Frumoasa balta,cu mult peste si mare,frumoasa pista,frumos concurs,frumoase premii.
Multumim organizatorilor ptr. tot ce neau pus la dispozitie cat si ptr. generozitate.
Felicitari tuturor participantilor,concurenti,arbitri,chibiti,etc.
In prima zi de antrenament(joi) am prins f. bine platica cu chitul de 4 m dar am pus si 13 m intrega si in 15 min. am prins un crap de 7,5 kg. drilul a durat 14 min.pe zona aceia curata,asa ca miam facut calculul ca in acel timp asi fi putut prinde cel putin 15 platici (prindeam 1 pe minut). Deci aprozimatv 4, 5 kg. de care eram sigur !
De aceia am optat sa nu risc dand la crap,mai ales ca era si zona cu mult bradis.
In prima mansa am pescuit pe un loc f. bun si am castigat sectorul.
In mansa a2a am picat pe bradis (standul 8) unde pescuitul era dificil datorita faptului ca veneau palcuri palcuri, de alge pe vad,dar mai ales ptr. ca masinaria aceia care curatase zona de fapt doar o tunsese de la suprafara in adancime cam 60 cm.
Am avut insa(primita de la Dumnezeu)inspiratie sa culc iarba nadind din start pe ia,dar si in timtul concursului,si astfel pescuiam intre suprafata si varfurile ierbii !!
Acolo de fapt stateu pestii dar era dificil sai prizi.
Am dat si la crap cam 15 min.dar fara rezultat, mam lungit mereu spre final dand cu 11,5 m,chiar si cu 13 m.
Multumesc lui Dumnezeu ptr. ca ma ajutat,si mia daruit un asa frumos premiu.(avem mare nevoie)
Multumesc lui Benzar ptr. tot ce mia pus la dispozitie,nada (special concurs),cat si ptr. toate celalalte.
Multumesc lui Tinel colegul meu ptr. tot.
Firentinse baieti si sa auzim de bine,dar sal si facem !