Nitu V scrie:
Doamna Ispas , cand sunt unul dupa altul , in anumite conditii , doua sunt prea multe . in august tot romanul vrea concediu . fetele u18 , cadetii , etc , nu pescuiesc sub presiunea mondialelor . era mai simplu sa se tina finala in iunie mai ales ca nu sunt calificari. veneam pe Varsolt , ne organizam singuri , stim sa arbitram , stim sa cantarim . Dv vreti sa pregatiti mondialele prin finala din august . este bine gandit doar ca u18 nu merg la mondiale . asa cum am spus Maty si Antal participa la cn . anul asta Dumnezeu cu mila dar vorbesc si eu poate tinem cont la anul .
De ce credeti ca U18 nu ar merge la mondiale ????? Sunt echipe care au concurente foarte tinere in componenta . Dar eu la fetele mele inca nu am vazut dorinta si ambitia de a merge mai sus !!!!!!!!!!!!!!!! Eu am vrut toate fetele impreuna ! Ne cunoastem , vorbim, concuram si cresc alaturi de noi . Credeti ca este rau ???? Sa o vada pe Cristina , pe Carolina si restul ...cum concureaza , credeti ca este rau ? Eu va astept cu drag la mine in Salaj !