Pescuit Stationar

Acum este 15 Noi 2024, 23:28

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 14 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: FINALA U 18 - se muta de la ALBA !!!!
MesajScris: 10 Mai 2013, 16:25 
Neconectat
Moderator global

Doresc sa anunt pe aceasta cale ca Finala U18 baieti nu va mai putea fi gazduita anul acesta la Alba ,

urmand a fi organizata de Vera , deodata si impreuna cu Finala U18 Feta si Finala Nationala Senioare.
O rog pe ea sa posteze detaliile pentru cei interesati.

Sus

Subiectul mesajului: Re: FINALA U 18 - se muta de la ALBA !!!!
MesajScris: 13 Mai 2013, 21:20 
Neconectat
Moderator global

:idea:

Sus

MesajScris: 14 Mai 2013, 18:48 
Neconectat

nu vrei sa iei u18 fete si sa le tii cand poate muschiul dv in iun max 15 iul dar rezonabil pt finalele seniori . sunt 3-4 fete care stiu pescui si intr-o baltoaca . august este f aglomerat si pentru pescari si pentru colegii de serviciu ai pescarilor .

Sus

MesajScris: 15 Mai 2013, 13:58 
Neconectat
Moderator global

Din pacate sunt probleme cu pestii... Nu altceva...

Sus

MesajScris: 16 Mai 2013, 07:15 
Neconectat

:lol: :lol: :lol: no problem :!: fara pesti :!: tragem castigatoarea la sorti :mrgreen: oricum este mai bine decat august . eu probleme cu concediul , Maty , 3 copii in concurs simultan , bagaje , mentenanta , indicatii plus participarea la CN in perioada apropiata , Antal participarea la CN . :P

Sus

MesajScris: 16 Mai 2013, 07:44 
Neconectat

Nitu V scrie:
:lol: :lol: :lol: no problem :!: fara pesti :!: tragem castigatoarea la sorti :mrgreen: oricum este mai bine decat august . eu probleme cu concediul , Maty , 3 copii in concurs simultan , bagaje , mentenanta , indicatii plus participarea la CN in perioada apropiata , Antal participarea la CN . :P

Domnu Nitu ...de ce nu face-ti finala prin telefon ????? :lol: Sunt foarte multe concursuri si este greu sa participi la toate ! ;) :roll:

Sus

MesajScris: 16 Mai 2013, 14:08 
Neconectat

Doamna Ispas , cand sunt unul dupa altul , in anumite conditii , doua sunt prea multe . in august tot romanul vrea concediu . fetele u18 , cadetii , etc , nu pescuiesc sub presiunea mondialelor . era mai simplu sa se tina finala in iunie mai ales ca nu sunt calificari. veneam pe Varsolt , ne organizam singuri , stim sa arbitram , stim sa cantarim . Dv vreti sa pregatiti mondialele prin finala din august . este bine gandit doar ca u18 nu merg la mondiale . asa cum am spus Maty si Antal participa la cn . anul asta Dumnezeu cu mila dar vorbesc si eu poate tinem cont la anul .

Sus

MesajScris: 16 Mai 2013, 19:25 
Neconectat

Nitu V scrie:
Doamna Ispas , cand sunt unul dupa altul , in anumite conditii , doua sunt prea multe . in august tot romanul vrea concediu . fetele u18 , cadetii , etc , nu pescuiesc sub presiunea mondialelor . era mai simplu sa se tina finala in iunie mai ales ca nu sunt calificari. veneam pe Varsolt , ne organizam singuri , stim sa arbitram , stim sa cantarim . Dv vreti sa pregatiti mondialele prin finala din august . este bine gandit doar ca u18 nu merg la mondiale . asa cum am spus Maty si Antal participa la cn . anul asta Dumnezeu cu mila dar vorbesc si eu poate tinem cont la anul .

De ce credeti ca U18 nu ar merge la mondiale ????? Sunt echipe care au concurente foarte tinere in componenta . Dar eu la fetele mele inca nu am vazut dorinta si ambitia de a merge mai sus !!!!!!!!!!!!!!!! Eu am vrut toate fetele impreuna ! Ne cunoastem , vorbim, concuram si cresc alaturi de noi . Credeti ca este rau ???? Sa o vada pe Cristina , pe Carolina si restul ...cum concureaza , credeti ca este rau ? Eu va astept cu drag la mine in Salaj !

Sus

MesajScris: 17 Mai 2013, 21:07 
Neconectat
Moderator global

Mai sunt BAC-uri , simulari , etc... Asta este , doritorii la Vera. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 18 Mai 2013, 11:47 
Neconectat

Vreau si eu la finala U18!!...am trecut simularile...am trecut si bacu' (acu mai bine de 30 de ani!!)!...ma lasa si mama si tata sa vin... :geek: :geek: :geek:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 14 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC [ DST ]