj , chiar in barci , la Sacalaia , nu s-a exprimat nimeni ca n-ar fi ceva ok , culmea , o sustineau pe Vera. Asta fara sa stie cine sunt , ca o cunosc , etc...
CONCLUZIE - lasati-o naibii de treaba , trebuie sa futeti si sa scuipati tot ce-i bun? Nu ca nu se fac greseli , dar se incearca sa se miste ceva. Insa , permanent , unii trebuie sa fie de-a latu'.
FINAL- fute-i pe cei de la Cluj , prea le-a trecut usor judetul... dar , vorba BUG , "n-ai fost acolo..." :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Deci, fara deci:) sunt membru AJVPS Salaj, nu si CSPS Meses, asadar, in mod normal cu restul lumii, ma astept sa pot concura liber, fara a fi obligat sa mai platesc o taxa care sa-mi permita acest lucru. Eu stiu ca asociatia si apartenenta la aceasta este cea care iti da dreptul sa concurezi si nu clubul, cel putin asa e deocamdata.
Un club sportiv este acelasi, are aceleasi indeletniciri, obligatii. Sa atraga sportivi de clasa, sa atraga sponsorizari, etc. Cam ca si la fotbal. Or eu nu am auzit de fotbalisti care sa fie obligati sa plateasca pentru a juca intr-o echipa....E cam pe dos. In fine. Sa nu se inteleaga gresit, legitimarea e una, iar sustinerea financiara e alta. Momentan cred ca este una si aceeasi, sau cineva, undeva nu intelege. Mai exact, platesc X lei pentru legitimare, iar clubul asigura o serie de facilitati din sponsorizari, chiar daca la inceput nu toate...Sau nu?
Nu fut si nu scuip ceea ce e bun, ci ceea ce pute si se face subiectiv, discretionar, etc. Cum spuneam, sunt membru AJVPS Salaj si imi permit sa critic...sa injur ca si altii nu...
In fine, nu ma mai balacaresc pe aici ca nu e cu cine. Sunt putini cei cu minte si pe care o si folosesc, iar cei direct implicati, o au doa pentru a nu le pluti capul cand se scufunda sub apa...

Acum , (deci fara deci) nu stiu cat este taxa respectiva. Si nu stiu daca nu poti concura fara a fi membru al clubului. Insa nu-i cazul persoanei tale cu multa minte , vezi sa nu cazi in apa cum ti-a cazut rubesiana la Ben , ca te scufunzi si te inneci , de atata minte(n-am zis greu de cap...) Avantajul celor ce plutesc... :mrgreen:
Si sa nu uit , tu , aceast atotstiutor si atotfacator , cand ai participat la ultimul concurs , unde si de ce. Ai vrut la Salaj si nu te-au acceptat? Sau ai vrut la Cluj? Ca poate reusesc sa mai scot ceva aer din cutia craniana daca ma ajuti cu informatiile astea...
Sau doar vrei sa stai de-a latul la orice? Se incearca sa se faca ceva , dar , ca de obicei , cineva(ghici cine) este din nou de-a latu'. Cand ai fost ultima data la un concurs AGVPS ? Sau doar iti dai cu parerea ? Si sa fiu indiscret (nu cred ca voi primi raspuns) de ce vrei sa fi membru la o asociatie din alt judet , de ce nu la tine acasa? Ca daca mergeai la concurs ti-ar fi suportat si tie o parte sau integral cheltuielile. Dar daca nu mergi , care-i problema? Vrei si tu ceva cadoo'? Daca vrei doar sa pescuiesti pe apele lor , este suficient sa fi membru AJVPS Salaj. Dar obosesc si eu sa mai continuam. Haidi pa. ;)

Nutzu , nu ma refeream la tine cu scuipatul , tu esti doar cu fututul... :lol: :lol: :lol: :lol: Tu numai lucrai in echipa cu Radu Dan , el scuipa , tu futi , asa-i bine ? :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 14 Mai 2013, 14:20 
Neconectat

:lol: :lol: :lol:
Auzi Nutule ce se zice despre tine, nu intamplator esti tisul meu :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 14 Mai 2013, 17:35 
Neconectat

glukas scrie:
Eu personal salut initiativa ..... fiindca sunt convins ca banii colectati de club nu vor merge pe....alte nevoi trupesti.....

Ma esti nebun??? :shock: :shock: ...Pai ai tu dovezi certe ca cineva a dat banii AGVPS-ului la curve!!!????
daca da: Inainte sau dupa?...aci intreaba pe Suciu...ca stie el...cica i-a spus cineva!!! :P :P
Asta ne mai lipsea!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Or sti astia de la Slaj ce fac...!! d-aia or fi pus o femeie sa fie sef!!! :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 14 Mai 2013, 17:39 
Neconectat

alintudose scrie:
.... Nutzu , nu ma refeream la tine cu scuipatul , tu esti doar cu fututul... :lol: :lol: :lol: :lol: Tu numai lucrai in echipa cu Radu Dan , el scuipa , tu futi , asa-i bine ? :lol: :lol: :lol:

Oare asa sa fie?...avem ceva antecedente pe langa o linie ferata anume...dar eu stiu ce sa zic? :? :? :?
Dupa avatar ar parea ca e invers... stiti si voi ce renume au magarii la futut!!! :shock: :shock: :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vera te iubesc!!! :roll: :roll: ... ai cel mai tare topic de pe forum! Demult nu m-am mai distrat asa!!! :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 14 Mai 2013, 18:05 
Neconectat

Multumes de iubire , dar topicul meu era pt altceva !!!!Ati deviat serios de la subiect !!! ;) ;)

Sa recapitulam.....pescarii de competitie din Salaj , membri ai AJVPS Salaj au hotarat ca vor sa aiba un club sportiv, ca vor sa aiba o anume cotizatie, ca vor sa aiba fonduri de premiere , samd..... !
Nu v-am invitat pe nici unul dintre voi sa va inscrieti in asociatia noastra, nu v-am obligat sa faceti cum facem noi ,....! Inscrierea intr-o asociatie nu este obligatorie ...este optionala ! Asa ca .....nu inteleg ce tot bateti apa in piua !!!!!
Voi faceti ce vreti , noi facem cum credem noi ca este mai bine ! Si sa intelegeti ca ne-am intalnit toti pescarii de competitie si ne-am sfatuit si asa am hotarat ( punct ) !
Cui nu-i convine .....sunt alte zeci de asociatii in care sa se inscrie !!!!!! Care-i baiu ????????????????????! :P :P :P :P

Asa ca va rog sa discutati pe alte topic-uri pb voastre , ale noastre le rezolvam noi !!!!! :P :P

Si daca tot va place asociatia noastra asa mult , intrati pe www.ajvpssj.ro si o sa ne cunoasteti si mai bine !!!!! ;) ;)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 46 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5

Ora este UTC [ DST ]