@truia
Scoate si mie te rog din regulament paragraful in care scrie ca problema trebuie rectificata imediat, eu nu am inteles asta...da-mi din cel oficial in engleza ca ma descurc eu
. Nu vreau sa te contrazic dar vreau sa fiu sigur ca nu am citit eu alte balarii ....pentru ca eu nu am vazut nicaieri scris ca trebuie rectificata problema imediat si eliminarea era la recidiva din urmatoarea competitie oficiala (scria clar ca avertismentul ramane valabil 3 sau 4 ani...) .
Cat despre calitatea juvelnicului nu contest, ai dreptate , conteaza cel mai mult din ce si cum este facut , dar totusi omul voia juvelnic pentru partide uzuale si poate nu cara cu el la fiecare partida toate nenorocirile cu, care umpli 2 masini si pe care le carei la o competitie ..... Eu nu spun sa faca asa cum spun eu , dar m-am lovit de foarte multe ori de problema mirosului , timpului de uscare (cateodata ramai la pescuit pana iese luna pe cer daca e o zi buna) si chiar nu e funny sa umpli masina si casa cu zamarca daia de peste clocit