corneadani scrie:
Am cumparat de la acest user o mulineta Cormoran cu ceva timp in urma.Starea mulinetei nefiind conforma cu ce mi-a fost prezentat in convorbirea telefonica pe care am avut-o cu "eduard stefan" am convenit de comun acord sa ii trimit mulineta in schimbul returnarii banilor intr-o anume data a lunii urmatoare.In final, la data stabilita "eduard stefan" nu mi-a mai raspuns la telefon.Deci: am luat TEAPA !!!!!!!!!!!!. Multumesc "eduard stefan".
Domnule Cornea
M-ati sunat cumva pe numarul acesta pe care il am afisat in anunt si eu nu v-am raspuns?...acel numar vechi a fost pierdut iar de acel mic defect de la mulineta ati stiut de la inceput,v-am spus ce problema are si ati fost de acord sa vi-o trimit..va rog frumos sa nu faceti acuze
Cand mi-ati trimis banii in cont tot eu v-am cautat aprope 4 zile sa-mi trimiteti datele de contact ca dumneavoastra nu ma mai suna-ti...deci daca era sa fiu un neserios nu va cautam sau putea-ti sa-mi trimiteti un mesaj privat pe acest forum sau sa-mi postati si sa luati legatura cu mine
Chiar credeti ca ma faceau 80 ron pretul la care vi-am lasat mulineta....stiti bine si vi-am spus ca vi-o las la pretul asta deoarece nu se aude caraitul la frana...iar dumneavoastra mi-ati zis ca are problema ca nu sare pickap-ul singur cand invartiti de mulineta...ma-ti sunat la o saptamana dupa ce a-ti primit-o si am fost totusi de acord sa mi-o trimiteti inapoi,dar daca dumneavoastra nu mi-ati dat nici un mesaj aici sau sa postati ce vina am eu
Am vandut o multime de produse pe acest forum si pe altele si nu am avut reprosuri,ba chiar mi-au fost trimisi bani in cont pentru a le cumpara la anumiti useri de pe acest forum diferite produse pe care nu le gaseu in zona respectiva...mi-a trimis cineva 160 ron pentru ai cumpara o husa Formax si l-am ajutat pe om pentru ca asa este frumos