@glukas, vazusem acel filmulet dar mai la inceputul initierii in pescuitul la match si nici nu inteleg italiana, insa din imagini am dedus ca sondeaza apa cu o lanseta separata pe care are montata o pluta de 25g si ca plumb utilizeaza o sonda de 30g, adica diferenta de 5 g. Din ce am vazut foloseste o pluta culisanta iar dupa ce a gasit adancimea cred ca o marcheaza pe bat, caci altfel nu vad cum procedeaza.
In alta ordine de idei, am bagat la cap ce mi-a explicat d-ul Adi Suciu si voi incerca asa cum mi-a relatat.
O dilema care ma framinta si nu vad inca luminita de la capat ar fi ca , daca dau cateva talere jos , sondez apa si trag plumbul sub pluta, raman cu acele talere scoase ”in aer” (adica in trusa) iar daca fac astfel cu 6 plute se aduna un pumn de talere care cine mai stie care si de unde e si ce greutate are. Singura solutie e sa le strang intr-un compartiment si sa le folosesc indiferent de pluta la momentul cand am nevoie de ele. Mai exact echilibrare la ”ochi”. Asa este?
@alintudose, in planul indepartat spre dreapta se vede d-ul GIGI iar in stanga este duba TRABUCCO.
Uploaded with
ImageShack.us