Sa ne reamintim din realizarile lui Popescu
bogdansalk scrie:
...pacat ca eu unul am incredere in el si ceea ce vrea el sa faca dar nu este ajutat,trebuie sa merga prin alte jud sa rezolve ceea ce vrea sa faca pt jud alba.
apsscobarul scrie:
Bogdane se pare ca esti mai nou pe saiturile de pescari si inca tanar si nu ai avut onoarea sa-l cunosti pe Popescu zis nea faneeeeeeee ,dar o sa te lamuresti si tu in curand.
Ca sa te lamuresc incerc sa ti-l descriu in cateva cuvinte : - este un fripturist care minte cu nonsalanta si te fura in fata de la cea mai mica suma pana la cat se poate, un profitor care nu cred ca a platit vreo data din banii lui la restaurant, frapeza cu citarea la infinit la cateva articole din cele vreo 5 legi pe care le-a citit ...
Ca om ce sa-ti spun marele inginer atat de mult a fost iubit la locul de munca incat la revolutie (1989) colegii de servici l-au zidit in birou, ca presedinte la
Asociatia Pescarilor Sportivi Alba pe care a bagato in faliment nu a facut alceva decat a pierdut peste 800 milioane bani vechi cu procesele intentate de el si pierdute toate cu AGVPSR,AJVPS Alba, Domeniul Public, Apele Romane etc. Cu aceasta as. a facut cateva proiecte, balta Noslac, balta Aiud iar dupa ce si-a luat comisioanele pe firma proprie le-a abandonat.
A mai facut o
Federatie de pescuit si o
as. APULUM pe care le-a falimentat dupa ce le-a folosit ca si CHIOSCURI de vanzare de permise, la aceasta as. a avut un singur angajat Suvaina Ioan pe care nu l-a platit 6 luni acesta fiind nevoit sa-si castige drepturile salariale in instanta.
Acum are o
as.Clubul Sportiv Cetate Alba (pentru pescari sportivi de performanta), si o alta
Federatie Sportiva(de data asta) prin care nu face altceva decat vinde permise de pescuit ilegal le taie chitante la pescari pe care scrie 40 lei cotizatie de membru dar nu le da nici o legitimatie fiindca dupa cum spune el pescarii legitimati la as. sportive trebuie verificati medical, facute contracte intre as. si ei etc......
Iar ca sa puna mana pe pescuitul din Romania nu numai cel de performanta a mai facut o federatie de carton prin care a mai amagit cateva asociatii sa le ia banii ca sa se afilieze la el, promitandeu-le marea cu sarea.
.
.
.
etc.
Sper ca nu ti-am stirbit increderea iar pentru jud. Alba cu
trei asociatii si doua federatii (cu membrii fondatori parlamentari de Alba care l-au ajutat pana si-au dat seama cine e nea faneeee si l-au exclus din APSAlba), nu a facut nimic, a facut numai rau ori unde mergem si spunem ca suntem de la o asociatie de pescari din Alba suntem etichetati asa : aaaaaaaaaa..... din Alba ..... de la Popescu
Inainte sa ai incredere in cineva trebuie sa-l cunosti
Cu stima