Pescuit Stationar

Acum este 02 Noi 2024, 20:39

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 48 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Pentru cei mai putin documentati !
MesajScris: 30 Mai 2013, 11:19 
Neconectat

http://frpsc.ro/federatia-romana-de-pes ... iere-cips/

Ar fi indicat sa intrati pe lincul de mai sus !

Sus

Subiectul mesajului: Re: Pentru cei mai putin documentati !
MesajScris: 30 Mai 2013, 11:31 
Neconectat
Moderator global

Eu vreau s-o vad pe aia prin care CIPS-ul accepta afilierea ;)

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 30 Mai 2013, 11:32 
Neconectat

si eu vreau sa vad un lot care pleaca fara acordul ministerului ! :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 30 Mai 2013, 11:35 
Neconectat

Eu nu inteleg cum s-a facut Federatie, daca pescuitul nu-i recunoscut ca sport ??
Din cate stiu eu doar sporturile recunoscute pot avea Federatie.
Hmm???

Sus

MesajScris: 30 Mai 2013, 11:38 
Neconectat

din cite stiu federatia e constituita legal ....

Sus

MesajScris: 30 Mai 2013, 12:44 
Neconectat

Florin Aschioape scrie:
din cite stiu federatia e constituita legal ....

O fi mai Florine...tot la fel...si in mod sigur nu din auzite... fututul in cur in scop procreativ e legal in Franta incepand de saptamana asta!!!
Sa ma scuze colegii homosexuali ( daca cumva or fi printre noi...eu personal nu am detectat inca!) ...dar asta nu inseamna ca tot ce e legal e si bun, moral sau sanatos.

Mi-am pierdut 10 min citind bazaconiile de pe situl ala...iti zic eu: credibilitate zero... toate articolele ( chiar si alea in limba Hindi actualmente nefunctionala pe site-ul respectiv) sunt "by Popescu".... numai bazaconii si trancaneala ieftina...un fel de one man show care vrea sa-si gaseasca ocupatie si sa-si dea importanta fara nici un fundament... si mai ales fara bani!!!...ceea ce e si normal din moment ce ma gandesc ca facutul banilor e si scopul acestei circoteci de 3 lei!...

Tot injuram AGVPS-ul...de acord, niste nuli si buni de nimic... dar macar Bentu a insemnat ceva in pescuitul din Romania...si aia dintre pescari ( de ambele sexe) implicati in activitatile AGVPS sunt niste nume...si niste oameni care au ceva semnificatie ptr pescuitul de la noi... In acelasi timp cine e frate Popescu asta?...ce a facut el ca sa aiba macar dreptul sa incerce sa diriguiasca pescuitul romanesc...frate..tu nu vezi ca se poarta ca si cand "federatia" respectiva ar fi mostenit-o de la muma-sa si ca cine stie ce onoare ti-ar face daca-ti ia banii ca sa intri in ea!!!...

Pai daca era intradevar interesat de progresul pescuitului.... dupa toate potlogariile pe care le-a facut... putea sa realizeze ca lumea nu-l vrea ...sa demisioneze si sa lase pa altul sa conduca federatia... da cum sa lase el un posibil banut (inca nefacut ce-i drept!!) pe mana altora!...

E la mintea cocosului: atata timp cat Popescu e acolo federatia asta nu va fi si nu va insemna nimic in Romania...veci!!..oricat de legal sau ilegal ar fi!...si lumea se va duce in continuare la campionatele nationale AGVPS ( de nevoie...ca nu au alta alternativa...si vorba lui Basescu: daca e sa alegi intre doi hoti il alegi pe cel mai putin hot!) ...si de acolo la campionatele mondiale..indiferent de voia sau nevoia lui Popescu si a federatiei sale existente doar pe forumuri de pe internet!

Hai fir intins pritene!!!

Sus

MesajScris: 30 Mai 2013, 20:09 
Neconectat

Se merge la mondiale si la europene fara acordul federatiei!

Sus

MesajScris: 30 Mai 2013, 20:10 
Neconectat

Rog pe moderatori sa mute topicul la discutii generale,vad ca Fane are adepti! :lol:

Sus

MesajScris: 30 Mai 2013, 22:25 
Neconectat

Sa ne reamintim din realizarile lui Popescu ;)

bogdansalk scrie:
...pacat ca eu unul am incredere in el si ceea ce vrea el sa faca dar nu este ajutat,trebuie sa merga prin alte jud sa rezolve ceea ce vrea sa faca pt jud alba.

apsscobarul scrie:
Bogdane se pare ca esti mai nou pe saiturile de pescari si inca tanar si nu ai avut onoarea sa-l cunosti pe Popescu zis nea faneeeeeeee ,dar o sa te lamuresti si tu in curand.
Ca sa te lamuresc incerc sa ti-l descriu in cateva cuvinte : - este un fripturist care minte cu nonsalanta si te fura in fata de la cea mai mica suma pana la cat se poate, un profitor care nu cred ca a platit vreo data din banii lui la restaurant, frapeza cu citarea la infinit la cateva articole din cele vreo 5 legi pe care le-a citit ...
Ca om ce sa-ti spun marele inginer atat de mult a fost iubit la locul de munca incat la revolutie (1989) colegii de servici l-au zidit in birou, ca presedinte la Asociatia Pescarilor Sportivi Alba pe care a bagato in faliment nu a facut alceva decat a pierdut peste 800 milioane bani vechi cu procesele intentate de el si pierdute toate cu AGVPSR,AJVPS Alba, Domeniul Public, Apele Romane etc. Cu aceasta as. a facut cateva proiecte, balta Noslac, balta Aiud iar dupa ce si-a luat comisioanele pe firma proprie le-a abandonat.
A mai facut o Federatie de pescuit si o as. APULUM pe care le-a falimentat dupa ce le-a folosit ca si CHIOSCURI de vanzare de permise, la aceasta as. a avut un singur angajat Suvaina Ioan pe care nu l-a platit 6 luni acesta fiind nevoit sa-si castige drepturile salariale in instanta.
Acum are o as.Clubul Sportiv Cetate Alba (pentru pescari sportivi de performanta), si o alta Federatie Sportiva(de data asta) prin care nu face altceva decat vinde permise de pescuit ilegal le taie chitante la pescari pe care scrie 40 lei cotizatie de membru dar nu le da nici o legitimatie fiindca dupa cum spune el pescarii legitimati la as. sportive trebuie verificati medical, facute contracte intre as. si ei etc......
Iar ca sa puna mana pe pescuitul din Romania nu numai cel de performanta a mai facut o federatie de carton prin care a mai amagit cateva asociatii sa le ia banii ca sa se afilieze la el, promitandeu-le marea cu sarea.
.
.
.
etc.
Sper ca nu ti-am stirbit increderea iar pentru jud. Alba cu trei asociatii si doua federatii (cu membrii fondatori parlamentari de Alba care l-au ajutat pana si-au dat seama cine e nea faneeee si l-au exclus din APSAlba), nu a facut nimic, a facut numai rau ori unde mergem si spunem ca suntem de la o asociatie de pescari din Alba suntem etichetati asa : aaaaaaaaaa..... din Alba ..... de la Popescu
Inainte sa ai incredere in cineva trebuie sa-l cunosti
Cu stima
;) ;) ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 31 Mai 2013, 09:09 
Neconectat

zsolt scrie:
Rog pe moderatori sa mute topicul la discutii generale,vad ca Fane are adepti! :lol:

:lol: :lol: :lol: e ciolanul mare :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 48 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC [ DST ]