Pescuit Stationar

Acum este 15 Noi 2024, 19:30

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 77 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Club WM Italia 2013
MesajScris: 09 Iun 2013, 20:01 
Neconectat

Tristete mare.... N-am dormit toata noaptea cu gandul la baieti!!...
Nu stiu daca ati vazut pe ala care recita pe youtube "Capra cu trei iezi" pe tiganeste... zice la un moment dat:
" In fine!!!...Sa moara mama daca mai zic nimic!!!"

Tot asa si eu!!.... :( :( :( :(

Sus

MesajScris: 09 Iun 2013, 20:47 
Neconectat

no asta e scorul,dar mai departe.
ca spectatori nu ne convine,dar ca si concurent ce sa mai zic.
capul sus si mai departe

Sus

MesajScris: 10 Iun 2013, 06:45 
Neconectat

Felicitari baieti pentru efort!!! Asteptam reactii din partea voastra. Felicitari pentru performantele individuale din ambele zile!!!

Totusi.... eu personal as vrea sa stiu ce a mers mai slab a doua zi..;).

Felicitari deosebite prietenului meu Eugen!!!!

Sus

MesajScris: 10 Iun 2013, 07:05 
Neconectat
Moderator global

Felicitari si la mai mare!!!!!!!

Sus

MesajScris: 10 Iun 2013, 07:31 
Neconectat

Felicitari!! O sa fie mai bine la anu! :D

Sus

MesajScris: 10 Iun 2013, 10:46 
Neconectat

Este o realizarea ca ati concurat la un mondial si sunt deosebite rezultatele , mai ales cele din prima zi !!!!!!!!!!!!!! FELICITARI !!!!

Sus

MesajScris: 10 Iun 2013, 11:23 
Neconectat

Felicitarile mele baieti!
Respect Eugen Baltac!

Sus

MesajScris: 10 Iun 2013, 17:32 
Neconectat

Felicitari tuturor, cu o mentiune speciala pentru "Tinereţe" şi Nutzu, care au avut cât de cât constanţă în evoluţie! Bravo Alin! Bravo Pelicanu! Bravo toţi ceilalţi! Nu trebuie să vă întristeze evoluţia oscilantă. Poate avea "n" motive.
Aşteptăm cu toţii să ne povestiţi şi nouă câte ceva din concurs!!!

Sus

MesajScris: 10 Iun 2013, 19:59 
Neconectat

Uszkay Istvan scrie:
Felicitari tuturor, cu o mentiune speciala pentru "Tinereţe" şi Nutzu, care au avut cât de cât constanţă în evoluţie! Bravo Alin! Bravo Pelicanu! Bravo toţi ceilalţi! Nu trebuie să vă întristeze evoluţia oscilantă. Poate avea "n" motive.
Aşteptăm cu toţii să ne povestiţi şi nouă câte ceva din concurs!!!

Nea Pityu... da-mi voie sa nu fiu de acord cu ce spui... care constanta?... pai daca e s-o luam la propriu singurul care a fost constant a fost Cosmin 14-14...mai constant de asa nu se poate! 2-10 sau 2-12 nu e constanta... sincer sa fiu cred ca asta a si fost problema baietilor: constanta!

Nu e nici un fel de critica in ceea ce zic eu...sunt sigur ca baietii au facut tot ce se poate... stiu cat s-au pregatit si cat de mult si-au dorit sa scoata un rezultat bun! Si mai stiu si eforturile pe care le-au depus toti ca sa poata participa...de la banii necesari pana la toate celelalte amanunte!... Am insa o banuiala: dupa prima zi ( cu un rezultat foarte bun si in orice caz peste asteptari) cred ca baiatii au incercat ceva...altceva...adica ori-ori...adica au vazut ca sunt aproape de podium si au incercat ceva riscant ( conform zicalei " ori la bal ori la spital!") mizand pe asta pentru un rezultat intr-adevar de exceptie... si , daca intradevar au facut asa, eu sunt intrutotul de acord cu ei...intre locul 7 si locul 18 nu e mare diferenta...insa intre locul 7 si locul 3 se re-scria istoria pescuitului romanesc!!!

Sa nu ne punem prea multe intrebari deocamdata...sunt sigur ca baietii ne vor povesti totul cand se intorc si trec de momentul emotiilor!!!

Bravo lor in primul rand ca au reusit sa se organizeze si sa poata prinde pe pielea lor un campionat mondial...cei mai multi dintre noi nu vor avea niciodata aceasta experienta unica!... bravo pentru straduinta si eforturile depuse.

Bineinteles ca nu e rezultatul la care ( cel putin eu!) visam. Dar de acasa si din fotoliu e usor de vorbit..am vazut ca pista era foarte complicata ..cu alegeri intre pesti de 100 de grame si pesti de un kil...probabil specii diferite ... nu e usor sa gasesti varianta castigatoare cu o zi-doua de antrenament...uite la Danezii lui Sangeorzan...sunt acolo de 2 saptamani si nu au facut nimic!...la fel si Irishii lui Tica...ca sa nu mai vorbesc de Franta, spania, Portugalia, Finlanda si Croatia... tari cel putin cu pretentii.... de unde trag concluzia ca a fost foarte complicat cu alegeri extreme si cu strategii dintre cele mai stranii!!

Oricum am avut emotii...ma uitam pe net din 5 in 5 minute...cum la fel am inrosit liniile de telefon pentru Energo Team in finala de la Golubat... am sperat!!!... ar fi fost ceva intr-adevar senzational in special pentru Eugen care, la al 3lea campionat mondial, sunt sigur ca avea ambitia sa faca ceva de exceptie... N-a fost sa fie!...ne imbarbatam cu ideea : " Poate la Anu'!"... oricum sunt baietii nostri, ne-au reprezentat tara cat au putut ei de bine...de-asta ii si iubim si le tinem pumnii orice echipa ar fi reprezentand! Cinste lor!

Ca o observatie: Ai vazut cate echipe Sensas au fost in concurs???...asta ar trebui sa spuna ceva...si nu cred ca despre scule, ci despre nada!!!... probabil cea mai buna din lume cum se zvoneste!!... dar se pare ca aci n-a mers... ungurii au estimat mai bine specificul locului: vulpoi batrani !

Eu am avut marele noroc sa pot pescui langa cateva nume de seama din stationar (Desque, Caudin, Ambrus Tibor, Walter Tamas) dar daca ar fi sa aleg un nume care intr-adevar m-a impresionat profund nu as avea nici o indoiala: numele ar fi Erdei Attila!

Sus

MesajScris: 10 Iun 2013, 20:50 
Neconectat

Ar mai fi si faptul ca in Ungaria sunt foarte multe firme autohtone producatoare de nada renumita si/sau articole de pescuit. Firme potente financiar, care sponsorizeaza echipele proprii, care ... nici acestea nu sunt de ici de colo. A se vedea numai Maros Mix, Perfect Timar Mix, Walterland cu Sensas-ul şi aş putea să continui cu Top Mix-ul, Haldorado-ul lui Dome Gabor, Katuş, Lantoş ... şi mulţi alţii, care cu mic cu mare îşi aduc contribuţia la permanenta dezvoltare a sportului cu undiţa. Au o alta ... "efervescenţă", fac totul cu pasiune şi entuziasm. Bineânţeles că pe lângă toate astea şi câştigă bani frumoşi de pe urma pescuitului. La noi, trebuie să recunoaştem, că ... mai e mult ... până departe.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 77 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următorul

Ora este UTC [ DST ]